אז מה? בתספר?

חמצמצה

New member
../images/Emo42.gif אז איזה יומנים קניתן?

התלבטתי בין אחד של הנסיכות של דיסני שיש גם מראה בפנים^_^ לבין אחד ורוד של מארי מ"חתולים בצמרת" לבין ספיידרמן לבין אחד קסום כזה של טינקרבל.. (כולם בצורת ספרים כאלה, לא אירגוניות) וממ, הורוד היה די סתמי יחסית לאחרים, אמא אמרה שספיידרמן לא משהו, ואז נשארה התלבטות ובסוף לקחתי את טינקבל כי הוא גם קטן יותר:) מקסימום נחליף
ותודה לכל הבנות שהעלו משפטים ודברים והכל, אני כזאת גרועה בדברים האלה, וזה תרם לי המון^_^ סליחה שאין לי מה לתרום;[ אני אחפש!!

think shon

New member
ממ.

התלבטתי בין טום וג'רי,לבין הפנתר הוורוד,לבין 2 סוגים של פו הדוב. בסוף לקחתי אחד מהפויים:)

shanchan

New member
יו גם אני רציתי ספיידרמן!

היומן של ספיידרמן נראה כ"כ מגניב, וספיידרמן זה סוס על באופן כללי. עדיין לא קניתי דברים לבית ספר, אבל אני בספק אם אקנה יומן. מצד אחד זאת שנתי האחרונה, מצד שני לא השתמשתי כמעט ביומנים שקניתי ב5 שנים האחרונות.

think shon

New member
גמאני האמת לא משתמשת ביומנים שאני קונה,,

למרות שכל שנה אני מבטיחה לעצמי ש"שרון,את תכתבי ביומן השנה.את תכתבי!!" אם את רואה את היומן סנופי של שנה שעברה שהיה לי,את בטוחה שהוא נקנה בזה הרגע מהחנות.

חמצמצה

New member
גמאצלי שנה אחרונה

וחשבתי שבאמת אני לא משתמשת, אבל שנה אחרונה! הייתי חייבת את היומן הכי יפה מכולם

shanchan

New member
חחח תכלס.

רק בגלל זה נראה לי שאני אקנה. אם כי עכשיו כשיש לי את היומן בפלאפון אני ממש ממש לא אשתמש ביומן, אפילו לא בחודש הראשון. אבל היי, תמיד טוב שיש משהו לזרוק בו את כל המדבקות שמצטברות. אה כן, ומשהו לעשות בזמן שיעורי תנ"ך. D:

חמצמצה

New member
ברור שתקני*_*

סיימתי תנ"ך, נראהלי, כאילו, תלוי בציון^^" אחרת אני אגש שוב כדי לשפר.. נשאר לי: מתמטיקה 007 אנגלית (הכל, 5 יח') ספרות וחיבור היסטוריה ב' פיסיקה (הכל, כי אני אגש שוב למכניקה) ערבית (2 יח' שמשלימות ל5) וזייהו?^^" סיימתי מחשבים
דווקא לא הרבה שעות יהיו לי בי"ב^_^

shanchan

New member
סיימת תנ"ך? יו ביץ' ../images/Emo10.gif

אבל אני סיימתי היסטוריה, סוף סוף
נשאר לי; מתמטיקה- 004 [כי אני עילגת וירדתי בסוף ל4 יחידות] אנגלית [הכל בחורף]- F, G, בע"פ ואני אעשה גם את E שוב, את הבגרות כלומר, כי היה לי קקה של ציון והתעצלתי ללכת למועד ב'. אזרחות. חיבור. 2 יחידות ספרות. 2 יחידות ספרות מורחב. יחידה ב' של תולדות האומנות. פרויקט בציור של 3 יחידות. פרויקט בגרפיקה של שתי יחידות. הרבה דברים, שנה אחת.
איככ פיזיקה |: ואיך שילבת פיזיקה וערבית? זה מוזר כזה.

חמצמצה

New member
דווקא לסיים

תנ"ך הכי פחות ראוי להערצה!! כי זה רק מבחן אחד, היסטוריה ראוי
מחשבים ראוי
ממ מסתבר שדווקא הרבה משלבים ריאלי כלשהו וערבית, יש המון שלקחו כימיה וערבית גם
אז אני לקחתי פיסיקה-מחשבים-ערבית

Nakuro

New member
אמממ

אני מתכוונת לקנות את היומן המסכן הזה שיש עליו מיקי על הכריכה והשאר רגיל כזה. אני אקשט אותו 3> אני היחידה שכותבת ביומן? אחרת אני שוחכת משיעורי בית ומבחנים וכאלה .__. XD

rotemi22

New member
פו הדב, של הילדות הקטנות האלה. D:

הכי שקסי שיש.
היומן הקודם שלי גם של פו והוא מלא בהמון.. חוץ ממה שהוא אמור להיות מלא בו (שיעורי בית וכזה? XD).

חמצמצה

New member
כי העיר הזאת קטנה לשנינו

ממ ג'וני?
מישהי ראתה את "What's Eating Gilbert Grape?"

למעלה