אז מה? בתספר?

Stinki Winki

New member
ממש אהבתי את המשפטים.

הכפתורים חמודים אבל יותר מדי קיטשיים או אימואיים בשבילי^^ (אני כבר לא בת 15. אז אהבתי את כל זה.
)

Jeanne D Arc

New member
נתרום כמה

|כוכב|I WAS UNCOOL BEFORE UNCOOL WAS COOL |כוכב|יתכן והחיים הם אינם המסיבה שאליה התכוונתי ללכת. אבל כל עוד אני כאן כדי שארקוד |כוכב|CALL ME A BITCH AGAIN AND I WILL PEE ON YOUR LEG |כוכב|העישון גורם לנזק בלתי הפיך... לסיגריה |כוכב|החיים זה כמו עקיצת יתוש - מתעלמים וזה עובר |כוכב|אזהרה! מחקרים רפואים קובעים שיש לך חור בתחת.. וזה אמיתי |כוכב|אם תשתה 100 כוסות קפה בארבע שעות - תמות (וגם יהיה לך מזה פיפי) |כוכב|כשזה נוגע לאהבה - השכל אילם... הלב עיוור... וההגיון לא קיים! |כוכב|אלוהים ברא בנים, אלוהים ברא בנות אלוהים ברא אותך, גם לאלוהים מותר לתעות |כוכב|בניו יורק חל עונש מוות לכל מי שמנסה להתאבד ע''י קפיצה מגורד שחקים |כוכב|CATOPTROPHOBIA - פחד ממראות |כוכב|כל יצור חיי עומד במבחן, אם הוא טועה אז הוא אנושי. מי שלא טועה, כנראה מפלצת |כוכב|על מסור חשמלי בארה''ב: אל תנסו לעצור את המסור עם האצבעות. |כוכב|DONT LET THE TROUBLE KILL YOU! LET THE CHURCH HELP זהו לבינתיים

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifיוו,תודה לכל תורמות המשפטים

+ והתמונות..אני מכורה לדברים כאלה, ואני אשמח לעוד אם למישהי יש עוד כוח D:

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif^^

יש לי קובץ וורד של מלא תמונות כאלו מרובעותP: לשים?

rotemi22

New member
:) ../images/Emo26.gif

עוד מעט אעלה לכאן דברים, אבל רק שתדעו שבאתר הזה- http://shop.deviantart.com/ יש אחלה תמונות. והרבה. ולפי נושאים. ^^ משפט מצחיק שאני אישית אוהבת [יש מצב שראיתי אותו בהודעה האישית של נעהצב במסן?
]: טימון לסימבה: "מה אוכל אותך...?" פומבה: "שום דבר, הוא הראשון בשרשרת המזון". XDD

tali289

New member
אני אשים.

כמה זמן לא היה פה שרשור מקפול,נקווה שזה יהיה הראשון

למעלה