אז מה נסגר עם המפגש?

S.Riddle

New member
אני ממש מקווה שזה ידחה לספטמבר.

לי אישית מפגש בין כנס לכנס נשמע אווילי, ואני רק יכולה לתאר לעצמי שככל שהכנסים יתקרבו, אנשים שהם לא אני ישימו לב שהשעון מתקתק ושאין זמן (או רצון) לעשות 3 קוספליים לאותו חודש.... כן, אני נשמעת עצבנית כי אני באמת עצבנית. נמאס לי להרגיש שאם אין לי זמן וכסף, אני אפספס אירוע כיפי של קהילה שאני חלק ממנה שנים בזמן שאנשים שיש להם את הדברים האלה לא - במקום לדחות לתאריך שבו כמה שיותר אנשים יוכלו לבוא, לאסוף אליו כסף ולהכין קוספליי. צריך להתחיל להוציא את הראש מהחול ולראות שלא כולנו מיליונרים, וחלקנו סטודנטים ועובדים ובצבא ולא יכולים להשקיע כל כך הרבה זמן ומרץ בתחביב הזה. זה לא אומר שאני לא רוצה לבוא לשלושה מפגשים, עם שלושה קוספליים - אני ממש כן ואני משקיעה בזה הרבה יותר כסף ממה שאני מרוויחה בפועל - אבל בחיית, תעשו קצת רווח בין לבין מפגשים, הרי כל הקטע זה ההנאה וזה שאנשים יוכלו לשבת על הקוספליי שלהם באיזי ולגרום לו להיראות הכי טוב שהם יכולים - בלי לחץ של זמן, מה גם שיש *שני כנסים* שבועיים הפרש - זה כל כך קצת זמן! TL;DR סורי, אני לא מתכננת לעשות שלושה קוספליים לאותו חודש, ואני בטוחה שאני לא היחידה. לטעמי זה מתחיל להיות מגוחך, אבל זו דעתי האישית (והכנה).

innocence

New member
זה קצת מצחיק האמת,

הכי המפגש תוכנן עוד לפני שהיו תכנונים לאף אחד מהכנסים, אבל לא משנה. אני מבינה את הבעיה שלך, רק לא התייחסת לעובדה שבספטמבר כבר מתחילים הלימודים לחלק מהאנשים (לא סטודנטים) מה גם שהוצעו תאריכים למטה ומסתבר שבכולם יש חגים/אין תחבורה ציבורית. אני יכולה להגיד אישית שאם המפגש ידחה לספטמבר אני לא אגיע, אבל אני רק אחת, אז זה לא באמת מטה את הכף.

S.Riddle

New member
אם ההחלטה הייתה לעשות מפגש על הכנס הראשון,

לא היה לי מה להגיד כי זה מה ש*אני* רוצה. זה יעבוד לי כ"כ הרבה יותר טוב. אבל בגלל הבנתי(?) שהרבה אנשים מתכוונים ללכת לשם מהפורום, זה משאיר לנו כנס (12) -> מפגש (19) -> כנס (26). לי זה נראה לא פייר שלמי שאין זמן\כסף לעשות שלושה קוספליים בחודש(!!!) לא תהיה אפשרות להשתתף בזה, וחבל. אני מבינה לחלוטין את בעיית החגים, אבל את יודעת מה? עדיף אפילו לבחור יום חמישי אקראי בספטמבר, אפילו באמצע שלו, קצת לפני החגים - כי בפועל גם בתאריך הראשון (12.8) היו מספיק אנשים שעובדים\לומדים, תחשבי על זה; גם יום אקראי בספטמבר יהיה אותו מצב, ואנשים עדיין יבואו + הכי חשוב - יהיה זמן לעשות את הקוספליי ולחסוך משכורות לאלה מאיתנו שצריכים לכלכל את עצמם. :<

innocence

New member
מי אמר שצריך 3 קוספליים?

לגמרי אפשר להסתפק באחד. ולמחזר אותו לכולם. זה לא חובה לעשות שלושה, או בכלל, לצורך העניין. עניין הזמן הוא כבר שונה. ולא הוחלט עד כה האם להזיז את המפגש כי אף אחד חוץ מ3 אנשים לא הביע דעתו על העניין, אז כרגע (לפחות מבחינתי) המפגש נמצא עדיין על הכנס הראשון. אם בוחרים סתם יום אקראי אז אנשים יתחיל ולהגיע אחרי עבודה/בית ספר שזה מקצר את המפגש ביותר מחצי (כי צריך להתפזר לפני שנגמרת תחבורה) וגם תמונות טובות לא יצאו (מתחיל להיות חורף.. מחשיך מוקדם). אין לי ספק שכל עניין הכסף הוא משמעותי, כי קוספליי זה יקר, אבל כמו שאמרתי, לא *חייבים* קוספליי לכל אחד מהכנסים והמפגשים השונים. זה סתם בונוס:)

S.Riddle

New member
נראה לי שלא הסברתי את עצמי לגמרי במדויק

נאמר שבהתחלה היה ידוע שיש מפגש + כנס - מבחינתי אין בעיה, שני קוספליים בהפרש של שבועיים זה סביר-מינוס. עכשיו, מסתבר שיש כנס על המפגש - אוקי, אני לא מתכננת ללכת לכנס, אבל יש מי שכן אז כביכול בוטל התאריך. עכשיו מציעים לשים את המפגש כמה ימים אחרי(?) הכנס הראשון, שגם ככה אני לא מתכננת ללכת אליו - אבל חברים שלי כן, אנשים ש*קבעתי* לעשות איתם קוספליי - והם יבואו רק לכנס ולא למפגש כי אין להם כסף לסוע שלוש פעמים בחודש מהצפון\דרום למרכז. מכיוון שאני רוצה לעשות איתם קוספליי, אני מחויבת לבוא לכנס (כשאני מתחייבת לקוספליי אני לא אוהבת להבריז, עשו לי את זה בעבר וזה היה דוחה). מצד שני, לי *אישית* הכי חשוב לבוא למפגש, כי אליו הייתי באה בלי קשר לכנסים. המטרה של המפגש - לעשות קוספליי. לי אישית אין כרגע מה למחזר, ואני לא אבוא עם הקוספליי שלי לכנס השני - למפגש, זה היה קצת אהבלי XD מסקנה - אני במצב בעייתי שבו אני סוג של מחוייבת לעשות שלושה קוספליים. גם אם לא הייתי חייבת - אני יודעת על אנשים אחרים שאמרו לי בבירור שהם תקועים במצב דומה לשלי. השאלה עולה - למה במקום לדחוס שלושה קוספליים אחד אחרי השני, עזבי - שלושה מפגשים בתמה של קוספליי - לחודש אחד? כאשר אפשר לדחות אחד? אני חושבת שזה נשמע קצת יותר שפוי, אבל אולי אני פשוט לא מבינה על מה אני מדברת? אני, בדומה להרבה אנשים פה, לא מתה על מיחזור. אני אוהבת לשבת ולתפור דברים חדשים, אני נהנית מזה, ורוצה את ההזדמנות. תחשבי שנייה - אחרי הכנס של הקיץ, בהנחה שמפגש הפורום לא יידחה, מתי תהיה לי עוד הזדמנות לעשות קוספליי? אני לא יודעת עדיין אם יהיה משהו בחנוכה, ויכול להיות שאאלץ לחכות עד פורים הבא - אני רוצה לנצל כמה שיותר אפשרויות לעשות קוספליים חדשים בלי לחכות 8 חודשים בין מפגש למפגש P: אני לא חושבת שיום אקראי בספטמבר זה כזה סיפור, כאילו כשהייתי תיכוניסטית הברזתי בשביל אירועים כאלה ועדיין הצטיינתי (הו הו, סיפורי תיכון כה משעשעים). קיצר, כמו שתיכוניסטים יעדיפו בחופשות של תיכוניסטים (סטייל חופש גדול - שלנו אין!!!), אני אעדיף על משהו שכסטודנטית עובד לי טוב באותה מידה - אין לי חופש לא בספטמבר ולא עכשיו. P:

innocence

New member
חשבתי 3 שונים..

אבל עכשיו אני מבינה יותר למה את מתכוונת. יכולה להבין את המקום שלך, ויכולה להבין את הבעייתיות (בעיקר כשאת חלק מקאסט גדול שחלקו התכוון להגיע לכל המפגשים), ועדיין, אולי רוב הפורום חושב אחרת? פפתחתי את זה להצבעה, ונקווה שתהיה לה משמעות כלשהי, כי כרגע הפורום קצת מת. לא כולם יסכימו לוותר על יום לימודים (מה גם שאני מניחה שאצל חלקם זה בכלל לא בא בחשבון והורים ועניינים שאנחנו לא רוצים להסתבך איתם כאן P:) או על יום עבודה (ואולי לחלקם זה לא אפשרי בכלל?). מסתמן שלרוב האנשים באמת לדחות לחגי תשרי זו ההחלטה הנבונה. אני קצת אתבאס כי אני כמעט בטוח שלא אוכל לבוא, אבל שיהיה.

S.Riddle

New member
כנראה זה למה אני כ"כ מתוסכלת

כי בכלל לא ברור *מה* רוב הפורום חושב XD אם עד עכשיו בשרשורים כוווווווווולם היו אומרים "אומג ברור שצריך שלושה מפגשים!!" אז הייתי כזה "טוב תהנו...."
תשמעי, בסופו של דבר ההחלטות צריכות להיעשות ע"פ מה שהרוב יכול. כבר הפסדתי שניים-שלושה מפגשים (ואת הכנס בחנוכה שעבר) כי בשום פנים ואופן לא יכולתי להגיע, אבל הרוב כן יכלו, ולא התלוננתי על זה (חוץ מלחברים קרובים
). קיצר, מה שהרוב יחליט, אני אכבד. :)

innocence

New member
כנ"ל.

אני אתבעס על מפגש אחרי הקיץ, אבל אני יכולה להבין את לחץ הקוספליי והכסף של אחרים (למרות שלי כרגע אין כזה).

S.Riddle

New member
בסדר, לך אין כסף, לי אין רגליים ארוכות.

(ודברים אחרים שלא נדון עליהם על פני הפורום הזה) קיצר, לכולנו יש בעיות.

innocence

New member
לך יש רוז ג'ייל חומה,

ושמלות מדהימות שאת אף פעם לא לובשת, לי.. אממ.. פחות P:

Grell

New member
לירונוש >:

החגים הרבההרבהרבה יותר תקועים >___<" אני ניגשת לבחינת פסיכוטמרי שלי, אני תקועה בלימודים לזה, דברים שגם אם אני ארצה אני לא אוכל להבריז מהם... בכללי שחצי מהפורום לא יהיה פה, ואני יודעת על שני שהיא עכשיו עובדת על קוספליי מדהים וזה יהיה ממש מבאס שלא יצא לה לשים אותו כי היא לא בארץ בזמן הזה. שמעי, לא רוצה לצאת מעצבנת, אבל לי יש 2 קוספליים ובדיוק 2 מקומות לבוא איתם אליהם. אחד לכנס של אמא"י, אחד למפגש של תפוז. חוץ מזה שאני לא מבינה את הדחיפות שבלבוא עם קוספליי למפגש, מפגש נועד קודם כל להוויי החברתי ורק אח"כ לצילומי קוספליי XD חוזמיזה שאני בכלל לא חושבת שהתמונות שיצאו לי שם יהיו לי שימושיות כי דשא לא מתאים לי לקונספט של הדמות, ככה שאני בכל מקרה אעשה פוטושוטס לבד אח"כ, אבל אני באה בשביל הכיף שבמפגש ); אני מבינה את הלחץ הכלכלי ואת כל הקטע של ההמון קוספליים, אבל, החגים וספטמבר הם הכי לא אופציה, ובעיקר מאותה סיבה - בחגים יש המון עומס קוספליי, יש אייקון, חנוכה, האנאמי, אחד אחרי השני X____X אני עם גיא בקטע של כמה שיותר יותר טוב X:

S.Riddle

New member
אז ככה:

קודם כל, ברור שכל אחת מאיתנו רואה את זה בצורה שונה. את רואה את זה בתור תלמידת-פסיכומטרי לעתיד, בזמן שאני רואה את זה בתור סטודנטית-לעד (זה לא נגמר, התואר הזה). מבחינתך את לא יכולה להבריז מפסיכומטרי - מקובל, אני יודעת איך זה. מבחינתי - זה אותו מצב בדיוק. כאשר אתחיל ללמוד שוב באוקטובר, אין מצב שבעולם(!) שאוכל להבריז מיום לימודים. אני לא אומרת שאוניברסיטה > פסיכומטרי, אלא שזה *אותו* מצב, ועל כן - מבחינתי האישית, וכן מבחינת סטודנטים אחרים שאינם תיכוניסטים (וכן חיילים כמו מרי שלא יכולה לקחת מיליון ימי חופש על אותו חודש) - חייבים לעשות את המפגש הזה לפני ה-17 באוקטובר, אחרת נדפקנו. לגבי גישת ה"כמה שיותר - יותר טוב" - סורי, לא מסכימה עם זה. קוספליי אמור להיות כיף, לא מטלה, וזה הופך להיות מטלה כאשר אני צריכה להוציא יותר מהמשכורת שלי בעבור זה. כנראה לך יש יותר כסף ממני, idk (והעובדה היא שכתיכוניסטית עובדת הרווחתי יותר מאשר סטודנטית, לוווול FML), אבל המשכורת שלי מכסה קוספליי וחצי; את החצי השני אני צריכה להוציא מהחסכונות שלי, שלא לדבר על עוד אחד. שלושה קוספליים בחודש אחד = לא אפשרי לכל מי שמפרנס את עצמו, ולצעי אני לא מדברת פה רק בשם עצמי. :\ אני אישית - לא אהנה משלושה מפגשי קוספליי בחודש אחד, וזאת העמדה שאני מנסה להביע פה אני מניחה. לגבי זה שחצי מהפורום לא יהיה פה - עד עכשיו לפי הסקר זה לא נראה לי נכון. חשוב לראות מה התוצאות שלו. אכן יש אנשים שלא יהיו פה, הרבה אולי - אבל באותה מידה יש הרבה אנשים שלא יבואו למפגש ב-19. את רוצה להגיד לי שאלו פחות חשובים ממי ש*כן* יכול לבוא? :\ חבל לי על שני, זה יהיה ממש עצוב לי אם היא לא תבוא - עזבי - אם גאיה לא תבוא אני אתבעס - אבל את כאילו אומרת ששני > אנשים אחרים? אני אמרתי שלא אוכל לבוא ב-19. זה לא בדיוק אותו דבר...? למישהו אחר מגיע להשתתף במפגש יותר ממני? :eek: כמו שאמרתי לגאיה, יש התחייבויות קוספליי שאי אפשר לבטל עוד מלפני שנהיה הכנס המוקדם. אנשים שקבעתי איתם והבטחתי להם. האם עלי לוותר על ההבטחה שלי כאשר יש אופצייה שכרגע מסתבר שמתאימה ליותר אנשים (אקא להזיז את האירוע לספטמבר או לעשות את המפגש על הכנס)? "חוץ מזה שאני לא מבינה את הדחיפות שבלבוא עם קוספליי למפגש, מפגש נועד קודם כל להוויי החברתי ורק אח"כ לצילומי קוספליי " אני ממש לא מסכימה עם זה. מאז ומעולם (אקא 2001) מפגשי הקוספליי נועדו לעשות קוספליי. בתור אחת שהייתה חלק מאיזה 5 קוספליירים בקהילה, זה היה ברור שבאים בשביל התחביב הזה, ואח"כ בשביל החברתי (מבחינתי זה כנס, אם כבר). כאשר הפורום מארגן מפגש, המטרה הראשונית היא לצלם קוספליים ע"י הצלמים המוכשרים שלנו - אנשים מחוץ לקהילת הקוספליי (יבגני למשל) אשכרה באים רק כדי לצלם - לי זה אומר המון. בחגים עד כמה שאני יודעת יש אייקון, עוד לא יודעים מה יש בחנוכה אם בכלל (אני לא רוצה להסתמך על שמועות), והאנאמי זה בפברואר-מרץ קרוב מאוד לפורים. כלומר, רק מי שעושה קוספליי לאייקון - עלולה להיות לו בעיה. זה בדיוק אותו דבר כמו מי שעושה קוספליי לכנס.

Grell

New member
אז מה זה משנה XD

אני ואף אחד לא מחייבים אותך להגיע לכולם, בגלל זה יש כמה, כדי שכולם יכולו להגיע למה שהם רוצים. אני מאמינה שיהיה מפגש גם בחגים בלי קשר למפגש הזה. אנחנו סתם מחפשים תירוצים XD

S.Riddle

New member
לול ברור שאף אחד לא מחויב

אבל אני חושבת שזכותי בדיוק כמו זכותה של שני\שלך\של אמא של קטיה להגיע לכמה שיותר מפגשים, ואם יש אופציה שמתאימה לרוב האנשים - צריך ללכת עליה, מה שלא יהיה. זה בערך מה שניסיתי להעביר.~

Grell

New member
ברור ברור, אם זה אני מסכימה XD

חוץ מזה ששתינו בחרנו 12.8 אז על מה אנחנו מתווכחות XD?

S.Riddle

New member
חס וחלילה מתווכחות, זה דיון תרבותי!

(אבל רק שתדעי שמאחורי הגב אני מקללת אותך ויורדת על הקוספליי שלך) ~D:

Mana Sama

New member
"מגה מפגש קוספליירים"..נראה לי שהשם אומר הכל

המפגש הזה הוא בראש ובראשונה לצילומי קוספליי אבל אומ..טוב =/

למעלה