אז ככה

Darth S

New member
עוד איזה שבוע שבועים

עוד איזה שבוע שבועים תהיה הופעה של סאבלימינל במקיף ו´

DEATHRUCTION

New member
וגם ב 31/10/2002 יש הופעה שלהם

במקיף ז´ תבואו !!!!!!!! אנחנו מופיעים עם מספר לא מוגבל של שירים כמה שרק נרצה! (לא חלום?)

WhitE WolF

New member
גלעד.....

שוב פעם בלי להעליב או משהו. אבל "גזעית" ?????!!!!! חזרנו לשנות השישים ואני לא יודע???!!

DEATHRUCTION

New member
זה אמור להיות בצחוק! כאילו זה מילה

מצחיקה כזאת (לפחות לדעתי!) אבל הכוונה היא אמיתית!

PunkInDrublic

New member
../images/Emo108.gif תגובתי למתרחש פה ../images/Emo54.gif

אוקיי. כמה דברים: 1. ההופעה הייתה טובה מאוד. ייצא באמת דומה למקור, וגלעד- הקול שלך ייצא טוב. 2. מישהו אמר שההופעה של אבי חנן הייתה יותר טובה. תסלחו לי....אני שומעת מספיק טוב כדי להגיד שזאת הייתה הופעה מסריחה מהתחת. עם הבנות האלה..וואי. זה היה ממש ממש גרוע. ההופעה הזאת רק הדגישה עם כמה טובים היו גלעד, יוסי, טל והחבר´ה. משמע. ניוקליר היו טובים. אבי, הבנות ושות´- לא. 3.גלעד. התמונות מוכנות. תראה מחר בבי"ס. תודה. ורד

DEATHRUCTION

New member
תודה גם לך וורד!

זהו נראה לי שאני מכוסה! ערסים מנסים לחקות אותי במסדרונות הביה"ס וממש חוץ מלהרוס את הקול שלהם הם לא מצליחים ואני צריך לציין שהם ממש טיפשים! ומי שהיה צריך הייה לתת את התגובות הטובות נתן!

crovee

New member
רציתי להימנע מתגובה

על הלהקה של הבנות כי אחד מהחברים בלהקה שם הוא איכשהו מישהו שאני מכירה... אבל אני חייבת לציין שהם היו ממש גרועים. היה קטע שפשוט הסולנית צרחה כזה, והקול שלה צרם לנו מאוד... כולנו פשוט אטמנו את האוזניים ולא ידענו מתי זה יגמר
אבל יש להם מתופף טוב.

WhitE WolF

New member
אלירן באמת מתופף טוב...

והקטע שאמרתי שהלהקה של אבי חנן הייתה טובה זה היה בצחוק......... אנשים אין לכם חוש הומור??????

DEATHRUCTION

New member
זה לא נשמע כאילו זה היה בצחוק!

אני חייב להסכים שאלירן מתופף ממש טוב אבל מפאת העובדה שהוא לא למד תקשה עליו ביותר לנגן את טאריטורי!

punktx

New member
הו. זה ממש משעשע !

תגובתי על ההופעה: השתפרתם. בהחלט. אתם יודעים שמטאל זו לא בדיוק כוס הטקילה שלי, אבל אני חייבת לציין שזה היה ממש נחמד, יחסית ללהקה מתחילה שכזו. הפוגו היה ממש לא צפוי ומתפרע. :)) בקשר לחיקויים- זה ממש החריף את הסכסוך המתמשך בשכבה. חבל. ועל ההופעה במקיף ז´- כמה שירים שתרצו ? אתה לא חושב שזו הצעה מופרכת קצת ? עלו והצליחו סהר.

קומיקס

New member
כמה דברים להגיד...

1.קודם כל אני רוצה להגיד שחברים שלי היו בהופעה שלכם והם ממש התלהבו והרבה לא הפסיקו לדבר אז אני מקווה לראות אותך בחימום של סאבלימינאל במקיף ז´ כמו שאמרת... 2.וייט וולף והשני כמו ששמתי לב כל השירשור מה שעשיתם היה רק לרדת עליו,וגם אם מעבירים על מישהו ביקורת לא אומרים "חרא" כי זה פוגע אני מאמיןשלא היה אכפת לו אם הייתם מביאים ביקורת בונה אבל לא בצורה כזאת.... בקיצור אחי אל תשים לב אליהם אם חברים שלי נהנו אני מאמין שאתם טובים משום שאני וחברים שלי באותו טעם במוזיקה אז תמשיכו ככה ונקווה לראות אותכם במקיף ז´... בה ביי

WhitE WolF

New member
אז נתנו לו ביקורת קצת קשה....

הוא ילד גדול הוא יתגבר על זה.......

DEATHRUCTION

New member
דר ראשון אני יעשה הכל בכדי שתהנה!

דבר שני אני ממש ממש ממש לא נפגעתי ממנו וגם אני ממש לא יתיכס לביקורת שלו ושאלה: מי אלו חברים שלך? ומאיזה מקיף אתה?

קומיקס

New member
תיכנס...

אני מקיף עומר אבל חברים שלי במקיף ו´ הם היו שורה ראשונה והם אמרו לי שהם ממש נהנו,אני בדר"כ לא שומע מטאל וגם חברים שלי לא אבל אני ממש אוהב את המוזיקה הזאת ולכן אני מאמין שאתם טובים ואני יודע שלחברים שלי יש חוש במוזיקה.... אולי יום אחד תופיעו ברוק עצמאות אז אני יראה אותכם...

למעלה