אז ככה...

chenby

New member
בטוחה שכן..

גם אם היא לא מודעת לזה או חושבת שלא.. מערכות יחסים ובכלל - אנשים הם מראה אחד לשני. תמיד.

Master Stav

New member
ממממ לא נראה לי

מראה ....האלו זה אל וולט דיסני ועליזה בארץ המראות

ליה87

New member
ממש לא בגלל הילד

תאמינו לי עברנו הרבה את שקיבלנו את הילד...ולכן אני בטוחה שזאת אהבה...אחרת הייה יכול לזרוק אותי שהבין אני לא פורייה כל כך...נשארנו ביחד ושרדנו שנתיים של ציפייה, תסכול, מתח...אז יש פה אהבה..וכן אני זאת שטעיתי העצבים שלי שאני אומרת כל דבר בעצבים במקום להסביר בשקט..ואולי זה מה שגרם לריב הוא ענה לי גם בעצבים..וכן אני עושה משהו אם החיים שלי מתחילה ללמוד..

זמניתה

New member
משהו בהודעה שלך לא מסתדר לי

את בת 21. אין לי מושג בן כמה הילד, נגיד בן 6 חודשים. אז חצי שנה לילד + 9 חודשי הריון + שנתיים נסיונות = התחלתם לנסות כשהיית בת 17?!

חולמת28

New member
אם ככה נראית "ההתחלה"אז ההמשך לא נשמע מזהיר..

אני לא רוצה לדכאות אותך אבל זה לא נשמע הכי טוב,כבעלת ניסיון גדול בנישואים כושלים אני יכולה להציע לך שני דברים, או שתילחמי בזה בכול בכוח כי המשך של היתנהגות כזאת הופכת להרגל וזה רק ילך ויחמיר(וכוחו של הרגל הו כוח ברזל) או שפשוט תיפרשי מעכשיו כי יותר טוב לא יהיה אם לא תסדרי את העניין(ואני מקווה בשבילך שזה רק זה ). וסליחה על האופן הישיר והמפחיד,זאת המציאות פשוט....

chenby

New member
נו אז

זה יהיה התירוץ של החיים שלך? או שתעשי עבודה עצמית ותחליט שאפשרי ביותר לשנות אופי.. שלמעשה אין כזה דבר אופי, כי כל הזמן אנשים משתנים. אם עכשיו תראי פיגוע מול העיניים, את תשתני לכל החיים נכון? אם תראי לידה מול העיניים, זה ישנה אותך לכל החיים אז מי שיקר לך ואמר לך שאי אפשר להשתנות ראבאק את עוד ילדה. תתחילי לקרוא ספרים על מודעות, לברר על מקומות שבהן את יכולה להתפתח. תתחילי להתעסק בחיים שלך במקום בהורים שלו.

חולמת28

New member
אני מנסה להבין אותך וזה לא כול כך הולך

מצד אחד את שואלת ומתייעצת, ומהצד השני כשעונים לך את מתרצת לעצמך למה כן להישאר איתו. אז למה בעצם את שואלת ומשתפת הרי גם ככה בסופו של דבר את נישארת באותו המצב,את כול כך עסוקה בלרחם על עצמך ולהגיד תמיד"אבל אני אוהבת אותו",ולדעתי את עדיין לא מבינה את משמעות המילה אהבה.ויש לה המון משמעות! אהבה מתוקה היא הקרבה גדולה ואם בעלך לא מקריב בשבילך אז הוא גם לא אוהב אותך!וכשיתאהב באמת אז הוא יקריב ,יקריב אותך!!!!!!!!! תחשבי טוב איך באמת את רוצה לחיות את החיים שלך קיבלת כאן כול כך הרבה טיפים ועצות שמה שנישאר לך זה רק ליישם אותן. שיהיה לך הרבה בהצלחה ,ותיזכרי אהבה זו הקרבה!

chenby

New member
אהבה היא הקרבה?

מאיפה הבאת את זה? אולי אהבה היא אהבה? ואולי עצם זה שצריך להקריב כל כך בשביל השני, זה מאמץ יותר מאשר הרפייה? האם צריך להתאמץ כדי לאהוב?

חולמת28

New member
צריך לקרוא גם בין השרות...

הבחורה הנחמדה אומרת שאופי אי אפשר לשנות ,ומה שקורה לו איתה זה לא אופי זאת צורת היתנהגות,מה שהיא לא מבינה. וההקרבה היא בלשנות את צורת ההיתנהגות שלו כלפיה,בנוסף כן אהבה היא עבודה קשה ודורשת מאמץ בכול מובן שהוא,הרבה פעמים אנחנו עושים למען האהובים שלנו גם מה שאנחנו לא רוצים או אוהבים (כמובן שהכול בגדר הנורמלי).וזה בשביל שלצד השני יהיה נעים ,וכול זה צריך להיות הדדי כמובן.

למעלה