אז מה נסגר עם המפגש?

S.Riddle

New member
אני הייתי תחת המחשבה שקוספליירים הם לא אנשים

:0000000000 ועם זאת, באירוע הרשמי היה מצוין בפירוש שזה אירוע לעשות בו קוספליי + להצטלם.

string chan

New member
בשנה שעברה,

זה היה יום אקראי בספטמבר, ומלא אנשים הגיעו. גם אם אחרי בית ספר או משהו כזה. אני זוכרת שאני הגעתי בסביבות 5 כי לא הסכמתי להבריז מהשעות האחרונות שלי כי זה בד"כ מגמה, וגם ככה באתי בעיקר בשביל המפגש החברתי ולא בשביל משהו אחר. אני גם לא חושבת שהמפגש התקצר, כי אני זוכרת שאני ישבתי שם עד איזה 8-9, מה שכנראה לא היה קורה אם הייתי מגיעה יותר מוקדם...

innocence

New member
הבעיה הכי גדולה - היא שאף אחד לא מגיב.

אני יודעת שכולם עסוקים, אבל אם אף אחד לא יביע דיעה, גם לא נוכל לקבוע כלום - או שייקבע משהו שממש לא תואם את דעת הרוב וגם אז הפסדנו - חברה, תתעוררו!!

S.Riddle

New member
יש לך הצעה איך לפתור את זה?

כאילו, משהו כמו לבקש מגיא לעשות סקר רשמי...? (אני לגמרי הבעתי דעה! PPP:)

innocence

New member
את בסדר את.

גיא בכלל לא פה אפילו להגיב. אני חושבת שצריך הודעה שבה תהיה הצבעה רשמית בין 3 אופציות: א. להשאיר את המפגש כמו שהוא ב. להזיז אותו ל19 ג. להזיז אותו לאחרי הקיץ (ואם זה ייבחר, לעשות סקר נוסף של מתי הכי נוח). אני לא יודעת איך לפתור את זה חוץ מלגרור אנשים באוזן - לפרסם ולשלוח במסנ/פייסבוק לכל מי שלא טורח להיכנס לפורום על בסיס קבוע.

S.Riddle

New member
אולי כדאי לפתוח אירוע בפייסבוק? :D

כאילו, נראה לי שהכי קל יהיה למנות מנהל משנה שיטפל בזה, אבל זה לא באחריותי או משהו. את מכירה אותי, הגוררת הרשמית באוזן. איך נראה לך שיש לי קאסט שלם לקיץ?

innocence

New member
לא יודעת אם לכולם נוח בפייסבוק.

אני יודעת שהמון אנשים בכלל לא מסתכלים על אירועים שם.

Serf SaN

New member
סורי. \:

אני קצת עסוק בלהיטחן בצבא. >< לדעתי הדיון שפתחת נהדר. נראה לי שהוא דיי קביל לסקר כאן בפורום.. לגבי האיוונט בפייסבוק - אפשר לעשות שם סקר, אבל לפי דעתי זה בכל זאת מפגש שלנו, על אף שאנחנו מזמינים את כל הקהילה. אם נעשה שם סקר זה יכול להיגרר לתאריך שהוא לא אידיאלי עבורינו, אלא יותר אידיאלי לאנשים אחרים.

innocence

New member
לא מאשימה אותך,

אני יכול הלהבין, רק שיוצא שבפועל אין כל כך נוכחות מנהלתית בפורום כרגע, וזה חבל כי זו תקופה עמוסה. לא שיש לך מה לעשו נגד זה... אני בעד שתנעץ את הסקר שעשיתי כאן בפורום. גם אני הייתי נגד איוונט בפייסבוק בגלל זה.

WayToDawn

New member
מממ...

תאמת? אני אישית מעדיפה להשאיר את זה על ה12. כי רוב האנשים מלכתחילה אמרו שהם מעדיפים לבוא למפגש ולא לכנס, ונכון שהאנשים כאן בתפוז לא היחידים, ותכלס כן- זה חבל. אבל זה גם מה שיצא למטה, ואם הולכים לפי הרוב, אז הולכים לפי הרוב. אני לא מתכננת להגיע לכנס השני, ככה שלי מראש הכי נוח להשאיר את המפגש ב12. להזיז את זה ל19 יוצא קצת צפוף לכנס. ובלי קשר לנסיעות ועוד קוספליי ובלה בלה בלה. שבוע לפני הכנס יהיו מספיק אנשים שיהיו שקועים בהכנות וכל מיני. מצד שני, אני באופן אישי אהיה בסדר גם עם זה. ספטמבר נראה לי לא אופציונאלי. הרי בסוכות במילא יש אייקון, שממה שאני יודעת יחסית הרבה אנשים מתכנניםאליו קוספליי. או שבמילא יש מפגש על חגי תשרי- ככה שלהזיז אותו לשם יוצא סוג של "לאבד מפגש" מה גם שראש השנה יוצא נורא לא פרקטי השנה X: אז...אחרי שחפרתי. אני ממש בעד להשאיר. ובמקרה הכי גרוע להזיז שבוע.

SHE RA

New member
מביעה דעה ../images/Emo6.gif

אממ כל עוד יש לי זמן פנוי ותחבורה ציבורית לא ממש משנה לי אם זה ב12 או ב19 אבל זה בעיתי בראש השנה.. סיבה עיקרית התחבורה הציבורית המוגבלת לאותם ימים ...

Lady_Voldemort

New member
מה נסגר?

היי אנשים :) אני מטיילת באירלנד וזה דיי מגניב עד כה. ועכשיו... כנסים זה טוב ויפה אבל הם משרתים מטרה אחרת. באמת רציתי שיהיה מפגש קהילתי גדול וכולל בקיץ. למה? כי אפשר לשבת בחוץ ולדבר ולהיות באווירה נינוחה. יותר מדיי קוספליים? לא חייבים לבוא עם קוספליי; לא חייבים כלום. ובתור מי שגרה רחוק מאוד מהמרכז- אנשים שגרים רחוק ממילא עושים את המסע הזה כמה פעמים בקיץ. אני מקווה שתקיימו את המפגש הזה בכל אופן.

למעלה