אז מה...

creepy creep

New member
אחח אפרת אפרת../images/Emo99.gif

את "לראות את האור" לא אהבתי כל כך, אבל את השיר השני שהיא הוציאה לרדיו (כמו שזה היה..או משהו כזה.. ברח לי מהראש) דווקא כן אהבתי. טוב, אין לי כוח לחכות ליומולדת. אני אקנה לעצמי את הדיסק שלה וזהו!

Roncha87

New member
דווקא "לראות את האור" שיר מעולה בעיניי

יש לה יכולות ווקליות מדהימות כל כך. היא מפתיעה אותי כל פעם מחדש. הדיסק מצויין, מיוחד ומאוד שונה מהראשון במקרה ויש לך אותו [ואם אין לך, את חייבת!]. לכי תקני ומייד לאלתר!!!

creepy creep

New member
יש לי את הראשון../images/Emo99.gif

אהבתי מאוד את הדיסק הראשון,אז השאלה אם השינוי הוא לטובה או לא. אני זוכרת שקראתי ראיון איתה והיא אמרה שהדיסק הראשון היה יותר ילדותי, ועכשיו היא התבגרה. וזה די הרגיז אותי כי מה שהיה כל כך יפה בדיסק הראשון זה הפשטות, התמימות של הקול שלה
אבל אני אבוא בגישה חיובית חחח. אני אקנה, בקרוב מאוד. כמה הוא עולה בטאוור?

Roncha87

New member
נכון, באמת שמעתי שהוא יותר בוגר

אני מסכימה איתך שזה מה שהיה יפה בדיסק הראשון, הילדות שלה. לא ילדותיות, הילדות זה היה כל כך תמים ומתוק. אבל הדיסק הזה לא שונה רע, הוא שונה טוב, התכנים עדיין אותו הדבר, רק המוזיקה קצת שונה והמשחק שלה עם הצלילים והקול מאוד מעניינים. לא זוכרת, אני חושבת ש-60 או 70. שווה לך, תקני

creepy creep

New member
אני אקנה,

ברגע שיהיה לי זמן להגיע לאיזה קניון פה בסביבה. ואם כבר מדברים על הדיסק הראשון שלה- איזה שיר הכי אהבת?

Roncha87

New member
שעתיים אחריי ברור!!!

וגם את בוא אליי ואיי איזה דיסק מדהים!!! איזה את הכי אהבת?

creepy creep

New member
האמת שזה משתנה כל הזמן...

כרגע השיר הכי אהוב עליי זה ג'ורג'יה. הקול שלה שם
אי אפשר פשוט לתאר! אח"כ זה שעתיים אחריי. אני כל כך מתחברת אליו.

Roncha87

New member
כן לצערי גם אני מתחברת אליו ../images/Emo4.gif

אבל היא פשוט מדהימה. היא באמת מצליחה להרגיע אותי כשאני שומעת את המוזיקה שלה
אחח אפרתי...

steelwater

New member
כן, דיסקים חדשים זה כיף!

קיבלתי ליומולדת את הפסקול של Garden State, למרות שזה כבר היה לי צרוב זו הייתה אחת המתנות הכי שוות שקיבלתי בחיים שלי. קיבלתי את פסקול הסרט I'm Your Man על ליאונרד כהן, והוא מעולה. קיבלתי דיסק של לאונרד כהן שאני תמיד שוכחת איך קוריאם לו אבל יש בו את "הללויה" המקורי שזה סופר חשוב. לא שמעתי אותו הרבה אבל בנתיים ממה ששמעתי ומהשירים שאני מכירה הוא גם ממש טוב.

steelwater

New member
יפה על ההעתלמות!

ח"ח לך! הו, פול אנד בר! בהחלט. תתחדשי על הדיסקים! איזה מאגניב לך. התחרדנה זו מילה נוראית...

Roncha87

New member
טנקס דרלינג!!

למה מילה נוראית?! מילה מצויינת. היא מסבירה בצורה מדויקת את המצב שלי כל יום

Roncha87

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo41.gifמפגש פורום צפוני!!../images/Emo41.gif

[איציק, אני מנצלשת את האוף טופיק
] טוב, מכיוון שתפוז לא ממש אוהב אותי, או שמא זה איציק? בכל מקרה ההודעה על המפגש נמחקה לה, הלכה הלאיבוד, אז אני אחזור על עצמי [למרות שאני שונאת לחזור על עצמי פעמיים
]. לא עבדנו עליכם, חיה ואני רוצות לעשות מפגש בצפון, בטענה שזה יכול להיות נחמד להחליף אוירה של ת"א המסריחה והמיוזעת [כמובן שאני הצעתי את ביתי אבל דחיתי את הרעיון כי אף אחד לא יבוא
] . אחרי דיון מעמיק של כל *אנשי* הצפון [כן כן לא אחזור על אותה בדיחה פעמיים!!] אביעד חיה מוריה ואני החלטנו שחיפה זה אחלה מקום מפגש. מרכזי, נוח לכולם [חוץ מלחן העצלן!!] ואפשרי להגיע ברכבת. אנחנו רוצים לכוון לחופש סוכות כדי שיהיה נוח לתלמידים שבנינו להגיע. זאת אומרת שבין ה-30 ל-2 לחודש אנחנו רוצים להפגש, זה חול המועד וה-3 זה כבר ערב שמחת תורה. שרשרו לפה מתי הכי נוח לכם: 30.9 [יום ראשון] סמנו ב-
1.9 [יום שני] סמנו ב-
2.9 [יום שלישי] סמנו ב-
[השתכללתי אה?
] בתוך חיפה אנחנו עדיין לא יודעים היכן, שוב, אביעד הציע לנו איזה ספסל מול גן הבאהיים, אחלה נוף [חיה, זה בהומור, לא הקטע של האחלה נוף הקטע של באמת לשבת שם
] אני מגיעה עם האוטו אם מישהו רוצה להצטרף מוזמן, כמובן שמי שרוצה לישון אצלי אחר כך- דלתי פתוחה
זהו, הביעו את דעתכם פה, מי שמתנגד- זהירות
יש לנו קווקזית, תימני, מוטציה ופולניה
חחח [ממש פאוור רינג'רס] שבוע טוב שוב יקיריי

creepy creep

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo76.gif../images/Emo75.gif

נכון לעכשיו מתאים לי בשלושת הימים. "יש לנו קווקזית, תימני, מוטציה ופולניה"- אז אני המוטציה בסוף?
סיכמנו שאת יותר מוזרה

Roncha87

New member
ששששש

את צודקת אבל פולנייה נשמע יותר מאיים מ-מוטציה יותר מהמטוציה הראשונה

hodown

New member
../images/Emo74.gif

את הקווקזית שמת ראשונה חחחח תשמעי, בבאהיים יש נוף, אבל זה לא יהיה יהודי מצידנו חחחח

למעלה