אז מה ?

n o g a1

New member
שום דבר לא קשה אצלו

לא יודעת

לך בטח יש דיבור עם ( יאללה יא נסראללה נזרוק אותך לזבלה ) לא ? אל תשאיר אותנו במתח.

אמא פרח

New member
שלא יגיע למרכז בתור אחת מהצפון

מקוה שלא יגיע למרכז בתור אחת שחויה עם ילדיה את זה בצפון מאוד מפחיד

Snarc

New member
תחזיר השטחים ורמת הגולן

תראה איך המרכז זז לבד. מה שמלמד אותנו שהכל יחסי, והחור בסרגל איננו מיקרי...

קליל 1

New member
ניר הנחמד..אתה מתנדב גם למלחמה

בתאונות הדרכים? ידעת שמתחילת השנה נהרגו בתאונות דרכים 250 איש? וידוע שתשלום זה אנו משלמים כל שנה..פעם יותר ופעם פחות.. מה דעתך לנצל את יכולתך הוורבלית למלחמה זו? אין לי ספק כי לא תמצא כאן אופוזיציה כשם שאתה מוצא בהציגך את דעותך הפרובוקטיביות ,אנטי ציוניות,בעת שחברים שלנו נלחמים בלבנון..

לא מבינה למה אינך טורח

לענות לאנשים....? הבאת רעיון....תתמודד עם המיתנגדים לו שעונים לך (ברצינות) ותענה ברציניות .... אתה אפילו לא טורח... אז אם מזלזל בתגובות של אחרים..אל תיטרח מלכתחילה ותצא בהודעה.... כל הרעיון הוא לענות למי שמיתנגד ולא לשלוח חיבוק וירטואלי למי שבעד-אותו אין צורך לשכנע....(למרות שכאן אין באמת מי שתומך - אבל בכללי)...כך בחשבון שאלה יהיו בדיוק התגובות שתקבל מכל מי שמיתנגד....ואפילו יותר קיצוניות....תנצל במה זאת לאימונים.... התשובות הקצרות והציניות לא לעיניין....או שאין מה לומר ?

ילוטייל

New member
אני אנסה לענות במקומו [עם כל הצניעו

ת. זה חשוב שגם ברגעים קשים לא יהפוך העם כולו למקהלה אחת שאורמת הן על כל דבר. אם כולם חושבים אותו הדבר מישהו לא חושב. לכן, מניסיון העבר של עמים רבים רצוי שיהיה קול 'הפוך' ממה שכולם אומרים. אז, מקשיבים ובודקים ותמיד ניתן לבצע 'תיקונים' במסלול לניצחון. אני דווקא תמיד מקשיב לקול השונה ומנסה להבין למה הוא אומר את מה שהוא אומר. זו גם הסיבה למה קשה יותר להבין כיצד 'הימין' מתקיים כי גדודי אומרי ההן שם ענקיים. והדברים עדיף שבנחת ישמעו ללא התלהמות. לאחרונה החל נסרל'ה להתלהם - וזה אומר שהוא מתחיל קצת לאבד גובה. מצוין. זהו. לצערי הרב זה מה שנותר לי לעשות פרט לעובדה שכדאי שמקלט שלי יהיה מוכן כי הערב..הפתעה במרכז עם הדלקת הנרות של שישי. החטיבה שלי בעתודה..חרא של דבר. זה מה יש..

אא ניר

New member
ושוב תודה.

אם הבנתי נכון, אתה מציע לי לעשות פעילות ציבורית, מפעם לפעם. נכון ? אז הנה, שלא תגיד. פעם, פעם, ופעם, פעם.

poloew

New member
אא ניר - קראתי את השרשור,

רומזים לך, כותבים לך במפורש, מנסים לדון איתך ואתה ממש לא מבין: אתה נראה ונשמע כאן כמו זקן ערירי ומתוסכל שסוחב קומפלקסים מימי נערותו כחבר מועצת תלמידים לפני 50 שנה שלא הגיע לשומקום. מה מטרת המכתבים שהצהיבו (שכמותם נכתבים ונענים אגב רבים) אותם אתה מציג כאן? קצת פטאתי. אמנם אינך מתלהם אבל הסגנון הציני והמריר שלך לא יותר טוב מהתלהמות. מדוע אינך מסוגל להתמודד בדיון עם מי שאינו מקבל את דעתך ? (אולי פסיכולוג יוכל להסביר?)

אא ניר

New member
מצחיקלי שכמותך.

מי שמבקש לנהל דיון, הריני איתו. {תראה לי איפה התפתח דיון בלי השמצות אישיות, שהתעלמתי ממנו} מי שבא להשמיץ, ולפגוע בתוך "כאילו דיון"- שיחפש. אגב, מצחיקולי זה כי התבלבלת בגיל שלי.. ובכל מקרה, תודה על הערותיך החכמות. התרשמתי

למעלה