אז ככה.........

לינקנית

New member
אני רוצה את של צסטר

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נעמה D

New member
תעביר

למישו אחר אם אתה לא רוצה למה יש לי תחושה שאין לך מצב רוח היום?

LunaticPark

New member
דווקא יש לי

אני שונא פוסטמות קטנות (לא אגיד בשמות) וזה מפריע לי והתור מועבר אליך מתנדבת חמודה להעיר אותי :]

נעמה D

New member
טוב סבבה אם זה

מה שירגיע אותך קצת......... אז מה היו השאלות?? טוב אז ככה.. זאת ההזדמנות להכיר אותי גם אני קצת חדשה כאן... שם: נעמה דהן גיל: 17 וחצי עיר:צפת... אייסיקיו: 251704427 מסנג'ר:אין דואר אלקטרוני:[email protected] מספר טלפון בבית:זה כבר פרטי מידי סוללרי:גם זה.... תחביב:לשמוע מוזיקה, לגלוש באינטרנט, לצאת עם חברות, לרקוד צבע אהוב:כחול, כתום, אדום דיסק אהוב: הדיסק שמישו מאוד מיוחד צרב לי... הדיסק החדש של עידן רייכל שיר אהוב: יש המוןןןןןןןןן מקצוע אהוב:ספרות צבע שער:חום צבע עיניים:חומות גובה:1.65 מידת נעלים:37-8 למה התחפשת השנה?:לא התחפשתי אני שונאת להתחפששששש איזה סוג פאלפון יש לכם?: סלקום האם יש חבר? אחחחח סיפור עצוב.. מקוה שבקרוב... כמה זמן אתם ביחד? בקרוב בעז"הההה כמה אחים ואחיות: 3 אחים ואחות אחת תאריך יום הולדת: 87\9\28 מזל:מזאניים תוך כמה זמן יצאת דרך הבטן של אמא שלך? באמת שאין לי מושג המקום האהוב עליך?:החדר שלי במיוחד שעכשיו צבעו לי אותו ויצא פצצה מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול/ה?:גננת, חינוך מיוחד איזה סוג מחשב יש לך?:פנטיום 4 ממתי יש לכם אותו?:מלפני שנתיים משו כזה... כמה פעמים הוא התקלקל?:פווווווווולללללללללללל והכל באשמתי..... מה נעשה??? התור עובר לארתור החתיך גם אם לא בא לו!!!! יום מקסים!!!!

LunaticPark

New member
פוסטמה בשבילי

זו מישהי קטנה טיפשה שלא מבינה במוזיקה בשיט ואת סך הכל שקרנית עם טעם מוזיקלי טוב לא דיברתי אליך מאמוש וזהו

נעמה D

New member
לאאאא כפרה עלייך!!

אתה חושב שאם אתה שומע לינקין ופאפה רוץ' אז אתה מבין כן??? אז תירגע כבר ואם בא לך אני מעבירה את התור ל- cry for the moon נרגעת????? ורציני קוראים לך ארתור???

איזה תור ???????

למה שאני אירגע??? יש לי סיבה להתעצבן ולא רק אני מעוצבנת!!

למעלה