אז ככה...

seeyou

New member
"ברגעי משבר או ריב הוא אומר לי..."

"איזה שמנה את, אני לא נמשך אלייך, את חייה על חשבוני אני מפרנס אותך" נכון זה לא נעים אך מה את עושה בנידון? תעני לא עם חיוך מהיום אני נרשמת לחדר כושר אני צריכה תקציב לקנות ביגוד סקסי על מנת לגרות אותך אשי "משרתת" אותך ביתר תחומי החיים בתוספת שרותי מין כאשר מתחשק לך.... תגידי לו שאין "ארוחות חינם".... בינינו,אם תוכלי לשפר את ההופעה שלך מכול הבחינות ייתכן שהוא יפסיק לבלבל לך את הביצים
(סליחה-ביציות)

chenby

New member
את חיה על חשבונו?

רגע, הוא מגדל את הילד ועושה הכל ואת הולכת ועושה שופינג לעצמך כל היום? יקירתי, מה שאת עוברת זה התעללות מילולית, שמנה, לא נמשך, אני איתך בגלל הילד.. מה זה משנה אם זה בריב או לא? אני מבטיחה לך שהוא מרגיש כל כך בטוח בעצמו שיש לו בבית מישהי שתעשה הכל בשבילו והוא יוכל להגיד לה מה שהוא רוצה.. כמו שאמרתי ברור לי שזה בסדר לך כי את עדיין שם. את רק בת 21 וכן יש כבר ילד, אי אפשר להחזיר אותו, תתמודדי, אבל אל תגמרי את החיים שלך עכשיו עם גבר אידיוט שלא יודע להיות בעל ובטח גם לא אבא (אני יכולה לשער). מזונות הוא יהיה חייב לשלם, את הדיבור שלו , את ממש לא חייבת לסבול יותר. מה יותר יפחיד אותך? לדעת שזה מה שיהיה לך כל החיים? או לא לדעת מה יהיה - ומפה לבנות לעצמך את החיים שאת בוחרת? מה יותר מפחיד? להשאר או לעזוב? ואם הוא נגיד יתחיל גם להרביץ לך, זה גם יגרום לך לשאול אולי? או שזה יתן לך את ההבנה? את מבולבלת כי את רוצה להשאר במקום שנוח - נשואה עם ילד, אבל להשאר זה לשלם את המחיר שהוא את. מצד שני, את גם יכולה לקום ולהגיד לו - די , לא עוד, ואתה לא תדבר אליי ככה יותר. אם אתה איתי בגלל הילד אתה מוזמן לקום וללכת, אני לא צריכה לחיות על חשבונך ולא צריכה ממך כלום. בחרתי לחיות איתך כי זה מה שרציתי, אבל עד כאן. אתה רוצה להיות נשוי לי? מעולה, תתחיל לדבר ולהתנהג כמו בן אדם. אם אתה מחפש מישהו להוציא עליו את התסכולים שלו - אז תקנה שק אגרוף.

אייבורי

New member
שכחת לבדוק

אולי היא באמת לא עובדת ומתבטלת בבית? אולי היא באמת השמינה נורא ומזניחה את עצמה? אולי היא באמת מעצבנת? אזי האם זאת התעללות נפשית או שמא זאת המציאות.

chenby

New member
אולי

הכל אפשרי, ואם היא מעצבנת אותו, ואם היא השמינה ומזניחה את עצמה - האם זה אומר שאפשר להגיד לה אני איתך בגלל הילד? האם זה יגרום לה להשקיע בעצמה? ואם זו המציאות - אז שישנו אותה - שהיא תלמד להשקיע או שתלך לעבוד, והוא ילמד לדבר יפה - אדם שיגיד לי דבר כזה לא נראה לי שיש בו מידה של אהבה אליי, למה שאני ארצה להיות איתו? גם אם השמנתי והזנחתי? בגלל הילד? אולי היא איתו מאותה סיבה.. זו גם אפשרות.

ליה87

New member
לאייבורי..

לא אני לא עובדת כי אני מגדלת את הילד שלנו...תבוא הביתה ותראה איך אני"מתבטלת"..כל יום אוכל חדש וכל יום שוטפת את הבית(ותאמין לי שאין לי מה לשקר )כי אני רוצה באמת לפתור את הבעיות ביננו ולכן כותבת את כל האמת...בשבילי אין גירושים אתה מבין אני לא רוצה ללכת להכי קל אלא באמת להבין מה הסיבה לכך ואז להחליט.לא השמנתי...הייתי מלאה מאז ומתמיד ולמרות שהוא אהב רזות וכל החברות שלו היו 90-60-90 הוא בחר בי מסיבה שיופי הוא משחק החיים ואפי הוא גורל החיים...מילים שלו כששאלתי אותו בתחילת הקשר למה הוא נמשך אליי אם הוא אוהב רזות..

אייבורי

New member
בקיצור את סוג של עוזרת בית

המלצה שלי, תמצאי עבודה מחוץ לבית. תשימי את הילד במשפחתון או אצל מטפלת [לחילופין, תני להורים שלו לטפל בילד] הוא אמנם גבר טוב, שותק במרבית הזמן, אבל בפנים הוא מרגיש מנוצל על ידך, אין זה משנה כלל אם זה נכון או לא, זאת התחושה שלו. מעבר לזה, את באמת לא הטעם שלו פיזית, לא ברור למה הוא בחר להתחתן איתך, לדעתי סוג של שיכנוע עצמי. בשעת כעס יוצאים ממנו התחושות האמיתיות שלו. מאחר והתחתנת על קלף אופי מדליק ואישיות מקסימה אני מציע שתתעשתי בזריזות, מאחר והפכת נרגנת ולא נעימה. אז בלי מראה סקסי ובלי אישיות קוסמת, ימיך ספורים.

ליה87

New member
אייבורי

למה מנוצל?...ובעצם מה אתה מציע ואומר שהוא הייתי באמת בגלל הילד?...

chenby

New member
מה שהוא הציע זה

תמצאי עבודה מחוץ לבית. תשימי את הילד במשפחתון או אצל מטפלת [לחילופין, תני להורים שלו לטפל בילד] תתחילי מזה אחר כך תדעי מה הצעד הבא שלך.

מתלבטת32

New member
אייבורי, גם אם זו נמציאות

יש דרך להגיד דברים, במיוחד בין בני זוג. אם משהו לא מוצא חן בעיניך תגיד בשקט ואל תהיה ערסי ותצרח כמו בהמה. מקומם של בהמות בגן חיות ולא בשום מקום אחר. הסוגיה של הוריי בעלך יותר מדי נוכרות לי. אני הבנתי בשבוע האחרון (גם בעזרת אנשי הפורום) שזה מה יש ועם זה ננצח. הוריו מפריעים לך? לא יכולה לסבול את ההתנהגות שלהם? תתגרשי או שתשלימי עם זה, אלו הוריו. דברים אלו לא באים לי בקלות, אני חווה בדיוק את מה שאת חווה. אבל... אם הוא מתנהג כמו
והוריו נצלנים ומעצבנים אותך אז אולי באמת כדאי לך לשקול לעזוב. אני הגעתי למסקנה שאני מעדיפה לשתוק כדי לחיות עם בעלי. אני אוהבת אותו, את ילדיי והוא אוהב את כולנו. אז זה נוח. תעשי חושבים טוב טוב כי אחרי הכל את ממש ילדונת וכרגע יש לך רק ילד אחד. אם תחליטי לעזוב זה הזמן לפני שיהיה ילד נוסף ואז באמת קשה לעזוב.

karin barda

New member
לעזוב אותו!

תעזבי אותו מותק, ואז תהיי בטוחה שתדעי את האמת!! אם הוא ירצה אותך הוא יחזור על 4 אם לא - לא צריך , וקיבלת את האמת שרצית לדעת! ככה בכל אופן את לא מפסידה! הכי חשוב - תהיי חיובית ותחייכי!!!!

seeyou

New member
כמה קל לכתוב שירה כאשר אין מה להגיד

סטטוס שלך-לפי הכרטיס רווקה סטטוס שלה נשואה+ זה אותו "משקל סגולי"? לעזוב? גרושים זה לא משחק ילדים לא הייתי נותם לך לשאת תת-מקלע
-היית יורה בכול הגברים הנשואים בסיבהתך

chenby

New member
פתרון

לכי לעבוד!!!!! תשימי את עצמך במקומות עם אנשים חדשים, במסגרת שונה, משהו שלא קשור לבעל שלך - שלך בלבד. תיצרי לך את הכסף שלך ואז הוא גם לא יוכל להגיד שאת חיה על חשבונו כי את מרוויחה כסף שימי את הילד בפעוטון שיתחיל גם הוא לתקשר עם הסביבה וליצור חברויות.. צאי לעבוד! פ-ת-ר-ו-ן! את לא צריכה לדעת עכשיו איך לפתור את כל הבעיות, ואם תנסי לעשות סדר בבלאגן, את רק תרגישי יותר את הבלאגן. אז תתחילי בלסדר משהו אחד. צאי ליצור לך משהו משלך שמביא כסף הביתה. תמצאי משהו שמעניין אותך שאת אוהבת להתעסק בו, שאת לא צריכה לחשוב עליו יותר מידי מחוץ לעבודה (אלא אם זה עושה לך טוב כמובן) וכמו שאמרתי - תתחילי ללכת את הצעד הראשון, אחריו אני מבטיחה לך שיתגלה לך הצעד השני וכן הלאה.. מה שנקרא חכם השביל מן ההולך בו אז תתחילי ללכת.

seeyou

New member
את מזכירה לי פיתרון לבעיות מתחום אחר

כמו במטמטיקה-אין פיתרון ברור תמיד-הזוגיות זאת בעיה יותר מורכבת מאשר בתמונה המצורפת. אני חושב שאת עושה טעות שאת מתרכזת מסביב לבעיה שהצגת החיים בזוגיות הם יותר מורכבים ומשתנים בציר הזמן.

למעלה