אז מה ?

Snarc

New member
למה חשוב?

כי לשם שינוי תומך בדעתך? ואם היה אומר הפוך, עדין הית חושב שזה חשוב? יש זמן להלחם ויש זמן לדבר...על תדאג זה יגיע עוד מעט.

מזל חי

New member
../images/Emo13.gif תוך כדי תנועה

אמר המנהל הראשון שלי ולימד שתמיד יש מה לעשות. אפילו כשאת עוברת ליד השולחן בדרך לשרותים..את מסדרת משהו שלא נראה לך נראה נכון.. תשמע מה אגיד לך..קודם כל ראיתי לך בפעם הראשונה תפרצוף. חמוד חמוד..רק תהיה רגוע והכל יהיה סבבה.. בהצלחה לך שם

ילוטייל

New member
למהפכן האמיתי שי הרבה שיער.

ככה זה נראה לפחות. אבל הניגודים ביניכם דווקא מרתקים. איך מתקדמת המחאה? אצלנו לצערי אנחנו בעתודה.

אא ניר

New member
המחאה צובר תאוצה והתענייניות.

ק. הקישור התקשרה לוודא פרטים אישיים, וביקשה לקחת בחשבון.

נחזיר שטחים...ניזדכה על הבתים..

ונעבור כולם לגור ב- 3 ערים בערך... או שלא....יש עוד רעיון.. יוסיפו עוד כוכב לדגל האמריקאי.... ונעבור כולם לשם...

על הכוכב הזה...

חשבתי כבר לפני 25 שנה בערך. היום כבר לא בא לי.

הבטחה...

למזג אויר יותר טוב..... מרחבים.... WEEKEND זה WEEKEND ...ולא כמו פה כל עם ישראל בשפיים או בתל אביב בבית קפה (וזה נחשב כבר "להתפרעות") אלא טיסה (במחיר כוס קפה באר-קפה...) לניו-יורק או ווגאס,או לאן שבא לך...האופציות אין סופיות... חיסרון אחד- כל היום תיצטרכי לחייך לאנשים במעלית, להגיד לכל עובר אורח בוקר טוב מה שלומך..... בקיצור הרבה צביעות פלאסטיקית.. לא שווה?

אמרת לפני 25 שנה?

אז 25 שנים של שיפורים ... אויי את קשה....תארזי כבר ..וזהו.... ניפגש בשדה.

יפה!

אבל רק משהו קטן... אם לא הייתי משוטטת פה בפורום ,לא חושבת שהייתי מודעת.. לוגו,סטיקר,פליירים,צמתים, אתר,"סלב" ,רעש צילצולים,ליזום דיונים "חוצי פורומים".... אחרת הכתבות האלה נבלעות להן.... בטח אצטער אח"כ.... אבל בהצלחה בכל זאת למרות שמקווה שהכל ייגמר עוד לפני שתספיקו להיתרומם....

קצת צניעות לא תזיק לך.....

כמובן שבמקרה אבל ממש במקרה הצטלמת ליד צ'ה... בחיי שאין גבול לחוצפה.. אבל מה לא עושים תמורת קצת פירסום.. אז רק שיהיה ברור, אתה לא אנטישמי וגם לא בוגד... קצת רודף פירסום, קצת תמים, וגם קצת טיפש.. כל התנועות הקיקיוניות האלה סופן הוא אחד.. לדעוך באותה מהירות בדיוק כפי שקמו ובמקרה שלך זה יותר קל, תמיד קל עם תנועות של אדם אחד בלבד.... לא חולק עליך, גם אני חושב שרק מהלך מדיני יביא שקט ויחזיר את השבויים הביתה.. אבל אתה להבדיל ממני, חושב שהמבצע הצבאי הוא על כבוד... ומה שאתה קורא כבוד, אני קורא לו כח הרתעה... אתה אולי לא יודע אבל בעולם הערבי כבוד (כח הרתעה) זה דבר מאוד חשוב.. וישראל איבדה לצערי במו ידיה את כח ההרתעה שלה... בא איזה שיח הזוי, ועושה בגבול מה שבא לו כאילו הוא איזה ראש מדינה ולא איזה ראש של אירגון טרור זניח.. מדינת ישראל הפכה את האירגון הקטן הזה למה שהוא היום, והגיע הזמן להחזיר אותו לגודל המקורי שלו אני חושב שהמבצע הזה מעבר למה שציינתי קודם, נועד כדי ליצור תנאים מתאימים מבחינתנו כך שנגיע למהלך מדיני בנקודה הכי טובה לנו. פיתרון של קבע כנראה לעולם לא נשיג...במזרח התיכון הכל זמני והכל נפיץ, וגם המבצע הזה לצערי ישיג תוצאות עד לפעם הבאה...

למעלה