אז מה...

Angelus

New member
אז מה...../images/Emo32.gif

גם כי הפורום קצת מת, וגם כי משעמם לי.. איך היה היום שלכם? אני מצפה מחיה להודעה מלאה, היות ואתמול היא הבריזה באמצע שיחה.

creepy creep

New member
מתיש לחלוטין!../images/Emo122.gif

שעתיים תושב"ע, שעתיים מתמטיקה, ספרות, תנ"ך, מחשבת ושעתיים מחשבים! בקושי הצלחתי לחזור הביתה... אחרי 20 דקות בבית הלכתי לעשות גבות [נכון שזה פשוט מרתק אתכם?
חחח] ועכשיו אני פה. וחם פה. וצריך לסדר את הבית כי מחר הורים שלי חוזרים מהנופש ויש להם יום נישואין. וצריך לסיים להכין את המתנה. [אתמול בלילה ירד גשם
שיגיע כבר החורף!]

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifמטיש../images/Emo178.gif

שעה 1 - ספורט המורה החליטה לרצוח אותנו ואחרי כל סט של כפיפות סטן ושכיבות סמיכה הריצה אותנו עוד כמה סיבובים או דקות (לפי החשק שלה
) שעות 2-3 - ספרות שעתיים ספרות!!!! שעות4-5 - חלון
|שעות|6-9 - מחשבים 4 שעות מחשביייייים!!!! ועם כמה שאני אוהבת את המקצוע את המורה זה המווון וגם למדנו מודלי חישוביים שזה ממש מעאפן =/ ואז שסופסוף הגעתי הבייתה ב-6 לא היה כלום לאכול כי אחותי אכלה את האוכל! לא נורא עוד מעט בייביסיטר שזה אומר כסף!!!

creepy creep

New member
4 שעות מחשבים?../images/Emo12.gif

איך אפשר להתרכז? מודלי חישובים? חשבתי שאנחנו מתקדמים יפה בחומר, ואנחנו רק סיימנו את היחידת ספרייה...

steelwater

New member
בלופ

חזרתי משבת בצבא, אכלתי, ישבתי כמה דקות על המחשב לבדוק אי מיילים וזה הלכתי לישון. קמתי באחת הדרכים היותר שוות לקום, אבא שלי העיר אותי והביא לי חבילה עם העונה החמישית של סקראבס! היא הגיע היום! ייייייי! התקלחתי, ישבתי על המחשב ועכשיו אני יורדת לאכול, לראות את Catch 22 ואת הפרק המורחב של My Way Home שרון דיברה עליו ואני מחכה כבר לראות אותו מאז שהיא דיבר עליו זה שנים חחח. סיימתי בשבת את Catch 22!!! WOOHOOO לי!!!! אני גם ממש שמחה וגם ממש עצובה מזה כי ממש נהינתי לקרוא אותו. רשמית זה הספר האהוב עלי והספר הכי טוב שקראתי בחיים שלי. אתם חייבים לקרוא אותו. הוא מעולה. נפלתי במסיבה או משהו וכאבה לי הרגל, אז ביום שישי לפני המשמרת הלכתי לרופא וגילתי שיש לי נקע בקרסול ימין חחח! נקע בינוני "לא קשה ולא קל" כמו שהרופא אמר. רק אני יכולה להשתכר במסיבה שלי עצמי ולגרום לעצמי לנקע חחחחחחחח! לא קיבלתי גימלים אבל קיבלתי פטור מעמידה, הלכיה וריצה ל-5 ימים חחח. אז פשוט את כל הסבבים עשתה בבחורה השנייה במשמרת איתי, ואני מקווה שהבנות האחרות השבוע יהיהו מוכנות לעשות את זה גם אם עדיין יכאב לי. גם חבשתי את הרגל והוא נתן לי כדורים.

Roncha87

New member
ילצ'יק [כמו שקוראים ליעל פוליאקוב]

זה קטע חדש אצלי, אני ממציאה שמות חדשים לאנשים. למוריה החלטתי לקרוא מוריקה, לך אני אקרא ילצ'י
נשמע מה זה כואב הרגל אני מקווה שזה חלים מהר!! אגב הפתעות בדואר, עוד מעט תהיה לך עוד אחת כזאת
ולא אל תשאלי אותי מה זה כי אני לא אגיד לך

steelwater

New member
חחח את משגעת אותי!

יקח שנים עד שזה יגיע ואני רוצה לדעת מה זה חחח! אבל אל תספרי לי, אני אוהבת הפתעות! כל עוד הן טובות. כן, הרגל זה כואב ולא כיף, אבל לא נורא. לפחות יש הגבלות בצבא חחח. סבבה עם ילצ'י, אהבתי שהם קראו לה ככה בסדרה. הסדרה הייתה טובה וחמודה עד שהרסו אותה עם קלישאות מפגרות. ראיתי את הסרט! הוא היה טוב אבל הרס לגמרי ת'ספר חחח. השמיט המון קטעים חשובים. טוב, קשה לעשות סרט מספר כזה.

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif איציק משועמם? איש עסוק.

אני קמתי היום באחת בצהריים כמו ילדה בת 16 בחופש הגדול. אחרי זה התחרדנתי על הספה והשלמתי פערים בכל הסדרות שפיספסתי השבוע, החתולה שלי התחרדנה יחד איתי [אגב, התחרדנה למי שלא יודע זאת מילה נרדפת לסתלבט בשפה שלנו או של כל מי שתבחרו]. אחרי שראיתי והופתעתי לראות שנמחק השרשור היפה והנחמד שלי על המפגש [אל דאגה, אני פותחת אחד חדש!!], עשיתי הליכון בבית 40 דקות+כפיפות בטן וכל מיני תרגילים, כל זה היה מול בנות גילמור בטלויזיה [נכון שזה באמת מעניין?]. אחר כך התקלחתי ונסעתי עם אחותי לכרמיאל לקנות בגדים לחג. כ-מובן שאני לא מצאתי כלום כי אני כזאת בררנית [יש דברים כאלה יפים בפול אנד בר!! אהההה
] אבל קניתי 3 דיסקים- יוני בלוך, אפרת גוש, ואוטוביוגרפיה של כנסיית השכל אני מאושרת עד הגג
. קניתי עוד כל מיני שטויות, ואייס קפה בארומה ועכשיו אני פה חופרת לכם. נחמד נכון? שבוע טוב לכולנו

Angelus

New member
ידעתי ששלך יהיה מעניין../images/Emo13.gif

למה את לא מחוברת?

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

היומן "רון והחתולים" בתהליכים סופיים. שמור כסף בצד למהדורה המיוחדת.

hodown

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גדול רק חסר לך המעיל של אמברידג'

Roncha87

New member
היי היי חיושקה בלי בלאגנים

חכי חכי, גם יומך יבוא ואמציא לך שם חדש, דונט וורי.. זה יבוא לי, יום אחד, ההשראה!! המוזה! מואהאהאה..

creepy creep

New member
פסיכיות?

אם כבר, אז פסיכית. רון בחרה את השם, אני רק נתתי את האישור
סתם, סתם

creepy creep

New member
אבל אבל

את אמרת שמספיק לך הsms!
אני עושה כמיטב יכולתי רוחי(קיצור של רוחלה
). המעיל יגיע, אל דאגה!

Roncha87

New member
ברור שהספיק../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif

אבל אני עדיין רוצה [או יותר נכון צריכה, חייבת!!!] את המעיל
חח חחחחחח רוחי!! זה טוב! אני מרשה לך לאמץ
למרות שאני דיי אוהבת את השם המקורי שלי, אבל שיהיה

creepy creep

New member
גם יוני בלוך../images/Emo99.gifגם אפרת גוש../images/Emo99.gif

וגם כנסיית השכל
??? כולי קנאה עכשיו
אני כל כך הרבה זמן רוצה לקנות את הדיסק של יוני או של אפרת ואני לא מוצאת זמן
איך הם? תהני בהתחרדנות
שלך!

Roncha87

New member
בנתיים, אפרת גוש מלכת עולם כמו תמיד

האוטוביוגרפיה מעולה, ואת יוני עדיין לא בדקתי, משאירה את הטוב לסוף. שווה, זה עושה הכי טוב על הלב, באמת, לפנק את עצמך בדיסקים חדשים.. ועוד כאלה טובים.
תודה, התחרדנות זה בנזונה!

למעלה