אז ככה

17אבי

New member
במקרה..........

יש לי את כמעט את כל הדיסקים של מטאליקה.... "אבל אני לא מצפה ממכם שתבינו את זה!" מטאליקה זה דבר שונה ממה ש"ניגנתם" אתמול...במקומך לא הייתי מעז להשוות

טאלנה

New member
אתם ממש מגעילים כולכם!

אממ מה הבעיה שלכם לפרגן קצת, זו להקה מתחילה... אתם יכולים לתת ביקרות אבל בונה.. לא הורסת... זה ממש לא יפה איך שאתם מדברים... נכון שצריך לדעת לשמוע ביקורת.. אבל צריך לדעת איך להגיד אותה...
זה פשוט לא הולך ככה... וגלעד חומד לפי דעתי הקול שלך אחלה... ותמשיך ככה עם השיער.. זה היה מגניב... פשוט בהתחלת ההופעה האיכות לא הייתה טובה... הסאונד היה מסריח... אחר כך זה הסתדר... וחוץ מזה ממש אהבתי! אפילו רציתי לעשות פוגו! ולא היה עם מי...
חבל... היה יכול להיות טוב.. בקיצור אני אהבתי.. ואממ זהו...

WhitE WolF

New member
זאת זכותנו המלאה......

להגיד מה שאנחנו חושבים! הוא יכול לקרוא את הביקורות שלנו והוא יכול לא לקרוא את הביקורות שלנו! זה מה שהוא בוחר! ורק בגלל שהוא חבר שלכם אתם מפרגנים לו! אבל בתוך תוככם אתם יודעים שמה שהם ניגנו היה ממש על הפנים!!!!!! ואל תשחקו לי אותה פה מביני מוזיקה גדולים!! "ילדים בני 12 ששומעים ליניקן פארק" אנחנו שומעים מוזיקה איכותית!!! ולא רעש!!! שזה בדיוק מה שהמויקה הזאת ר-ע-ש אחד גדול!!! איך אפשר להנות ממוזיקה כזאת אני לא יודע??????? זה כמו לעמוד ליד צי של טרקטורים ולהגיד שאתם נהנים!! יום טוב לכולם.

DEATHRUCTION

New member
טוב תבין!בהופעות הקודמות שלנו קיבלנ

ו הרבה מאוד ביקורות! הייתה לנו הופעה בביג שהיו שם מלא חברים שלנו ואף אחד מהם לא אמר מילה טובה! הם ישפילו מבטים והלכו הביתה! ובהופעה הזאת אותם אנשים אמרו דברים טובים! ולאפרת! היו פוגויים בצד ימין שלנו! ועוד משהו אה.......... אנחנו לא בנוים על כך שיביאו לנו ביקורות טובות! אם אנשים יביאו ביקורות רעות אני יסכים לקבל אותם אבל לא אנשים כאלה!

Superdror

New member
לא העברתי עליו ביקורת, לא שמעתי

אותו מנגן או שר.... אבל את פנטרה, בלתי נסבל :>

עלק....

פאנטרה אוכלת את כל הלהקות שאתם שומעים וכפליים ....רק הגיטריסט של פאנטרה (דימבאג´) אוכל את כולם.... אז תעשו טובה

crovee

New member
אולי תרגעו כולכם...?

מוזיקה זה עניין של טעם ושל ריח. וייט וולף- אם זו דעתך על הלהקה של גלעד, יש לך בהחלט את הזכות להביע אותה. אף אחד לא אמר לך לא להביע אותה. אבל אתה יכול להתחשב בזה שהם עבדו קשה בשביל להגיע למעמד שלהם היום (שהם נקראים להקה) וגם אם הבעת דיעה, לפחות תפרגן טיפה. הקטע של ה"להעיף את השיער ככה" ו"לעשות רעש זו לא מוזיקה" זה כבר עניין של טעם וריח. לשומעי המטאל מבינינו זה נראה הכי לגיטימי שיש וזה גם כבוד ועוד יותר מזה- גאווה שיש להקות כאלה בבאר שבע ועוד שנתנו להם להופיע בפני בית ספר שלם. אני בטוחה שאם אתה היית מעלה את הלהקה שלך לא היית רוצה לקבל תגובות כאלה... ואם כבר תגובות- גלעד, כמו שאלון אמר- תמיד יהיו תגובות טובות ורעות. מהרעות תלמד, ואת הטובות- תזכור.

DEATHRUCTION

New member
סיכום! לכולם! תפנימו את זה!

עכשיו את ניקליר דיסיס הקמנו אני ויוסי בשביל עצמנו תחילה אחר כך בשביל החברים שלנו אחר כך בשביל אוהבים המטאל ובכלל לא חשבנו על אנשים שלא אוהבים מטאל (ומטאל אני לא מתכוון רקק מטאליקה!) מפה מהפורום הזה הופענו רק בשביל עומר ורד אנדרה ואפרת! לכל השאר לא ציפיתי לביקורות טובות למרות שהיו! אנחנו לא ממוסחרים! (ככה אני חושב) אנחנו לא נשנה כלום מההופעה האחרונה! אנחנו רק נקצין יותר נשמיך להתפרע על הבמה נמשיך ךעשות גראולינ נשמיך לצעוק "השמדה" נשמיך לנגן טראש ולשיר על מלחמות כל עוד המטאליסטים נהנים אני נהנה וכל עוד מעריצי כנסיית השכל סאברימינאל וכיצא מזה לא מהנים לי ממש לא אכפת מהם! אבל דבר אחד! לא אהבתם אל תגידו שהיה חרא! כנ אנחנו אוהבים את זה זה הטעם שלנו! כמו שאנחנו לא באים עלייכם ואומרים שהמוזיקה חרא אל תגידו לנו! כי לפי דעתי חוץ מהקטע בהתחלה עם הגיטרה של בצל ההופעה הייתה מושלמת מבחינתי! מבחנת חברים שלי (שלא אוהבים לפרגן ובכל זאת פירגנו ועשו פוגו!) ואפילו מחלק מאנשי הפורום פה (שרלי מיכל אלון וכו) ואפילו אפילו מחלק מהמורים! לסיכום! NUCLEAR DISEASAE HAVE GOT POWER FOR DEATHTRUCTION ATTACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DEATHRUCTION

New member
רואה איזה טיפש אתה? את מזלזל בכל

דבר קצת רציני! אתה ממש טיפש אני חייב לציין אם הייתה באמת מבין את מה שרשמתי שם! שאומר שאנחנו לא ממוסחרים כמו מה שאתה שומע ושחושבים רק על כסף תהילה ומעריצים אולי הייתה מדבר אחרת! אבל אני מאמין שלא כי אתה בן 17 שמתנהג כמו בן 13

DEATHRUCTION

New member
דיייייייייייייייייייייייייייייייייי

די כבר עם הטיפשות! תראו שני סוגים של אנשים כאלה שאהבו את הקול וכאלה שלא! אני הקמתי את הלהקה בשביל אנשים מסוימים! הם היו אלה שאהבו את הקול שלי! תוצאה: אני לא מחליף את הקול! אל תגידו שאני לא יודע לקבל ביקורת כי אני כן! ועוד משהו איש אחד אומר שהיה יפה ואיש אחר לא, מה יוצא מזה? שהם לא אוהבים אותו סגנון ואי אפשר להתווכח כי זה לא ייתן ולא יועיל לאף אחד פה!

DEATHRUCTION

New member
כי הוא לא מבין דבר אחד פשוט@

יש אנשים שונים ששומעים סגנונות שונים! עכשיו אנחנו אוהבים את הסגנון שלנו למשל היום הגיטריסט ראה את ההופעה ואמר שהקול הייה ממש ממש טוב, אני ראיתי את ההופעה ראיתי תפוגואים וזה הביא לי חשק לעשות את זה כל הזמן1 אני לא הולך לשנות סגנון אני רק לא רוצה שתקראו לזה חרא כמו שאני לא קורא למה שאתם שומעים חרא למרות שיש הרבה דברים שאתם שומעים ואני מטעב

crovee

New member
אל תשנה ואל תשתנה...

גלעד, אתה חייב להבין שיש מלא כאלה שיתנגדו לסוג המוזיקה שאנחנו אוהבים. כל מי שלא מבין מה זה מטאל ולא מוצא את האהבה והרצון והכוח שיש בשירים האלה ומעדיף לשמוע מוזיקה ממוסחרת שאפשר לקנות כל זמר שמייצר אותה במדרחוב, ועוד ב-20 שקל... לא מבין על מה הוא מדבר. אבל אין לך על מה להילחם. אנחנו אוהבים מטאל- ת´ראש, דת´, פאוור, פרוג, מה זה משנה מה... הם אוהבים מזרחית, רוק ישראלי, היפ הופ ורגאיי. אתה לא צריך להעלב, לפי דעתי ולפי דעתך- הייתם מצויינים. וזה מה שחשוב. ואם זה נותן לך ת´כוח- לנגן ולשיר מטאל, אז מה איכפת לך מה הוא אומר? לא צריך להזיז לך!!!

DEATHRUCTION

New member
תודה מיכל! ../images/Emo54.gif זה נתן לי כח!

את ממש גזעית ואני נורא שמח שאת נהנת אני יעשה בכדי שתהנו! טוב כמעט הכל כל עוד זה לא פוגע בעקרונות שלי, שאני מאמין שזה לא יפגע כי אנחנו מאותו סוג! וד"א ממש לא נעלבתי פשוט זה לא היה במקום להגיד שהינו מסריחים אבל כל עוד המטאליסטים נהנו ועשו פוגו גזעי וקשוח שבצילומים יצא ממש מגניב כמו בקליף של נרוונה כזה עד שהמורה הגיעה! אני שמח! ולסיכום שוב! טראש אנטייל דת´! ( שיר של דסטרקשין ד"א!)

למעלה