בדבר האמיתי Gangasta's Paradise
ח חמצמצה New member 11/8/07 #350 בלילות את לצידו תמיד תרצי בטובתו אז אצלי הכל בסדר עד שאני נשבר וכלום ממני לא נשאר מדמם על הרצפה מרסיסים של אהבה (דניאל סלומון / עדיף) |מלך| ממ, תמו התמונות לבינתיים אני אחפש עוד מתישהו^^"
בלילות את לצידו תמיד תרצי בטובתו אז אצלי הכל בסדר עד שאני נשבר וכלום ממני לא נשאר מדמם על הרצפה מרסיסים של אהבה (דניאל סלומון / עדיף) |מלך| ממ, תמו התמונות לבינתיים אני אחפש עוד מתישהו^^"
S shanchan New member 12/8/07 #352 Stickers. התחלתי עם משמעות, וכמו כל פעם שאני מנסה לעשות סטיקרים- בסופו של דבר נמאס לי ועברתי לסתם מדבקות. I like them anyway. -אה כן, הן היו מיועדות לעצמי כי לא ידעתי אם יפתח שרשור כזה או לא, אז זה די דברים שאני אוהבת/ משעשעים אותי.
Stickers. התחלתי עם משמעות, וכמו כל פעם שאני מנסה לעשות סטיקרים- בסופו של דבר נמאס לי ועברתי לסתם מדבקות. I like them anyway. -אה כן, הן היו מיועדות לעצמי כי לא ידעתי אם יפתח שרשור כזה או לא, אז זה די דברים שאני אוהבת/ משעשעים אותי.
ח חמצמצה New member 12/8/07 #353 או-או-או-או! יש לי את התמונה של הנסיכות של דיסני המשיגנעס האלה^_____^ פו הדוב כזה בובון שם