אז מה...

Roncha87

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ברור!!!

ומי שנהנה מהפריבלגיה של לישון אצלי יהנה גם ביום למחרת מאטרקציות שונות ומגוונות. עם מדריכה כמוני, איך אפשר לא
יעל, ברור לך שאת ישנה אצלי כן?!

steelwater

New member
אה, לא, חשבתי לחזור ישר אחרי זה הבייתה...

מה נראה לך יא חתיכת מכוערת?! ברור!!!

Angelus

New member
פנוי בכל מועד

אלא אם כן אטוס לחו"ל, מה שגם אני לא בטוח מתי. בכיף.

mikmik000

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo76.gif../images/Emo75.gif

"יש לנו קווקזית, תימני, מוטציה ופולניה" XDDD

creepy creep

New member
באופן כללי, רון היא המוטציה../images/Emo3.gif

אבל במקרה המסוים הזה, אני זכיתי להיות המוטציה.

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif כן כן

את מוטציה, אני יותר מוטציה בואי נקרא לזה ככה: מוריקה- מוטציה רון- מוטציה++ סבבה?

creepy creep

New member
אז מה?

עוד לא מצאנו מקום. ולא סגרנו על תאריך... וזה עוד שבועיים. וזהו.

hodown

New member
הודעה מלאה מחיה.

ד"א עזבתי אתמול כי עצבנת אותי איציק חחח אז הנה יומי: איזה יופי השעון המעורר מצלצל ב-05:45 ושוב הגיע זמן לקום. מהר מהר להתלבש להתקלח וללבוש נעלי ספורט [ולא את הכפכפים היפים שלי כי המנהל הפדגוגי החרמן חושב שאחרים רואים בזה זלזול], ויאללה לתחנה. 2 אוטובוסים וסוף סוף מתחילים השיעורים שלי: 8 שעות רצופות של הכנה לרפואה בקופ"ח בתור עוזרת אחות. בדיקות הדם, הא.ק.ג והניירת- הו הניירת!!! האם זה מספיק? לא ולא חמודל'ה מהר מהר לנסוע לעפולה ל-8 שעות רצופות של משוואות ואנגלית ומילולית - הו המילולית!!! לסיכום: שעות מחוץ לבית: כמעט 18. תרגילים לפסיכומטרי: 84. אנשים חתיכים שראיתי וישבתי לידם ונהניתי לצחוק איתם: 1. אוכל: 1 קרואסון. שימו לב ליחס בין ההנאות לסבל. והנה אני חזרתי הביתה מחכה לראות סדרה מופלאה אבל האימיול- האימה!!!! באפי רק ב-94 אחוז.... אני רוצה לישון- THE END מספיק מלא?

creepy creep

New member
5:45?../images/Emo12.gif

אוקיי, אני מפסיקה לרחם על עצמי. באיזה קופ"ח את הולכת להיות? ז"א באיזו עיר? וואי, זה באמת נשמע מתיש
. היי חזקה!

למעלה