*עומד לבכות* כל כך רציתי לבוא וירוס ארור אני מזה מבואס שלא יכולתי לבוא, בא לבכות, באמת.
F frodo1 New member 28/4/03 #100 *עומד לבכות* כל כך רציתי לבוא../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif וירוס ארור אני מזה מבואס שלא יכולתי לבוא, בא לבכות, באמת.
*עומד לבכות* כל כך רציתי לבוא../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif וירוס ארור אני מזה מבואס שלא יכולתי לבוא, בא לבכות, באמת.
O orii New member 28/4/03 #109 במיוחד...גוטמן - כל חמש דקות ודרך אגב אני חושד שגוטמן מכור ל... מקלות (בין השאר).
F frodo1 New member 28/4/03 #120 זה באמת משמח מאוד קרא לי תינוק בכיין, אבל ממש רציתי לבוא ולא יכולתי ומזה התבאסתי. אבל זה מנחם לשמוע שהרבה שאלו עלי.
זה באמת משמח מאוד קרא לי תינוק בכיין, אבל ממש רציתי לבוא ולא יכולתי ומזה התבאסתי. אבל זה מנחם לשמוע שהרבה שאלו עלי.
C chataka New member 28/4/03 #111 באיחור קל תודה רבה לכולם נאספו 400 ש"ח מתרומותיכם הנכבדות, למען מרכז החרום של אל"י היה כיף נתראה בקרוב תמר
באיחור קל תודה רבה לכולם נאספו 400 ש"ח מתרומותיכם הנכבדות, למען מרכז החרום של אל"י היה כיף נתראה בקרוב תמר
N nirk_aikido New member 28/4/03 #119 תודה רבה תודה רבה לכל המורים, למארחים ולכל מי שעבד איתי. השיעורים היו מאד מעניינים. התרשמתי במיוחד מההצלחה של שלושת המורים של יושנקאן איקידו ללמד ביחד בצורה הרמונית ומוצלחת. מהניסיון שלי זה לא כל כך פשוט. נירק
תודה רבה תודה רבה לכל המורים, למארחים ולכל מי שעבד איתי. השיעורים היו מאד מעניינים. התרשמתי במיוחד מההצלחה של שלושת המורים של יושנקאן איקידו ללמד ביחד בצורה הרמונית ומוצלחת. מהניסיון שלי זה לא כל כך פשוט. נירק
W WhiteBear New member 29/4/03 #124 ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif - נוסף לקישורים - אימוני