אז מה אתה שומע עכשיו........

Rudess

New member
לצערי לא הלכתי

קרה משהו ברגע האחרון שמנע ממני ללכת להופעה. אני שמח שהספקתי לראות את IQ, בימים הקרובים אסיים לכתוב את הסקירה, בינתיים העליתי את כל התמונות לפורום שלנו ב- Ytsejammers Israel, אתה מוזמן להיכנס.

חגי14

New member
מומלץ בחום - מדובר בהרכב מפינלנד

( כבר נשמע מבטיח ) , שהוציא אלבום אחד ויחיד ( וחבל שכך ). אלבום יפה מאוד לחובבי פרוגרסיב , אלבום מלא עוצמה. ההרכב והאלבום נקראים ELONKORJUU - HARVEST

חגי14

New member
אני אפרט

האלבום הוא אלבום פרוגרסיב רוק חזק ביותר ומלא עוצמה. הוא יצא בשנת 1969 , הלהקה למעשה הקליטה אלבום אחד שנחשב לאלבום רוק מצוין,למרבה האירוניה עם השנים האלבום הפך לאלבום אהוב דווקא בקרב מאזיני פרוגרסיב. האלבום ניתן לרכישה בישראל , ראיתי אותו בקצת אחרת,באוזן השלישית ולא מזמן ביו אפ או.

pinnacle

New member
STYX - Crystal Ball/Kilroy Was Here

2 אלבומים על 1CD. התקליט הראשון משנת 1976 הוא אלבום 70S' מצויין: הרבה הארד רוק, גלאם רוק, פרוג רוק וגם קצת שמאלץ. התקליט השני משנת 1983 נכשל מסחרית בזמנו בגלל הקונספט הרובוטי שהיה לצנינים בעיני מעריצי הלהקה. בכל זאת הוא מכיל לא מעט רצועות מצויינות! אני מאוד נהניתי מהדיסק המלא של 75:45 דקות

RamiSun

New member
Pain Of Salvation - Scarsick

לא יודע, דווקא אלבום לעניין. דניאל גילדנלאו כהרגלו מתוחכם, מתחכם ומרגש. ומבחינת השירה...האיש שנולד עם "מולטי אפקט תקוע בגרון" לא מאכזב באלבום הזה.

Black Hawk B

New member
מה שכזה מוזר באלבום הזה

הוא שבשמיעה הראשונה אין לך דעה בכלל על האלבום הזה ואין לך בכלל אפשרות לשפוט אותו לפי הדרך שבה הוא הולך. חשתי בלבול די גדול ששמעתי את האלבום הזה. אבל לאחר כמה שמיעות - זהו בהחלט אלבום מצוין שפשוט כיף לשמוע ולהנות ממנו ומראה לי עוד צד של הפרוג-רוק של תקופתנו. מומלצים - Scarsick, Disco Queen, Kingdom of Loss.

HelterSkelter1

New member
מסתבר שאת In The Land Of Grey And

Pink. חוצמזה עוד אלבומים שהושמעו היום: Sonny Clark - Dial "S" For Sonny - אלבום מעולה. בופ של סוף שנות החמישים. משהו משהו. Iggy Pop - Lust For Life - רוק'נ'רול בייבי. איזה יופי של מוזיקה, כל כך הרבה אטיטיוד ייחודי יש לבחור... נסו את השיר The Passenger. Black Sabbath - Paranoid אין צורך להרחיב. Egg - S\T כנ"ל נדמה לי. הגעתי למסקנה שיש כן משהו חיובי בשימוש במכשיר אמ.פי.3 - אני שומע בו הכל מכל. לא רק את האלבומים החדשים שעדיין לא עברו למדף, ולא רק את האלבום שנרכשו לאחרונה.עניין של גישה פיזית. (מה, אני כזה עצלן?)

eld453

New member
שומע את eloy - ocean, למה עד היום..

אף אחד לא תפס לי את האוזן ואמר לי שאני חייב לשמוע את זה? בקיצור, תאווה לאוזניים.

pinnacle

New member
MANFRED MANN'S EARTH BEND

רימסטר רוסי (ויש הרבה כאלה)לשני אלבומים של MMEB על 1CD: Nightingales & Bombers משנת 1975 ו-The Roaring Silencne משנת 1976. הראשון מסיים את התקופה הנפלאה עם הגיטריסט והסולן מיק רוג'רס בעל הקול המחוספס סטייל קט סטיבנס, אלבום פרוג קלאסי. באלבום הבא הוחלף מיק רוג'רס בכריס המלט תומפסון שהוא נגן וזמר בעל אופי קול שונה, המוסיקה הפכה בהדרגה לפחות פרוגרסיבית ויותר פופית, אך באלבום זה עדיין הרבה רצועות רבות איכותיות ופרוגיות. אני מאוד נהנתי מהדיסק המלא של 77:50 דקות

pinnacle

New member
GROBSCHNITT - Jumbo

פרוג גרמני מצויין (לא קראוט). 2 גירסאות על CD1: גירסה אנגלית וגרמנית

למעלה