קצת צניעות לא תזיק לך.....
כמובן שבמקרה אבל ממש במקרה הצטלמת ליד צ'ה... בחיי שאין גבול לחוצפה.. אבל מה לא עושים תמורת קצת פירסום.. אז רק שיהיה ברור, אתה לא אנטישמי וגם לא בוגד... קצת רודף פירסום, קצת תמים, וגם קצת טיפש.. כל התנועות הקיקיוניות האלה סופן הוא אחד.. לדעוך באותה מהירות בדיוק כפי שקמו ובמקרה שלך זה יותר קל, תמיד קל עם תנועות של אדם אחד בלבד.... לא חולק עליך, גם אני חושב שרק מהלך מדיני יביא שקט ויחזיר את השבויים הביתה.. אבל אתה להבדיל ממני, חושב שהמבצע הצבאי הוא על כבוד... ומה שאתה קורא כבוד, אני קורא לו כח הרתעה... אתה אולי לא יודע אבל בעולם הערבי כבוד (כח הרתעה) זה דבר מאוד חשוב.. וישראל איבדה לצערי במו ידיה את כח ההרתעה שלה... בא איזה שיח הזוי, ועושה בגבול מה שבא לו כאילו הוא איזה ראש מדינה ולא איזה ראש של אירגון טרור זניח.. מדינת ישראל הפכה את האירגון הקטן הזה למה שהוא היום, והגיע הזמן להחזיר אותו לגודל המקורי שלו אני חושב שהמבצע הזה מעבר למה שציינתי קודם, נועד כדי ליצור תנאים מתאימים מבחינתנו כך שנגיע למהלך מדיני בנקודה הכי טובה לנו. פיתרון של קבע כנראה לעולם לא נשיג...במזרח התיכון הכל זמני והכל נפיץ, וגם המבצע הזה לצערי ישיג תוצאות עד לפעם הבאה...