אז מה אתה שומע עכשיו....

ע י ד ו2

New member
U TOTEM

Yellow Umbrella Gallery אלבום לא משהו מישהו יודע מי הדוברת המסומפלת בשיר הזה לי קולה מזכיר את של מדונה

dpascal2

New member
לא משהו ?

אחד האלבומים היחידים שהחזיקו אצלי שנתיים ולא נמאסו. בנאדם,זו קלאסיקה מודרנית עם בייצים של ברונטוזאור. לפני כמה זמן עשיתי עם ירקוני רשימה חפיפניקית של אלובומי מאסטרפיס. לגבי הנ"ל הייתה הסכמה גורפת.תן צאנס. בכל מקרה...לעיתים אין קליק. לא נורא.

jbloo

New member
אצלי שרד שנה

ואז נמאס. האלבום הזה לא אחיד, חלקו נשמע כמו פילרים, ומהקטעים שאהבתי במיוחד- הראשון והשניים האחרונים- רק הראשון שרד את מבחן הזמן. האלבום השני לעומת זאת הוא אלבום מוזר וקשה לפיצוח- סיפור מד"ב עם השפעות יפניות, עדיין לא נמאס אבל מצד שני לא מגיע לשיאים כמו הראשון (ואולי זו הסיבה שהוא לא נלעס ונמאס עלי
)

dpascal2

New member
מעניין, אצלי זה בדיוק הפוך

השני נמאס אחרי שנה. יש בו שיאים (קטע 5) גבוהים יותר. אבל הוא לא אחיד והחלק האחרון של האלבום נמרח לי מעט
.

borges

New member
אכן הגב' צ'יקונה מסומפלת

קטע די משעשע, על החברים האוונגרדיסטים שהיא פגשה כשחזרה לבניין דירות שגרה בו לפני שהתפרסמה... גם נדמה לי שהיא מקבלת תודה בבוקלט. אגב יש שם עוד הרבה סמפולים, ביניהם של סופט משין (לא זוכר איפה ומעולם גם לא התאמצתי למצוא אותו) __ np: meredith monk - mercy

Rudess

New member
Sandstone - Looking for Myself

דיסק של להקת פרוג חדשה מפולין, קיבלתי אותו היום.

אדם זאב

New member
Triumvirat - Illusions On A Double

Dimple להקה גרמנית שעושה רוק סימפוני משובח ביותר. מזכיר לי שילוב של ג'נסיס וELP . ממליץ בחום ! יש לינקים למעניין

eliavtu

New member
Comus - First Utterance

הביאו לי כאן בהמלצות - יצירה מדהימה !!!

RamiSun

New member
בערב......

כשאמרה לי נערתי, לך, לך, ירדתי לרחוב להתהלך... שמתי ווקמאן ואת האלבום Close To The Edge ופתאום קלטתי שהאלבום הזה בשבילי הוא האלבום הכי טוב מאז ומעולם. המוזיקה היחודית , התזמור, ההרמוניות הקוליות, כל הנגנים, פשוט שיא השלמות. ואז מצאתי את עצמי מסתבך והולך, מסתבך והולך... והולך והולך והולך ומסתבך..........

למעלה