טוב סבבה אם זה
מה שירגיע אותך קצת......... אז מה היו השאלות?? טוב אז ככה.. זאת ההזדמנות להכיר אותי גם אני קצת חדשה כאן... שם: נעמה דהן גיל: 17 וחצי עיר:צפת... אייסיקיו: 251704427 מסנג'ר:אין דואר אלקטרוני:
[email protected] מספר טלפון בבית:זה כבר פרטי מידי סוללרי:גם זה.... תחביב:לשמוע מוזיקה, לגלוש באינטרנט, לצאת עם חברות, לרקוד צבע אהוב:כחול, כתום, אדום דיסק אהוב: הדיסק שמישו מאוד מיוחד צרב לי... הדיסק החדש של עידן רייכל שיר אהוב: יש המוןןןןןןןןן מקצוע אהוב:ספרות צבע שער:חום צבע עיניים:חומות גובה:1.65 מידת נעלים:37-8 למה התחפשת השנה?:לא התחפשתי אני שונאת להתחפששששש איזה סוג פאלפון יש לכם?: סלקום האם יש חבר? אחחחח סיפור עצוב.. מקוה שבקרוב... כמה זמן אתם ביחד? בקרוב בעז"הההה כמה אחים ואחיות: 3 אחים ואחות אחת תאריך יום הולדת: 87\9\28 מזל:מזאניים תוך כמה זמן יצאת דרך הבטן של אמא שלך? באמת שאין לי מושג המקום האהוב עליך?:החדר שלי במיוחד שעכשיו צבעו לי אותו ויצא פצצה מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול/ה?:גננת, חינוך מיוחד איזה סוג מחשב יש לך?:פנטיום 4 ממתי יש לכם אותו?:מלפני שנתיים משו כזה... כמה פעמים הוא התקלקל?:פווווווווולללללללללללל והכל באשמתי..... מה נעשה??? התור עובר לארתור החתיך גם אם לא בא לו!!!! יום מקסים!!!!