אז ככה.........

לינקנית

New member
אז ככה.........

מצאתייייייייייייייייייייייייייייייי אתר שיש בו את המילים של כל השירים של לינקין.......

לינקנית

New member
אה ואני צריכה תשם באנגלית של ..

צסטר בינגטון זה נראה שהוא עושה אצבע שלישית
הוא עושה אצבע שלישית? אה והצלחתייי ישששששששששששש

לינקנית

New member
אכשיו לדובדבן שבקצפת.......

אין כזה! כל אחד ישאל שאלות ויעביר את זה לשני...למי שהוא רוצה! והשאלות הם : אני יתחיל... שם:בתאל לוי גיל:12וחצי עיר:עפולה אייסיקיו:338485160 מסנג'ר:אין דואר אלקטרוני:[email protected] מספר טלפון בבית:046522442 סוללרי:0522....לא זוכרת אותו בעל פה....אוף תחביב:לשמוע לינקין ואמינם. לראות טלויזיה ערוצי מוזיקה...ולהיות במחשב צבע אהוב:כתום ושחור שולטטטטטטטטטטט!!!!!!! דיסק אהוב: HYBRID THEORY שיר אהוב: PAPERCUT מקצוע אהוב:מתמטיקה. צבע שער:חום שטני צבע עיניים:חום דבש גובה:1.64 מידת נעלים:39 חחחחחח אל תצחקו!חחחחחחחחחח למה התחפשת השנה?:רוקיסטית. איזה סוג פאלפון יש לכם?: סלקום האם יש חבר?:כן ולא אל תשאלו איך.......... כמה זמן אתם ביחד?:מתחילת השנה כמה אחים ואחיות: 1 אחות גדולה ממני בשנה ודומה לי מאוד כלומר ההפך אני לה תאריך יום הולדת:6/9/1992 מזל:בתולה תוך כמה זמן יצאת דרך הבטן של אמא שלך?:רבע שעה 15 דקות לא רציתי להישאר אמ........ המקום האהוב עליך?: הבית של צסטר בינגטון חחחחחחח ראיתי אותו פעם בטלויזיה.! מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול/ה?:זמרת .יש לי קול יפה . איזה סוג מחשב יש לך?:פאנטיום 4 ממתי יש לכם אותו?:מתחילת השנה כמה פעמים הוא התקלקל?:מדויק 5 התור עובר ל.........מונסון הדס.......ואת אכשיו צריכה להעביר למי שאת רוצה אחרי שתעני על השאלות ואחר כך תתני למישהו אחר!

לינקנית

New member
בואו נעביר את זה למישהו אחר

אמ.......לשי שי תורך תענה על השאלות בבקשה ועוד היום

בת-אל זה לא צ'אט, לוקח לאנשים זמן

לענות.. - קוראים לו מנסון לא מונסון
את משמיצה אותו את פאקינג אוהבת מתמטיקה?! o_O ואת קטנה ממני בשנתיים[?] וגבוהה יותר ממני.. :| :/ - בכל אופן, הנה התשובות: שם:הדס גיל:14 וחצי עיר:ת"א אייסיקיו:188248628 מסנג'ר:[email protected] דואר אלקטרוני:אותו דבר רק בלי il בסוף מספר טלפון בבית:מי שירצה שיבקש אישית :] סוללרי:כנ"ל תחביבים: מוזיקה.. מחשב.. לצייר.. לכתוב.. לחלום [
].. צבע אהוב:שחור וסגול.. דיסק אהוב: יש הרבה... שיר אהוב: כנ"ל מקצוע אהוב:אין צבע שער:שחור צבע עיניים:חום כהה מאוד.. גובה:1.60 :/ מידת נעלים:37-8 למה התחפשת השנה?:לא התחפשתי איזה סוג פאלפון יש לכם?: פלאפון האם יש חבר?:כן :] כמה זמן אתם ביחד?:חודש.. o_O כמה אחים ואחיות: שתי אחיות תאריך יום הולדת:3.11.90 מזל:עקרב תוך כמה זמן יצאת דרך הבטן של אמא שלך?:
רגע, אני אשאל את אמא
המקום האהוב עליך?:החדר שלי/של אלכס מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול/ה?:מנתחת
איזה סוג מחשב יש לך?:פנטיום 4 ממתי יש לכם אותו?:שנתיים וחצי.. וכבר כמעט ואין זיכרון חחח :]] כמה פעמים הוא התקלקל?:אף פעם הוא לא הושבת ממש... והתור עובר לארתור

giant G

New member
אוקיי אני :)

שם: שי בוזיאשוילי גיל:16 וחצי עיר:ירושלים של זהבבבבבב אייסי:241496095 מסנג'ר:[email protected] מספר טלפון: X= את לא חושבת שזה קצת פרטי אני לא נותן... תחביבים:לשמוע מוזיקה!(כמעט הכל חוץ מפופ ומזרחית...),כדורסל (מתי שיוצא... כי פרשתי כבר... :( ),לאהוב את חברה שלי... :),כמובן מחשב ולעשות דברים בפוטושופ. צבע אהוב:כחול כהה דיסק אהוב:מושיק עפיה חחחחחחח סתםםם אני הכי אוהב את getting away with murder של papa roach... שיר אהוב:happy מקצוע אהוב:תאטרון (למרות שזה רק משנה הבאה אני כבר יודע שזה יהיה כיף) צבע שיער:חום כהה כהה כהה כהה צבע עיניים:חום מידת נעליים:43-44 למה התחפשת השנה:חחחחחחח למייק יש הוכחות... D: איזה סוג פלאפון יש לכם:nokia 3310 לא לאורך זמן רב... אורנג' יש חבר\ה:כן (אוהב אותך!!!) כמה זמן אתם יחד?:אנחנו ביחד כבר חודש ו3 ימים :) (איך סבלת אותי לא יודע... כמה אחים אחיות:אין אני ילד יחיד :) תאריך:5.1.89 מזל:גדי אני באמת המזל הזה!!! תוך כמה זמן יצאת מהבטן של אמא שלך?:אין לי מושג X= המקום האהוב עליך:המיטה שלי :) מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?:אין לי מושג עוד יש לי זמן להחליט בנתיים זה שחקן...:) איזה סוג מחשב יש לך?:יש לי פנטיום 4 2800 ממתי?:מהקיץ... כמה התקלקל?:1 וגם זה באשמתי... התור עובר לסמר אהובתי טורך לעלות לבמה... :)ואז תעבירי למישו אחר... :)

SAMAR

New member
נמנמנמנ....מי?

חיחיחי... שם: כתלה סמרה שטראוס גיל:16 עיר: מבשרת ירושלים אייסי: אין מסנג'ר: [email protected].....דברו קצת:) מספר טלפון: מה? חחחחח....לא נראה לי... תחביבים: לשמוע מוזיקה, והרבה, לבלות עם חברים, לבלות עם החבר, לישון...ולאכול...חחחח צבע אהוב: אדום, שחור, כחול.. דיסק אהוב: מטאורה של לינקין... שיר אהוב: high-lighthose family מקצוע אהוב: תולדות אומנות... צבע שיער: שחור שחור!!! צבע עיניים:חום מידת נעליים: 36-38 למה התחפשת השנה? לכלום....לא מתחפשת... איזה סוג פלאפון יש לכם? טאליט של פלאפון.. יש חבר/ה? כן! מתה עליו כמו החיים!!! כמה זמן אתם ביחד? חודש! :) כמה אחים או אחיות: אח אחד, בעעעעעעע תאריך:10.12.88 מזל: קשת תוך כמה זמן יצאת מהבטן של אמא שלך?....מה?.....לא יודעת.... המקום האהוב עליך? אממממ....המיטה? מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? אני? לא יודעת... איזה סוג מחשב יש לך? פנטיום 4... ממתי? מהיומולדת שלי לפני שנה... כמה התקלקל? אף פעם... Lp Fairy הנה תורך...לכי על זה!!!!

Lp Fairy

New member
חחח יאייי כיף לי..:)

שם: אז זה הולך ככה רעות גוש גריז עגבניה תות אנדריאה אנטיגונה קונסואלה (ויש עוד מלא...18 שמות בערך...) גיל:16 וחצי..:) עיר: קרית חיים...חיפה בקיצור..חחח אייסי: 310600907 מסנג'ר: [email protected] מספר טלפון: כדי שתתקשרו אליי בלילה לעשות קולות של סקס!?!? חחח תחביבים: לרשום לינקין בכול מקום לאכול זיתים (יאאאמ) מוזיקה כמובן לרקוד לשיר לכתוב לצייר לדבר!!! לחפוווור חחחח צבע אהוב: שחור אדום כחול סגול דיסק אהוב: שיוווו יש כ"כ הרבה...כול הדיסקים של לינקין פארק ושל כול מי שאני אוהבת....חח שיר אהוב: היא לא דומה- שיט נו איך קוראים לו!??? (זה השיר שכ"כ אני!!) מקצוע אהוב: עיצוב גרפי צבע שיער: חום..ובקרוב מאוד יהיה כחול!!! צבע עיניים:חום מידת נעליים: 39 למה התחפשת השנה? לבילבי פריקית..חחח איזה סוג פלאפון יש לכם? של פלאפון... יש חבר/ה? לונלי...איי אמ סו לונלי..חחח כמה זמן אתם ביחד? חכו חכו...עוד יגיע יום ואני וצ'אז נתחתן..(חח ממש..) כמה אחים או אחיות: 2...אחים..שונאת אותם!!! תאריך:20.10.88 מזל: מאזניים... תוך כמה זמן יצאת מהבטן של אמא שלך? חחח שאלה טובה אין לי מושג.. המקום האהוב עליך? אמממ החדר שלי ללא ספק... מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? אדריכלית או מעצבת גרפית באיטליה.. איזה סוג מחשב יש לך? אמממ הוא מרובע כזה..חחחחח ממתי? אמממ פורים לפני 3 שנים.... כמה התקלקל? חחח אין לי מספיק אצבעות כדי לספור... מה..? נגמר...? איייימ נולי...יור טרן..:)

ארקדי דוכין [כותבים ככה?]

זה בהחלט שיר יאמי.. :] וגם במחשב שלי מרובע.. איך זה יתכן? 8 -*
*תוהה* :]

®NuLy®

New member
מה הבעיה להגיד זין?!?

אנחנו לא בגן!!! אפשר להגיד זין!!! אלוהים לא יהרוג אותך

giant G

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

כמו שאומר השיר הידוע fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck מי שלא מבין על מה אני מדבר אז לכו תראו סאותפארק!!! פאק יש לכם חור גדול בהשכלת ההומור אם לא ראיתם...

giant G

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זיין זיין אופס רק שזה לא נוגד את חוקי הפורום מנהלת זה אסור להגיד את שמו של איבר המין הזכרי או כל מילה גסה וקללה אחרת או שמותר לנו?

c 0 w

New member
חחח..../images/Emo80.gif

יש המון דברים טבעיים שאני חושבת שלא נציין כאן

למעלה