אז מה זה "הרמוניה"?

אין חיה כזו

הבל הבלים הכל הבל עולם כמנהגו נוהג, מה אכפת לציפור אם ישיר או ישתוק?

avshalomat

New member
השאלה היא כמובן הרמוניה למי?

האם כאשר אני על אי מבודד , עם שתי בחורות יפות אוכל שתייה, כל מה שארצה. והעולם גווע מרעב? האם אז יש לי הרמוניה? אם לא מדוע לא מה חסר לי? אם כן איך זה מה משתלבעם הרעיונות של הרמוניה עם הסביבה? האם מה שיכול לעניין אותי בהרמוניה הוא הסביבה המיידית שלי ואם כן מהי הסביבה הזאת? סתם כמה שאלות מה"דרך" כדי לתבל קצת את החג חג שמח!

bizhar

New member
אוי אבשלום, הגיל...

עוד תלמד שגבר אחד ושתי בחורות זה מתכון בדוק לדיסהרמוניה... סתם...הוספתי עוד תבלין לחג. חג שמח!

avshalomat

New member
מדובר בלשון השאלה כמובן

ואתה כך נראה לי פשוט חיפשת הזדמנות להתחכם.

avshalomat

New member
מסרים מותק מסרים

או שסמט יבצע גיהאד קולני בשנינו מה שיכול די מעניין, אבל מאחר שזה נגמר איתו בדיבורים ותו לא לצערי זה לא מספיק למטרותי.

avshalomat

New member
שרירה וקייימת מה גורם לך לחשוב שלא?

כלומר אם אם את לא רוצה לשלוח לי מסר זכותך, אבל אם לא עושה את זה, (מה שלא עשיית עד לרגע זה) מה את רוצה ממני? מה פה חוסר אמת בפירסום?

Raffael

New member
ואם גם אחרים רוצים? למה לא בפומבי?

אני, למשל, רוצה גם. אני מוכן גם להסתפק בחלק, לא חייב הכל. אשמח, כמובן, לדסקס גם בפרטי, אבל למה שלא נתחיל פה, או במקום פומבי אחר? אני רציני,אגב.

avshalomat

New member
תשובה רצינית

האינטרס שלי הוא מאוד פשוט. אני זקוק לעוד אנשים לא בשביל הכסף או התהילה, אלא פשוט כי אתה זקוק לאנשים נוספים בדרך שאני הולך בה, אנשים שתוכל לדקסקס, לחקור יחד איתם את המשמעויות של הדברים שאתה שומע, אנשים שתוכל לדבר איתם את מה שמטבע הדברים קשה לדבר עם מישהו שלא מכיר את המונחים והמושגים. once that is said צריך להבין את הקשיים של הידברות שכגון זו דרך האינטרנט, בקלות מאוד אפשר לסטות לחוסר הבנה, לחוסר תיקשורת, יש המון אלמנטים קשים להבנה שלהעבירם דרך האינטרנט קשה פי 1000 למעשה זה בלתי אפשרי. למעשה למי שפונה אלי במסרים אני מסביר בפשטות, שמדובר בקבוצה שבאה לחקור, בימה פתוחה לחקור את כל השאלות וזה אכן מה שזה בימה פתוחה לחקור ביחד שאלות מהותיות. איך זה מתקשר לאמת? יש קשר! ספציפית העבודה שאנחנו עושים בקבוצה קשורה קשר הדוק לנושא הזה, על אף ניסיון גרוע בפורום זה, אני מוכן להתחיל בדיון בשאלה שאשאל אותך : בשביל מה לך לדעת את האמת, בשביל מה זה טוב?

Raffael

New member
תודה ../images/Emo13.gif הבנתי קצת יותר

המרחק הגאוגרפי ימנע ממני ברור עמוק יותר, שאם הבנתי נכון, נעשה בחברותא פיזית. אולי באחד הביקורים הקרובים. "אמת" - ת'אמת, איו לי מושג למה אתה מתכוון ויקח לי המון זמן לחשוב מה המושג אומר לי, כך שמאוד יקשה עלי כרגע לענות על השאלה שלך.

chataka

New member
אבשלומט

לא התכוונתי לעצבן אותך, סליחה אני בדיוק כותבת על אתיקה בפרסום, לכן הפרסומת שלך עניינה אותי :) אבל תוכל לספר לי על זה במסרים.

הרמוניה

קם בבוקר. הולך לעבודה-חוזר מתגעגע -נושק לאישה רעב -אוכל צמא- שותה רץ, מרים משקולות . מאזין,מביט נותן כבוד ומקבל הולך לישון יום חדש.

ברששת, Hear hear ../images/Emo45.gif

שכחת וויסקי עם חברים בסוף שבוע, אבל חוץ מזה אין ספק שככה נראה הדוג'ו הגדול של אקב"ן בשמיים.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifסילביו...שמת לב..ש

לא מופיע שום אימון עם החברים בתוך החמשיר... זה אולי ביגלל ששם מתוארת ההרמוניה של יום שלישי... ואכןבחמשיר ההרמוני של סוף השבוע בשורה השלישית כתוב. קם מאוחר שותה קפה מחייך אל השמש בערב ויסקי עם החברים. ובעניין הדוג'ו בשמיים זה ביום ראשון אחרי הצהריים. חג שמח והרמוני.

למעלה