אז מה אתה שומע עכשיו......

The Uberkids - Remixes

לאלבום הזה הגעתי דרך המלצה שהופיע בעמוד הראשי של האתר הגדול בגודלו The Internet Archive. זו מוסיקה אלקטרונית יפהפייה שמבוססת על הקלטות של ילדים מדברים (אפשר לנסח את זה יותר יפה, אני מניח), שעליהן מולבשים מקצבים עשירים בצלילים והרמוניות בטעם טוב, והכל נעשה בקפידה ובעדינות מרשימים. בסך הכל, אלבום מאוד יפה. (הורדה חופשית בלינק). את ההמשך עוד לא שמעתי.

bily n

New member
אני שומעת מה שזה שמעלי שומע חיחי

זה ממש יפה. אהבתי מאוד [=

FunkyMonk

New member
וואו

שמעתי ממש קצת.. ובתור ממש-לא-חובב שימוש יתר במוסיקה אלקטרונית, אני חייב להודות שהבחור מוכשר - ויותר מזה, עושה אחלה דברים. ניתן להוריד את הדיסק במלואו למחשב? כיצד?

boten d

New member
אין לי מושג מה זה קוראים לזה

כמו שהחמור שהורדתי ממנו כתב: Recordando O Vale Das Maas - As Crianças Da Nova Floresta נשמע מעניין. מישהו מכיר?

חבל שללא זכויות אתה מרשה לעצמך

לעלות בצורה פירטית קליפ שאין לך שום נגיעה חוקית אליו אבל בגלל זה האינטרנט ימית אסון על תעשיית המוסיקה, בגלל אנשים כמוך ואל תנסה לצייר את זה בצבעים יפים אני לעולם לא יסכים עם זה.

זה קצת מוזר

לא מזמן העליתי עמוד וידאו באתר 'מתקדם', ואתה בעצמך הבעת התפעלות גדולה בפורום של נענע מן החומרים הפרוגרסיביים, מן הזמינות מן הנגישות שלהם היום באינטרנט. עכשיו אתה טוען ש"האינטרנט ימיט אסון על תעשיית המוסיקה". האם אני מדבר עם אותו מידד, או שמא מדובר במר ג'קל ומיסטר הייד?

במקרה ההוא בעלי הזכויות

לא באותה מדינה כמוך!!!!!!!!!!!! אתה עבדת להפיק את הקלים הזה? כולה קנית דיסק והופ אתה בעל הזכויות להראות את זה לכל העולם זמין חופשי חופשי! חוצפה. מידד

בעלים וזכויות

אני לא הייתי מעלה דבר כזה ליוטיוב. אבל אני גם לא חבר כזה טוב של תעשיית המוסיקה, ואני גם לוקח בחשבון שני דברים: 1. אנחנו נמצאים בתקופה שבה החוקים משתנים, המוסר מתכופף וכל אחד עומד בעיקר מול עצמו בבואו להחליט מה כדאי ומה לא כדאי לעשות. זה מה שהמציאות מאפשרת כיום, ואם רשויות האכיפה לא אוכפות חוקים שכתובים בספר החוקים, אז כמה כוח והשפעה באמת נשארו למטיפי המוסר, רהוטים ככל שיהיו? 2. האינטרנט עשה דברים מדהימים למוסיקה. לפחות לשני עולמות ענקיים בתוך המוסיקה: האחד הוא עולם שלם של מוסיקה שנמצאת ברשות הכלל, או מסיבה שאף פעם לא היו עליה זכויות יוצרים, או מסיבה שהזכויות פגו ונסתיימו להן במרוצת הזמן. השני הוא עולם של מוסיקה חדשה שיוצריה לא חשבו אפילו לרגע לעשות ממנה כסף, ומה שחשוב להם זה להוציא את היצירה שלהם החוצה. במובן הזה, לא אכפת לי מה האינטרנט עושה ל"תעשיית המוסיקה". הרבה יותר חשוב לי מה הוא עושה למוסיקה עצמה.

העובדה שהתעשיה מושחתת כמו גם

הממשלה עדיין לא נותנת לנו את הלגיטימציה להיות מושחתים בעצמנו ולשים זין על בעלי זכויות משום שזה יהפוך אותנו למדינה של מושחתים ואני רואה בזה טעם נפגם!

מסכים

כמו שכתבתי בהודעתי, אנחנו אדונים לעצמנו ומה שעומד בפנינו כיום זה אתיקה שלא כתובה בשום מקום ושאנחנו צריכים למצוא אותה בתוכנו. וכפי שפתחתי את הודעתי, אני לא הייתי מעלה לרשת משהו כזה ואני גם לא עושה זאת. ובאותו אופן שבו המשכתי את הודעתי הנ"ל, העיקר במה שאמרתי היה קשור למשפט שאתה כתבת: "האינטרנט ימית אסון על תעשיית המוסיקה". לדעתי תעשיית המוסיקה זה לא גוף שצריך להגן עליו, מכיוון שהוא דפק בעקביות כל אמן שלא הסכים להתכופף לתכתיביו. אני מאמין שאתה מדבר על ערכים כמו קניין רוחני וזכותם של אמנים להתפרנס בכבוד מיצירתם, שבדרך כלל לא מקבלים ביטוי במסגרת עבודתה ה"מסורה" של תעשיית המוסיקה. על הערכים האלה חשוב להגן לדעתי וכל מה שהסברתי בהודעה הזו בא במטרה לחזק את דעתי. אם האינטרנט ימית אסון על תעשיית המוסיקה, הרי זה מבורך. אם האסון יומת על המוסיקה עצמה, זה באמת יהיה אסון ואני גם לא חושב שזה יקרה בנסיבות שאנחנו מדברים עליהן כאן.

התעשייה היא חולי ללא ספק אבל

למרות הרע יש בה המון טוב משום שבלעדיה לא היו גופים שמייצרים מוסיקה! מה לא מגיע כסף ל-ECM? הם מממנים אמנים, אולפנים, משווקים, יצרנים וכו... אם הורדת מוסיקה של ECM גרעת מהחברות המאוד לגיטימיות וזה אסון! מידד

RamiSun

New member
העולם משתנה....

התעשיה לא תוכל להתקיים במתכונתה הנוכחית לאורך זמן, עצוב אבל בלתי נמנע. הניסיון אבל מראה שהחברות הללו תמיד יודעות איך להשתלב נכון ולחזור לשליטה.

מידד, בוא ניזכר רגע כמה שנים אחורה

אני רוצה לספר לך סיפור: לפני המון שנים, אודי קומראן עזר לי להעלות לאינטרנט קטע של אטמוספירה. הקטע היה באיכות ממש לא טובה, אבל אנשים הורידו אותו ומאוד נהנו. התגובות היו טובות, התחילה להיווצר סקרנות בריאה ביחס ללהקה - ומשם אתה נכנסת לתמונה. עם הרבה התלהבות הוצאת את הדבר הנפלא הזה שנקרא האלבום של אטמוספירה. עברו שנים, המוצר נמכר ואזל, החברה סיימה את דרכה. כולם התפזרו לכיוונים שונים. עכשיו מישהו שמאוד אוהב את הקליפ (והקרין אותו בסינמטקים בלי כוונת רוח) רוצה לשתף את העולם במה שהוא אוהב. הוא ישב והעלה את הקליפ במשך שעתיים אל יוטיוב - שוב, בלי להרוויח אגורה מכל הסיפור. זה בא מתוך אהבה ואין כאן שום דבר מלבד אהבה למוסיקה. דיברתי עם אסף כרמלי על זה, והוא עצמו שמח לראות שהיצירה זוכה לקהל חדש. זה חבל לי שאתה מגיב ככה, כי כל הסיפור הוא שיתוף, בדיוק כפי שהקליפ המפורסם של "היי" עם שתי הבחורות מרמלה היה סיפור של שיתוף. זאת למרות שלשתי הבחורות לא היו שום זכויות על המוסיקה של הפיקסיז. אז קח את זה בכיוון חיובי, כי אף אחד כאן לא עושה כסף על חשבון אף אחד אחר. יראו את הקליפ הזה כמה מאות אנשים מכל העולם, ובמקרה הטוב יקנו את הדיסק, אם ימצאו אותו ברשת. זה הכל.

תגובה...

ראשית אל תבלבל את המוח ותנכס לעצמך איזשהו חלק תרומתי להוצאת הדיסק של אטמוספירנ כי בזמנו הכרחתי אותך להוריד את הקטע מהאינטרנט משום שאני עובד על האפשרות להוציא אותו אז אל תנסה לספר שבזכות ההעלאה שלך לרשת אני התחלתי לחשוב על להוציא את אטמוספירה, עם כל הכבוד אני מכיר את המוסיקה של ההרכב כמעט 20 שנים לעומת 3 שנים שאתה מכיר אותה! שנית, אסף יכול לתת את ברכתו אבל גם לו וגם לי אין זכויות, שים לב לקרדיטים בסוף, כל הזכויות שמורות לערוץ 1 ורק לערוץ 1, אני שילמתי הרבה כסף על מנת לצרף את זה לדיסק ואתה משתמש בזה בחינם להאדרת שמך או הפאלוס שלך. אם אסף היה מעלה את הקליפ עוד הייתי מבין משום שהוא עשה ימים כלילות עליו אבל אתה מנכס לעצמך זכויות שרק גנב בפועל עושה, אין לך שום קניין על הקליפ ובכל זאת אתה עובר על החוקים, גנב, זה מה שאתה! מידד

אני מוכרח לציין

שהמשפט הזה: "התגובות היו טובות, התחילה להיווצר סקרנות בריאה ביחס ללהקה - ומשם אתה נכנסת לתמונה." ממש מוציא אותי מהכלים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא אתה ולא קומראן אחראים WHAT SO EVER להוצאה של אטמוספירה, אני ניסיתי להוציא את הדיסק במיוזאה כבר ב-1996 אז איך אתה מעז לבוא ולשחק אותה הסיבה להוצאת הדיסק? כנראה בדיוק מאותו מקום שמרשה לך לחשוב שמותר לך לצפצפף על העולם ולהעלות את הקליפ ל-YOU TUBE. אני בכל אופן מתכוון לכתוב מייל למנהלי YOU TUBE!!

למעלה