אז מה? בתספר?

InbarChanX3

New member
אני גם D:

עוד? עוד? -- והנה עוד אחת
איזה מגניב D:

think shon

New member
ציטוטים,משפטים,וכלזה.

[מי שרוצה שאני אוסיף עוד תמונות,מוזמנת להגיד:)] משפטים[:
"אילו היינו עושים את כל הדברים שביכולתנו לעשות, אין ספק שהיינו מדהימים את עצמנו."-תומאס אדיסון.
"הייתי עני. הייתי עשיר. להיות עשיר טוב יותר."-גרושו מרקס.
"בבית שלי אני הבוס, אשתי היא פשוט מקבלת ההחלטות."-וודי אלן.
"גבר נשוי צריך לשכוח את הטעויות שלו, אין טעם ששני אנשים יזכרו את אותם דברים."-דואן דוול.[חח,משפט חביב ביותר:)]
"להתווכח עם אשה זה כמו לנסות לקרוא עיתון מול הרוח."-פ. מ. דוסטוייבסקי.
"אני רק מקווה שלא נאבד בפרופורציות ונזכור תמיד דבר אחד - הכל התחיל בעכבר!"-וולט דיסני.
"כישלון הנו הזדמנות להתחיל מחדש בדרך חכמה יותר"-הנרי פורד.
"אם אדם לא גילה דבר אשר למענו הוא מוכן למות, הוא אינו מתאים לחיות."-מרטין לותר קינג הבן.
"אלוהים כנראה אוהב את האנשים הפשוטים;משום כך ברא כה רבים מהם..."-אברהם לינקולין.
"התבונן בפרות וזכור שאפילו המדענים הדגולים ביותר לא הצליחו להפוך דשא לחלב."-מייקל פאפין.[זכרו זאת בנות!פרות הן העתיד שלנו!]
"אתה יכול לומר לכלב את הדבר הטפשי ביותר, והכלב יביט בך במבט האומר: אלוהים אדירים! אתה צודק! אני מעולם לא הייתי מעלה זאת בדעתי!"-דיב ברי.
"מבחינה אירודינמית, הדבור לא אמור להיות מסוגל לעוף אבל הוא לא יודע את זה ולכן הוא עף בכל מקרה."-מראי קיי אש.
"המחשבה ותשומת הלב הן שעושות את ההבדל הקטן..."-א.א. מילן,מחבר "פו הדוב".
"אף פעם אל תנסה להיראות יותר מלומד מהאנשים הסובבים אותך. לבש את הלמידה שלך כאילו הייתה שעון כיס ושמור אותה מוסתרת. אל תוציא אותה כדי לספור את השעות, אך הענק את הזמן כשמבקשים אותו."-לורד צ`סטרפילד.
"אהבה בלתי בוגרת אומרת אני אוהב אותך בגלל שאני צריך אותך. אהבה בוגרת אומרת אני צריך אותך בגלל שאני אוהב אותך."-אריץ' פרום. פווווווף,השקעתי.

למעלה