מידד, בוא ניזכר רגע כמה שנים אחורה
אני רוצה לספר לך סיפור: לפני המון שנים, אודי קומראן עזר לי להעלות לאינטרנט קטע של אטמוספירה. הקטע היה באיכות ממש לא טובה, אבל אנשים הורידו אותו ומאוד נהנו. התגובות היו טובות, התחילה להיווצר סקרנות בריאה ביחס ללהקה - ומשם אתה נכנסת לתמונה. עם הרבה התלהבות הוצאת את הדבר הנפלא הזה שנקרא האלבום של אטמוספירה. עברו שנים, המוצר נמכר ואזל, החברה סיימה את דרכה. כולם התפזרו לכיוונים שונים. עכשיו מישהו שמאוד אוהב את הקליפ (והקרין אותו בסינמטקים בלי כוונת רוח) רוצה לשתף את העולם במה שהוא אוהב. הוא ישב והעלה את הקליפ במשך שעתיים אל יוטיוב - שוב, בלי להרוויח אגורה מכל הסיפור. זה בא מתוך אהבה ואין כאן שום דבר מלבד אהבה למוסיקה. דיברתי עם אסף כרמלי על זה, והוא עצמו שמח לראות שהיצירה זוכה לקהל חדש. זה חבל לי שאתה מגיב ככה, כי כל הסיפור הוא שיתוף, בדיוק כפי שהקליפ המפורסם של "היי" עם שתי הבחורות מרמלה היה סיפור של שיתוף. זאת למרות שלשתי הבחורות לא היו שום זכויות על המוסיקה של הפיקסיז. אז קח את זה בכיוון חיובי, כי אף אחד כאן לא עושה כסף על חשבון אף אחד אחר. יראו את הקליפ הזה כמה מאות אנשים מכל העולם, ובמקרה הטוב יקנו את הדיסק, אם ימצאו אותו ברשת. זה הכל.