אז מה אתה שומע עכשיו........

pinnacle

New member
KANSAS - Monolith

אלבום משנת 1979,ההרכב הקלאסי של קנזס, קצת יותר ממוסחר מהאלבומים הקודמים אך עדיין מוסיקה מצויינת. יחד עם האלבוםAudio Visions המצויין אף הוא שיצא שנה אחת מאוחר יותר, הם מהווים את סיומה של תקופה בתולדות הלהקה. לאחר מכן השתנה ההרכב(שנות ה-80), הסגנון הפך יותר להארד רוק ישיר מאשר פרוג, אך אנו עדיין בשנות ה-70 הטובות

RamiSun

New member
דווקא את האלבום הזה

אני לא כל כך מכיר, שווה בדיקה?

pinnacle

New member
בהחלט שווה בדיקה../images/Emo70.gif

לא תתאכזב ממנו וגם לא מ-Audio Vision

alissre

New member
אין לי בעיה עם זה, שיהיה

כבר חטאתי בחטאים חמורים מאלה, ומה לגביך נערי, אז מה אתה שומע ? מתכונן לעוד מופע מרתק של "מי ירה בפרוג", במיטב מחלצותיך מתכונן להגיע הערב לאולם הסינמטק של ראשון או של בת ים, כשאתה מיטיב להסתיר את פצעי ההתפגרות שעל פני הילד המגודלים שלך באמצעות עוד משחת דאוקסי ? כן כן חביבי אני קלטתי אותך

B a z a

New member
אף פעם לא הלכתי לזה

אני בקושי הולך להופעות, לצערי נכנסתי לפרוג בדיוק כשאגרול סיימו להופיע עם הקאברים שהם עשו. הייתי בהופעת קאברים לפינק פלויד לכבוד יציאת הספר של ברייטמן, הייתי בהופעה של אבק, הייתי בהופעה של אגרול שעשו חומר מקורי, הייתי בהופעה של רוג'ר ווטרס והייתי בהופעה של ויאלקה+קרוזנשטרן&פארוחוד. זהו. אפילו בהופעה של טרספאס לא הייתי, ואני עוד ירושלמי. צריך ללכת מתישהו. מה אני שומע עכשיו? Out of focus - Out of focus אלבומה השני והמצויין של הלהקה הלא מספיק מוכרת והלא מספיק מוערכת הזאת. יש כאן פסיכדליה, ג'אז ,פרוג וסולן שיותר מדבר משר באנגלית במבטא גרמני כבד. יש גם מסרים פוליטיים/חברתיים בשירים. למה לך אין תמונה? אמנם אני חושד שאתה דני דויטש הכוסון מתחזית מזג האוויר, אבל אין לי הוכחות, אתה יכול לאשר אולי?

alissre

New member
אז אתה לא תדע מי ירה בו, ההפסד שלך

ועוד הפסד לא קטן - תוכל לתחכך באורים והתומים של הרוק המתקדם העברי ובשאר אנשי מפתח מרתקים, וזו תהיה חוויה מרטיטה. עכשיו לגבי מי אני, על כך אמר אלוהים למשה: "אהיה אשר אהיה", בכל מקרה אני אדם משכמו ומעלה

B a z a

New member
איך אתה יכול להגיד

שאתה אדם משכמו ומעלה, כאשר ידוע שאין הנחתום מעיד על עיסתו?

Rudess

New member
IQ - Capricorn,מתכונן להופעה הערב

25 שנה לענקי הניאו פרוג, ומחר פלאוור קינגס, סופ"ש מהחלומות!

Rudess

New member
איזה הופעה מדהימה

שעתיים וחצי של ניאו פרוג מהאגדות!!! צילמתי הרבה תמונות ולקחתי גם את הסטליסט, יש לי הרבה מה לספר לכם
אחרי הפלאוור קינגס אני אכתוב סקירה מרוכזת של הסופ"ש הזה!! KEEP PROGIN'

pinnacle

New member
ואיך היו מלכי הפרחים../images/Emo35.gif

מצטערים שלא יכולנו להגיע
אני בטוח שמאוד נהנית

למעלה