אז ככה

17אבי

New member
אז ככה

הייתי בהופעה של ניוקליר דסיס ואני חייב להודות שהיתה להם הופעה קאקי... ההופעה של הכנסיה היתה טובה מאוד.....יש להם את זה...למרות שהלכתי אחרי ארבעה שירים....בית הספר שיחק אותה למרות שהייתי מעדיף במקום הכנסיה את : סאבלימינל מוקי יובל בנאי אביב גפן הדג נחש חמי רודנר ועוד רבים וטובים

WhitE WolF

New member
אני יגיב........

ניוכליר דזיז (בלי לפגוע) שווים לתחת!! וגלעד אין לך קול יפה בכלל! מה כולכם התרגשתם מהקול שלו?????!!!!!!! לעמות זאת ההופעה של אבי חנן ולהקתו הייתה הרבה יותר טובה!! "אני ואת סוף העולם העולם העולם................" ולסיכום.... אהה.........זהו.

Papito

New member
גלעד אין לך מה להבליג

במהלך הזמן אתה תשמע המון ביקורת! חלקה טובה חלקה תפתח לכם ת´צורה תלמד מעכשיו לדעת לקבל אותה ולהפיק ממנה ת´מיטב ולא להגיב ככה

DEATHRUCTION

New member
אה אני מקבל ביקורות רק ממי שמכיר

ויודע את המוזיקה! אני לא מתייחס לילדים בן 12 ששומעים לינקין פארק שעושים שירים של שלוש אקורדים! לעומת זאת חברים שלי שמכירים את השיר ושומעים מטאל ולא מוזיקה ממוסחרת וקליטה אמרו שהייה ממש ממש יפה ושזה היה נורא קרוב למקור! ואני קיבלתי הרבה ביקורות גם מהם, מה לעשות שהרוב לא אוהבים לפרגן?

twigy

New member
כן..

זה לא שאתה לא טוב - זה הם שלא יודעים לפרגן. גם הרקדן הצולע אומר שהרצפה עקומה.

DEATHRUCTION

New member
או אולי מספיק עם השטויות!?

אין לי תרוצים להופעה המסריחה כי היא לא! הייתה לנו הופעה באקסטרים שהייתה מש מסריחה אז קיבלנו את התגובות והשתפרנו! ביצנענו את שיר הזה נורא קרוב למקור (לפחות לפי דעתי)! וזה המוזיקה שאנחנו אוהבים! אבל הבעיה שאתם לא מוכנים לקבל את זה שמשעו שומע משהו אחר ומגדירים את זה כחרא!

Black Cat

New member
חחחחחחח

סאבלימינל מוקי יובל בנאי אביב גפן הדג נחש חמי רודנר ???!!?!? אם אתה שומע דברים כאלה אז אין לך בכלל זכות להגיב על ההופעה של ניוקליר דאזיס. גלעד - אל תקשיב להם.

17אבי

New member
עלוב

מי שלא יודע לקבל ביקורת -מקומו לא במוזיקה... הוא יכול להמשיך להתלהב מהביקורות הטובות... אבל זאת לא חוכמה רק לשמוח מהביקורת הטובה... חוץ מזה, כל אחד מהאומנים שהזכרתי משתוויה ואפילו יותר טובים מכנסיית השכל ואל תבלבלו לי את הביצים...

WhitE WolF

New member
קודם כל......

המנגינה אחלה אבל המילים.......... (לא שהיה אפשר להבין משהו) אני במקומך הייתי עובד חזק על החלק הזה......

DEATHRUCTION

New member
תשמע את השיר תשמע את הביצוע שלנו

ותגיב! או קי? עכשיו! לכול הלא מפרגנים מבינכם: זה שאתם לא אוהבים זה לא אומר שזה לא היה יפה! פשוט אתם לא אוהבים מה לעשות? לדעת חברי מהלהקה לדעת חברי לא מהלהקה ולדעת עוד כמה אנשין מפה ואל מפה טוענים שיש לי קול יפה! אולי לכם זה לא יפה וזה לא עושה אות למסריח! אבל לא יהי אפשר להתווכח זה כבר ברור! אבל אל תגידו שהיה מסריח כי זה לא!

17אבי

New member
אח שלי (WhitE WolF )

תבין ......הם להקה של גזעיים....יענו.....הם קשוחים....אתה לא אמור להבין מה הם אומרים... כי ....זאת מוזיקה ...רעש....זאת הההמוזיקה... כי הרי....מי ששומע מוזיקה אמיתית ...עם מילים מובנות...הוא ממעמד נחות.. אבל מי ששומע רעש הוא ממש מבין במוזיקה...

DEATHRUCTION

New member
יש רעש הרבה יותר יפה והרבה יותר

קשה והרבה יותר מורכב מאשר אלה עם המילים המובנות! בעצם רוב ה"רעש" יותר מורכב! כך את מגה דת או את מטאליקה או פנטרה שכל שיר שלהם מורכב מ 90 קטעים! ומה לעשות שזה הקול שמתאים ל"רעש"? אבל אני לא מצפה ממכם שתבינו את זה!

Superdror

New member
פנטרה זה מוסיקה בכלל ? הייתי בטוח

שזה מנוע של פורד קורטינה :<

WhitE WolF

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח (לאבי17)

ו.. חחחחחחחחחחחחחחחח (ל-Superdror)

WhitE WolF

New member
עכשיו ברצינות.

שוב בלי לפגוע או משהו... כשהתחלתם לנגן כל מי שהסתכלתי עליו מהביה"ס התחיל לצחוק.... אולי זה בגלל שהם לא מבינים ת´מוזיקה או לא יודע מה..... אבל גם זה שאתה מנער את השיער כמו מטורף!!! זה גם לא בדיוק מוסיף.... זה מה שאני חושב.

לא ....

אתם פשוט מזה קוקיסמלים .... ואתם עושים את מעצמכם יותר מידי ... זה עם הגיבסון היה מזה קוקסינל ...

crovee

New member
הנה עוד אחת קשוחה תחת

יש פורום- רוק ומטאל, בא לך לרדת על הפנתרה שהם שומעים, או להגיד שזה עם הגיבסון נראה קוקסי? לכי לשם. שלום.

למעלה