אז מה ?

poloew

New member
לא כתבתי לך את הדברים

כדי להתנצח איתך וגם לא אגרר לזה.

Rinattt

New member
אז מה? אם מסתכלים על חצי הכוס המלאה

יש לנו סלב בפורום

colgate

New member
הערה לגמרי מיותרת!../images/Emo221.gif

אל תתפלאו, אחרי זה, מהתשובה (המתבקשת) שתבוא.

Rinattt

New member
למה להפחיד?

אם אפשר לאיים?
הנה אני כבר מתחילה לרעוד ברררר ברררר ברררר [רואה???
] הערתך לגמרי מיותרת כי לצחוק מותר... רק אמרתי שיש לנו מפורסם בפורום
מה קרה? מה אסור? אם הייתי עושה גלים ויוצאת בתופים ומחולות ומסכימה לדעתו אז זה בסדר? [הפונפונים נהרסו לי... סורי
]

colgate

New member
לא התכוונתי לתגובה שלך ספציפית

למה את תמיד חושבת שמדברים אליך? תרגעי נשמה! ועדיף שעה אחת קודם!

Rinattt

New member
יווו מה נהייתי פרנואידית???

"אל תתפלאו, אחרי זה, מהתשובה (המתבקשת) שתבוא." יודע? למדתי לשון בילדותי וכמה שזכור לי "תתפלאו" זה בלשון רבים, או שלא? נרגעתי נשמתי חיי רוחי וגלבי שלא התכוונת אליי עכשיו יכולה לישון בשקט
למה שעה אחת קודם ולא שעתיים? אני אוהבת להרגע לפחות במשך שעתיים
חולה עלייך כשאתה כזה מאיים כזה כאילו כזה... פשוט עושה לי את זה
חמוד אתה...

colgate

New member
כן

פרנויה זה לחשוב שכל שם שכותב כאן ואת לא מכירה הוא באופן אוטומטי מי שאת חושבת שזה.

Rinattt

New member
אין עוררין

טוב נו - אני אשמה! עכשיו נרגעת?
ולא חשבתי שאת או אתה זו הוא או היא... אל תשים\י לי מילים בפה לרגע לא חשדתי בכלום... [בכרטיס לא כתוב גבר או אישה פניתי בלשון זכר...] מי הפרנואיד\ית כאן בדיוק??? קיס ורי ורי אפטר טוש ואגב, קולגייט זו משחת השיניים האהובה עליי

Rinattt

New member
ובאמת

אין צורך בתגובה... אני יודעת שאני צודקת כבר
לפיוס...

אתה יודע, יש פתגם שאומר

קורה שגם אחרי פרנואיד רודפים........... במקרה שלפנינו הפרנואיד הוא זה שרודף בדרך כלל אחרי הזנב של עצמו ופה ושם גם שולח ניק אחר להזהיר אותנו שזה לא הוא.פרנואיד עם פיצול,או מפוצל עם פרנויה?כמובן שבמקרה הזה זה לא אא ניר.ברור שלא.לחלוטין וממש לא.בשום פנים!

אז מה...

בתוך כל השקט של שבת פתאום אזעקה... לא לדעת איפה הילדים, לרוץ לפלאפון תוך שהבום הראשון מרעיד את הבית ולהתפלל שלא יפלו הקוים עד שאני מצליחה לחייג. לשמוע שהם בבית, בממ"ד שוכבים על הרצפה ופוחדים עד מוות.. לחכות 15 דקות שנוכל לצאת מהסיוט הזה ואני אוכל לראות אותם, לפתוח את הדלת ולראות את הילדה שלי לבנה כמו קיר, רועדת כולה ובקושי מצליחה לדבר מנקישות השיניים, לחבק אותה ולהרגיש אותה נוזלת מתוך ידיי מרוב שהגוף שלה לא מתפקד. לנסות להרגיע תוך שהיא בוכה שהיא לא נשארת פה עוד דקה, לרוץ בבית עם ילד אחד על הידיים שבוכה שהוא פוחד, עם ילדה אחת שלראות את עינייה זה מספיק בהחלט כדי להבין את הזוועה שהיא מצויה בה... לארוז כמה שיותר דברים בכמה שפחות זמן, לזרוק בדיחות פה ושם כדי שיצאו מההלם, לענות לחמישים שיחות של אנשים שרק רוצים לדעת שהכל בסדר ולנסות להעביר מילים בין עשרות סמסים של אנשים שלא מצליחים לחייג. לקלל את הקוים המזורגגים ואת חוסר היכולת להוציא שיחות. להסביר להם מה קורה אם יש עוד אזעקה ואנחנו באוטו... ולסוע, כי אמא הבטיחה שאנחנו תחת טילים לא נשארים בבית. לראות אותם פותחים חלונות כדי לשמוע, להתמודד עם כל השאלות, להתמודד עם הפחד כי בדרך אין מבנים להתחבא בהם, ולקוות שמה שאני עושה זה מה שצריך לעשות עכשיו. אז מה... זה יעבור בזמן הקרוב?

יערית

New member
../images/Emo24.gif

מקווה שתעברו את הימים האלו במקום שקט עד יעבור זעם. המדינה רועשת וכואבת מצפון ועד אילת,חשבתי שתוך שבוע נגמור את הטירור הזה.

Rinattt

New member
../images/Emo24.gif

כמה מוכר...
וגם אנחנו [אני ההורים ואחים שלי] התחלנו להצחיק ולספר בדיחות כדי להרגיע את הלחץ שלהן. שיגמר כבר! אוףףף...

למעלה