בלופ
חזרתי משבת בצבא, אכלתי, ישבתי כמה דקות על המחשב לבדוק אי מיילים וזה הלכתי לישון. קמתי באחת הדרכים היותר שוות לקום, אבא שלי העיר אותי והביא לי חבילה עם העונה החמישית של סקראבס! היא הגיע היום! ייייייי! התקלחתי, ישבתי על המחשב ועכשיו אני יורדת לאכול, לראות את Catch 22 ואת הפרק המורחב של My Way Home שרון דיברה עליו ואני מחכה כבר לראות אותו מאז שהיא דיבר עליו זה שנים חחח. סיימתי בשבת את Catch 22!!! WOOHOOO לי!!!! אני גם ממש שמחה וגם ממש עצובה מזה כי ממש נהינתי לקרוא אותו. רשמית זה הספר האהוב עלי והספר הכי טוב שקראתי בחיים שלי. אתם חייבים לקרוא אותו. הוא מעולה. נפלתי במסיבה או משהו וכאבה לי הרגל, אז ביום שישי לפני המשמרת הלכתי לרופא וגילתי שיש לי נקע בקרסול ימין חחח! נקע בינוני "לא קשה ולא קל" כמו שהרופא אמר. רק אני יכולה להשתכר במסיבה שלי עצמי ולגרום לעצמי לנקע חחחחחחחח! לא קיבלתי גימלים אבל קיבלתי פטור מעמידה, הלכיה וריצה ל-5 ימים חחח. אז פשוט את כל הסבבים עשתה בבחורה השנייה במשמרת איתי, ואני מקווה שהבנות האחרות השבוע יהיהו מוכנות לעשות את זה גם אם עדיין יכאב לי. גם חבשתי את הרגל והוא נתן לי כדורים.