אז ככה...

ליה87

New member
אז ככה...

בעלי תמיד אומר לי שהוא איתי רק בגלל הילד והייה עוזב אותי אם לא הוא?...איך אני אמורה לדעת אם הוא רציני או אומר זאת מעצבים..טיפים

אולי ברגע מסויים הוא מרגיש ככה

וברגע אחר הוא מרגיש הפוך, אבל אם את מציינת שהוא אומר את זה "תמיד" ולא רק ברגעי כעס (למרות שגם למה שאומרים ברגעי כעס לא תמיד יש תקנה) אז אני הייתי הולכת על זה שזה באמת מה שהוא מרגיש. השאלה עכשיו היא אם את מסכימה איתו?

ליה87

New member
הוא אומר את זנ בעצבים...

כשהוא רגוע הוא עושה הכל בשבילי...מה שאני רוצה הוא נותן לי

../images/Emo62.gif אמרת בשורה אחת את הכל...

"כשהוא רגוע הוא עושה הכל בשבילי...מה שאני רוצה הוא נותן לי" -- זו הסיבה שהוא אומר לך את זה. את מנצלת אותו יקירתי. ישנן דרכים שונות ומשונות לנצל את בן/בת הזוג (בד"כ זה הפוך, לצערי, הגבר הוא שמנצל את האישה) אך העובדה שאת מצליחה להביא אותו לעשות הכל בשבילך ושכל מה שאת רוצה הוא נותן לך, מעידה על כך שהאני האמיתי שלו, זה שמתפרץ ברגעי העצבים, מבין שהוא מנוצל. נסי להגיע ליחסים מאוזנים יותר של קבלה ונתינה.

ליה87

New member
לפסיכאטר המחוזי..

אני לא חושבת שאתה צודק כי גם אני נותנת הרבה ביחסים האלו..ותאמין לי שאני לא מגזימה..אולי הוא נותן בכסף..אבל אני נותנת בבית ובמיטה ובשיחות נפש..

מה זה "אני נותנת במיטה"? ../images/Emo12.gif

ליה, הבעיה שלך הרבה יותר חמורה ממה שחשבתי. אם את מרגישה שיחסי מין הם נתינה שלך, את בבעיה חמורה מאוד... באותה מידה, צורת החשיבה "נותן בכסף" מעידה על יחסים שאינם יחסים של אהבה. מה הפלא שהוא רוצה להתגרש? לדעתי, בכך שהוא מוכן לוותר על אושרו האישה לטובת הילדים, מפגין בעלך תכונות של מלאך. אבל הוא כמובן אינו מלאך, ולו רק משום שאינו מצליח לעצור בעד עצמו את כאבו, ולבטא בקול רם מה שאת גורמת לו להרגיש. ליה, את חייבת ללכת לייעוץ פסיכולוגי דחוף. בהצלחה!

ליה87

New member
הפסיכאטר שצריך פסיכאטר בעצמו...

אמרתי עוד דברים חוץ מלתת במיטה..אבל אתה זקן מסכן שרואה רק מה שבא לו...תודה שלימדת אותי לא לשים לב למה שרשום בפורום וכמובן לא לכאלו כמוך...טיפש

מתלבטת32

New member
ליה, אין מקום לכנות מישהו "טיפש"

רק משום שאינו מסכים עם דעתך. את חושבת X והוא חושב Y. זה לגיטימי ואין מקום לכינוויי גנאי.

נונה17

New member
הוא *תמיד* אומר את זה?

אז זה ממש לא נשמע טוב. לא נתת מספיק פרטים, אבל גם אם הוא אומר את זה סתם מעצבים זה לא טוב, כי לא אומרים דבר כזה.

chenby

New member
בעלך תמיד אומר לך שהוא איתך רק בגלל הילד

את יודעת איך אני יודעת שאת בסדר עם זה? כי את נשארת.

מה זה משנה?

אנשים אומרים אחד לשני כל מיני דברים - יש כאלה שנפרדים בבוקר ב-"לכי יא מכוערת, איזה פרצןף יושב עלייך, מה זה - עלית שלושה קילו בלילה?, יש לך מזל שיש לנו משכנתא אחרת לא היית רואה אותי יותר, פוסטמה" ויש כאלה שמסתפקים בנשיקה ובמילה טובה. אלה ואלה חוזרים הביתה בסוף היום - אז איפה ההבדל?

Betterfly

New member
שהאחרונים

או שלא שונאים את חייהם וממררים את אלו של בני זוגם ומשפחתם או שהם שונאים בסתר ויום אחד הם יתפוצצו... (כמו בסרט שראיתי אתמול- "הוא היה איש שקט") בכל מקרה אין ביטוח...

אייבורי

New member
את אומרת שיש תקווה לרשעים ?

שיום אחד פשוט לא יחזרו הבייתה ותחזור שמחת בית השואבה.

נומלה

New member
אלי כדאי שתאמיני לו

ותחליטי האם זה מתאים לך או לא. הרי ההחלטה להיות ביחד היא גם שלך לא רק שלו.

chenby

New member
היא כותבת שהוא תמיד אומר לה את זה

לא אמר לה פעם אחת אלא -בעלי תמיד אומר לי שהוא איתי רק בגלל הילד אז מה זה משנה מה היא אמרה..

למעלה