אז מה אתה שומע עכשיו....

zambush

New member
שאלה על Mostly autumn ../images/Emo73.gif

מה הקשר בינם לבין ריק וויקמן? הם לא כאלה וירטואוזים, הסגנון שלהם הוא רוק נוטה לפולק עם נגיעות של פופ לרדיו, והם לא "מתקדמים" הרבה יותר מפינק פלויד. לא שאני לא אוהב אותם - להיפך, במיוחד את האלבומים "גיבורים לעולם לא מתים" ו"הסיפור עד כה". חוץ מזה, מישהו יודע איפה אפשר לקנות אלבומים של הלהקה בארץ?

giloni

New member
אין קשר

מוסיקאלי. הם אחת מהלהקות שעשו את הפריצה שלהם בעזרת ה Classic Rock Society שריק וויקמן נמנה על מייסדיה ומשמש כנשיא הכבוד שלה. אני חושב שלצד הביקורת כלפיו כמוסיקאי מפוזר וחסר מיקוד, כנגן פומפוזי ובומבאסטי - צריך להעריך לפחות את הצד הזה בעשייה שלו (במיוחד בפורומי רוק מתקדם שעוסקים יותר ויותר ביצירה עדכנית) יקי

The West Star

New member
האמת שאתה באמת צודק

את רוב הדברים שהוא עשה אני מאד אוהב [חוץ מהקטע סולו שלו מ"שביר" של יס. אולי כדאי שאקשיב ל"שש נשותיו של הנרי השמיני" שנח אצלי איפשהו.. אגב, משהו שאתה ממליץ של הסטרובס? [את הירו אנד הרווין אני ממש לא אוהב]

giloni

New member
Hero & Heroine

הוא אלבום שמסמל את השינוי בכיוון של הלהקה לפרוג של ממש. אני חושב שבתחום הזה יש להם לא מעט להקות מתחרות ואולי בשל כך לא כל-כך אהבת את האלבום. אם כבר תקופת הפרוג שלהם, האלבום Ghosts שיצא באותה שנה, הוא לדעתי האלבום השלם והבשל ביותר של הלהקה. יש בו שילוב נהדר של מוסיקה בארוקית, רוקנ'רול בסיסי, פולק גיטרות נהדר והרמוניות קוליות שעולות על רוב הלהקות שייצרו דברים כאלה באותן שנים. אם הסגנון הפולקי מושך אותך יותר, הרי שכל האלבומים שלהם שיצאו עד לאותה שנה - 1974 - הם מקסימים וכתבתי עליהם בכמה מקומות וביותר מדי הזדמנויות. שמע את From the witchwood, את Grave new world ואת Bursting at the seams ושמעת שלושה מאלבומי המופת של המחצית הראשונה של שנות השבעים. כשתעמיק חקר, אם בכלל, נלך למקומות איזוטריים יותר - אבל מרתקים לא פחות- בהיסטוריה של הלהקה שכבשה אותי, ככל הנראה, לנצח. יקי

TIPOGRAPHICA-GOD SAYS I

CANT DANCE הרכב יפני אוונגרדי/ריו ומתוחכם שהוציא כארבעה אלבומים(לי יש שניים מתוכם). זו להקה שמושפעת בעיקר מהנרי קאו וזאפה. האלבום הזה הוא למעשה אלבום שנכתב כולו בהשראת הקטע BLACK PAGE של זאפה(אחד הקטעים המדהימים שלו),טיפוגרפיקה עושים פה קטעים מעולים אחד אחד שלמעשה בכל אחד מהם יש משהו מ-BLACK PAGE. לדעתי אלבום שחובה לנסות.

shmueldvir

New member
Mr. Bungle - Mr. Bungle

דיסק מצויין...פרוגרסיב-אוונגרד פסיכו-מטורף, אני ממש אוהב אותו! עם הסולן של faith no more, אולי זה עוזר למישהו אני אישית שונא אותם.

למעלה