אז למי אתה מצביע??

אז למי אתה מצביע??

אני רוצה לשאול את כולם, גם אורחים בפורום: למי אתם מצביעים?? חובה לפרט לנמק ולהסביר אני אענה יותר מאוחר מה שיותר חשוב זה הנימוק כי יש כאן הרבה אנשים שאני יודע מה הם מצביעים (או היו מצביעים אילו הייתה להם זכות בחירה).

kity

New member
ואם מישהו לא יכול להצביע?...

להגיד בכלליות אם היינו מצביעים?...

Moledet972

New member
למישהו יש ספקות? "האיחוד הלאומי".

המפלגה תומכת ב: - עידוד הגירה לערביי יש"ע. - הרחבת ההתיישבות ביש"ע. - מציאת מדינות קולטות לערביי יש"ע וטרנספר בהסכם/הסכמה/הסכמיות. - הקמת גדר בטחונית סביב הערים הערביות המרכזיות(בית לחם, רמאללה, שכם, טול-כרם, קלקיליה, טובאס, טאמון, ג´נין) - כלכלה חופשית עם דאגה לעניי וקשי היום במדינה. - הפרדת הדת מהפוליטיקה.

אילתושי

New member
"עלה ירוק"

אם הייתי יכולה להצביע. לפני שאתם מתקיפים, לכו לפורום "סמים קלים" ותקראו קצת דיונים שהיו שם, או שתלכו לאתר שלהם ותקראו את המצע.

Moledet972

New member
למזלינו אינך יכול../images/Emo98.gif

אני מקווה שכשתגיע לגיל הצבעה בבחירות, תבין שלא ע"י כך שתאפשר מכירה של סמים באופן חוקי תגיע הגאולה לעם, וגם לא ע"י יבוא של מליוני מעשנים("תיירים").

לפי החתימה שלך אתה נראה כבעל

גישה שלילית ואנטי להכול. עלה ירוק? מה טוב בזה? לעגן בחוק את הרוע והמוות בהתגלמותו?

CANDY MAN

New member
אז למה לא להוציא מחוץ לחוק גם...

סיגריות, אלכוהול ומכוניות... כל אלו הם מבחינה מסויימת "הרוע והמוות בהתגלמותו" הטיעונים שלכם טיפשיים, אין לכם באמת סיבה שאתם מסרבים להפוך גראס לחוקי... זה פשוט סתם לא נראה לכם בסדר ממבט ראשון... אתם מוזמנים לאתר המדהים של עלה ירוק, לקרוא את את הטיעונים בעד גראס חוקי ולהווכח בעצמכם שהשטן הוא לא נורא כל כך.

השטן לא נורא כל כך ? ../images/Emo6.gif

שמע, סיגריות זה גם רע וגם מוות. לכן אם היה אפשר- הייתי מוציא אותן מחוץ לחוק, אבל מכיוון שלא נעשה דבר בעבר ובגלל התנגדות ציבורית- אי אפשר. אלכוהול בריא בכמות מסויימת ולכן עליו אין מה לדבר. מכוניות? דיי, דיי עם השטויות. לדעתי זה לא בסדר במבט ראשון, שני שלישי ועשירי! זה פשוט הורג, מה לא מובן לך?!

CANDY MAN

New member
אתה עוד שואל מה לא מובן לי?

אתה בעצמך אמרת שסיגריות זה הורג, אלכוהול הורג בהרבה יותר מקרים מאשר הוא מוהיל ומוכניות... היום היו לך 7 הרוגים בתאונות... מה לא מובן לי? לא מובן לי למה אתה פוסל את הגראס על הסף בעוד שיש מיליון ואחת דברים שפי עשר יותר מזיקים ממנו... יותר טוב שבאמת תקרא מחקרים ועיתונים בקשר לנושא מבלי שתפסול אותו על ההתחלה... ושוב אני אומר לך, כנס לאתר של "עלה ירוק", תבדוק מה כתוב באינטרנט... אל תלך למה שקל לך, זה שמפרסמים לך מול העיינים בכל מקום שזה מזיק... תבדוק בעצמך.

Moledet972

New member
אולי יש לשקול להגביל את השימוש

בסיגריות. אלכוהול זה אחל´ה דבר. אסור להגביל!!! למכוניות אתה לא מתמכר. הטיעונים של עלה ירוק בעד גראס הם או : א. קשה להלחם בתופעה. ב. זה לא עד כדי כך מסוכן. בקשר לא´ - זו לא סיבה להפוך את השימוש בסמים קלים לחוקית. בקשר לב´ - יש המון מחקרים שאומרים את ההיפך הגמור. אתה לא יכול להשתמש ב"מחקרים" של עלה ירוק כדי להראות לי שזה לא מזיק.

Peace2002

New member
אין סיבה שגראס יהיה לא חוקי

מספר ההרוגים בשנה בתאונות דרכים בישראל נספר במאות. מספר ההרוגים בשנה משימוש בגראס בישראל - אפס. מספר ההורגים בשנה משימוש בגראס בארצות הברית - אפס. באנגליה - אפס. גראס לא הורג! מכוניות הורגות, אלכוהול הורג וסיגריות הורגות. גראס לא.

Moledet972

New member
לא משנה אם זה 0 או 100 או 1000.

לא משנה מה מספר ההרוגים. מספר ההרוגים כתוצאה מהחיים עצמם הוא מאות מליונים בשנה. צריך להפסיק לחיות!...?

Peace2002

New member
ברצינות....

הטיעון שלכם הוא שגראס הורג, ולכן יש לאסור את השימוש בו. לא משנה כמה מחקרים יגידו שגראס כן הורג, העובדות מראות שהוא לא.

Moledet972

New member
לא שהוא הורג, אלא שהוא מזיק קשות

לגוף האדם. גם אונס(לא מנסה להשוות) לא הורג ובכל זאת הוא בלתי חוקי. לכן - לא רק מה שהורג צריך להיות מחוץ לחוק.

Peace2002

New member
אונס לא הוצא מחוץ לחוק בגלל הנזק...

שהוא גורם לגוף האדם. מבחינה גופנית, אדם יכול להמשיך לחיות חיים מאוד בריאים גם לאחר אונס. ההשוואה המשפטית בין שני המקרים היא לא נכונה, כי הסיבה ששני הדברים הם לא חוקיים שונה בתכלית.

La Gamba

New member
שניהם פוגעים בגוף ובנפש

אתה רוצה את הנתונים האלה? תקבל אותם רק אחרי שגראס יהיה חוקי. אגב, עלה ירוק הפסידו בתיכונים בכפר סבא. מקום 5 ואחרון. מר"צ מקום רביעי שינוי שלישי עבודה שני ליכוד ראשון לכל שאר המפלגות לא היו מספיק מצביעים.

iKilledKenny

New member
שוב התחיל הדיון על הגראס?!

טוב סבבה זה שהוא לא הורג לא אומר שהוא לא מזיק. זה שהוא לא הורג זה לא סיבה להפוך אותו לחוקי.

shay or eli

New member
חוץ מהלגליזציה, עלה ירוק מעולים

הגנה על זכויות הפרט, חיזוק הדמוקרטיה, הפרדת הדת והמדינה ושמירה על איכות הסביבה הם עקרונות שאני מאוד רוצה לראות מיוצגים בכנסת. בקשר ללגליזציה, אני אמנם מודה שאני לא מבין גדול בתחום, אבל לדעתי חייב להיות לפחות דיון מעמיק בנושא לפני שפוסלים זאת. סמים קלים משפיעים על המח והנפש ולא על הגוף, לכן הם לא רעל ישיר ויש לדעתי להשאיר את הבחירה האם להשתמש או לא להשתמש בסמים בידי האזרח. אנשים רבים נפגעים יותר ממחירם הגבוה של סמים (הגורמת להידרדרות לזנות ופשע) ומעימותים עם המשטרה הרבה יותר מאשר מעצם עישון הגראס. לדעתי אישור בחוק של הקנביס ופיקוח על מחירו יכול לצמצם את הבעיה למינימום. גם אישור להקמת בתי קזינו חוקיים של מפעל הפיס יעזור לדעתי, בכך שהוא יצמצם את תופעת ההימורים הלא חוקיים ויגרום להעסקתם של רבים בנגב. גם לגליזציה וגם אישור קזינו יכולים להביא הרבה תיירים ארצה, גורם שאסור לזלזל בו. מיסוד הזנות גם הוא יכול להביא לחיסול הסרסרות, גם הוא חייב להיות בצורה מצומצמת מאוד וזהו הסעיף שהכי פחות נראה לי, אבל אולי זה יעזור. ושוב, דעתי בנושא אינה מאוד מלומדת ולא מאוד מבוססת ומגובשת ולכן אני נזהר, אבל לדעתי אסור לפסול לגליזציה על הסף רק בגלל תבניות מחשבה שמרניות. ובהחלט אסור לפסול על הסף את עלה ירוק שיש לה הרבה דברים מצויינים שהם מוכנים לפעול למענם.

Moledet972

New member
שוב - אם המשטרה לא מצליחה למנוע

פשע -זה לא אומר שיש להופכו לחוקי. תיירים זה לא תמיד דבר טוב. הקמת קזינו לתיירים בעיקר ולישראלים(לאחר בדיקה של כל מיני תנאים - כמו למשל, שהם מהמרים על פחות מ-5% מכספם) עשוי להיות דבר טוב. אבל - הקמת מועדונים לעישון סמים בכל רחבי הארץ - זה אסור שיקרה בארצנו!

למעלה