אז כמה אתם לומדים?

אז כמה אתם לומדים?

השביתה מתחילה לעצבן אותי! אני לא לומדת כלום!! רק יש חונכות ותרגול (-פעם בשבועיים), ועבודות שיש לי להגיש (אני בדרך ל3!) והקטע שלא רואים את הסוף לשביתה! איך אצלכם?

Hugin

New member
בערך אותו דבר

לי יש חוזים ומבוא למשפט אמריקאי, מדי פעם מודיעים על איזה תרגול פה ושם. יש עבודה להגיש ב22 לנובמבר ואיזה 400 עמודים לקרוא לבוחן בסוף החודש...ואין סוף לשביתה באופק...

Lanni

New member
אני באוני כרגע ../images/Emo6.gif

לומד את הרוב דווקא

flutter girl

New member
גם פה, גם פה

יש לי מבוא לכלכלה פעם בשבוע ואת התרגול שלו, ורק מבוא למשפט עברי מבחינת השיעורים של משפטים.
וחונכות. ראשון ושלישי אין כלום, שני שעתיים וחצי, רביעי שעה וחצי, חמישי שעה וחצי.

BlackUnicorn

New member
אצלי בדיוק במינון הנכון..

יום ראשון קורס אחד בערב, יום רביעי מדי פעם יש קורס, מדי פעם לא (בעיקרון זה סגל בכיר אבל משום מה הם בוחרים מדי פעם לקיים את השיעור, היום התברר לי...) ויום חמישי 3 קורסים. בקטנה :)

הייבי

New member
והשאלה הבאה בתור-

איך הסדנא? (אני מוכנה להמתין לרשמים עד אחרי יום רביעי), לא מאיים כל החומרי קריאה?

BlackUnicorn

New member
אני בדיוק קוראת ברגעים אלה..

עדיין לא היה שום שיעור, השיעור הראשון יהיה ביום רביעי ככה שאני עדיין לא יודעת לתת לך רשמים של ממש. נתנו לנו בינתיים מאמר ראשון לקריאה ליום רביעי הזה, 60 עמודים של וורד באנגלית, אבל אנגלית קלילה ויחסית מעניין (בינתיים, אני בעמ' 10 בערך) וגם יש לפעמים חצאי עמודים שהם רק הערות שוליים אז הייתי אומרת שבפועל זה משהו כמו 40 עמודים. אני יכולה לשלוח לך את רשימת הקריאה המלאה אם תרצי - הרוב באנגלית. בסה"כ אין מבחן וזו הסיבה העיקרית (חוץ מהנושא שמעניין אותי) שבגללה לקחתי את הקורס.

הייבי

New member
תודה על ההצעה

האמת שלקחתי סדנה בסמסטר הבא- בדיוק מאותו שיקול של אין מבחן, אני פשוט תוהה כמה זה קשה לכתוב חוות דעת קצרות על המאמרים (ועוד על מאמרים באנגלית)?

BlackUnicorn

New member
אין לי שמץ. מחר כשאני אדע יותר ואראה מה מצפים

ממני אני אוכל להגיד לך..

BlackUnicorn

New member
טוב, אז לגבי החוויה שלי מאתמול -

בסה"כ ההרצאה הייתה מעניינת, בצורה מוזרה לא אמרו לנו בסוף השיעור להגיש שום דבר לשבוע הבא וכולם העדיפו שלא לשאול שאלות קיטבג... מבחינת הסטודנטים - כולם שם נראים חזקים מאוד (יש שם כמה שאני מכירה + כמה שדיברו באנגלית כאילו הם לא חיים בארץ) ככה שמהבחינה הזו יש לי אישית חששות. ההרצאה סה"כ חזרה בצורה כמעט מלאה על המאמר רק בצורה פחות מוקפדת.

הייבי

New member
דווקא נשמע מבטיח

מבחינתי- עודדת אותי בבחירה בסדנא בסמסמטר הבא...

B L I M P

New member
שבוע מלא חוץ משני קורסים

כלומר- חמישה ימים.. השביתה הזאת מעצבנת....!! כי מצד אחד אמורים לשבות ומצד שני אני לומדת כמעט כרגיל.

flutter girl

New member
למה את מתעצבנת?

אני הייתי שמחה כל כך ללמוד... אבל לא... 98% מהמרצים בפקולטה למשפטים פה הם סגל בכיר. יש לי בדיוק שיעור אחד במשפטים במהלך כל השביתה.

Hugin

New member
לי זה מאוד מציק..

אני צריך סיבה להשאר במעונות, ככה יוצא שאני מבזבז ארבע שעות באוטובוס כל פעם, זה כבר מאוס. חוץ מזה, אני בן אדם שצריך להכנס לשגרה כדיי להצליח ובנתיים אין שגרה וניהול הזמן שלי לוקה בחסר...לפחות שיתנו איזה צפי לסיום שביתה, בייגלה, משהו..

למעלה