אז ככה....!!!!!

אגב וחן לא פוזה?! איפה את חיה...

כולו הצגה אחת גדולה עם הקטע התמידי של הרומן בינו לבין המיקרופון והעיניים שהוא עושה כל הזמן..

Coral T

New member
זה ממש לא פוזה

בכל אופן, אין לי כוח לרדת רמה ולכתוב על "להוא יש פוזה ולא אין פוזה" אז עזבי..

טוב בסדר נכוווווןןןן

לשלומי אין פוזה??הוא סתם נשכב על הרצפה חושב שהוא מי יודע מה אבל זה לא פוזה אהה.. ייאללה אפילו מרגול אמרה שחן זמר בינלאומי הוא בסה"כ ילד בן 17... ותאמיני לי שמקום 2,3,4,5,6 זה כבר אותו דבר כי לא זוכים בכלום... וחן היה פייבוריט של הרבה זמרים מצליחים בארץ (ריטה,מתי כספי) ככה שלא צריך לדאוג לו...

לא אמרתי שהוא לא פוזה...פשוט צינתי שהוא לא

היחידי...סבבה שיהיה לו בהצלחה אבל בנתים שלומי בגמר וזהו

אני אישית חושבת שבועז יזכה

אבל ממש מקוה שהוא יהיה מקום שני כי את מרינה אני לא אוהבת כ"כ...ומה יהיה אני לא יודעת..

shoooko

New member
על מה הוויכוח בכלל? אוהבים אותו וזהו.

מישהו בא ושואל אותך למה את אוהבת את חן? די תתבגרו ותתגברו
אפילו הוא לא מקבל את זה כ"כ נורא כמוכם

דיברת כ"כ מגעיל אתמול על אליסה...

שמגיע לך... עכשיו תראי מה קורה כשהפייבוריט שלך לא מצליח עזבי שלדעתי הכל היה מכור והעיפו את אליסה כי היא מתמודדת קשה לפייבוריטים של התכנית. חן צעיר ואני מורידה בפניו את הכובע על שהגיע רחוק כ"כ. אף אחד מאיתנו לא יכול לשפוט כרצונו, כמובן שיש עניין של טעם, אבל לגבי זיופים וטונים אני רוצה לראות תעודה של מוסיקולוגיה.

זה שהכרל מכור כמו שאת אומרת אני חושבת

כבר את זה מהעונה ה3.. אבל עזבי זה באמת לא משנה... אני אישית את אליסה לא עובדת את הצרחות שלה כמו שאני לא אוהבת את הצרחות של שלומי..זה אותו סגנון ואני אישית לא אוהבת את זה.. ואת שמעת את מרגול איך היא אמרה שחן זמר בינלאומי אז אין לך צורך לדאוג לו... ושוב זה עניין של טעם שלומי ואליסה זה לא הסגנון שאני אוהבת...

האחת15

New member
עזבייייייייייייייייייייי

הכל חראאאאאאאאאא.....סתם של כוכב נולד....הכי דפוק מכל השניםםםםםםםםםם

יעלה239

New member
אני הצבעתי בכמויות לשלומי

אנחנו שלחנו 15 הצבעות לשלומי. אז לא להתפלא מי הצביע לשלומי. הוא זמר מצוין, שאקל אמיתי ונראה מדהים. חן עדיין ילד!! הוא רק בן 17! תיכוניסט, יש לו עוד שנים להתבגר, לעשות צבא, זה לא הזמן שלו להיות כוכב!

Coral T

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

איזה מבאס זה יאאלה! שלומי מלא בפוזות, הוא לא שר אמיתי. כמו בשיר אלין שהוא יורד על הריצפה, מה זה? חוליגנים?

האחת15

New member
נכון.....!!!

חןן ילד כזה טוב...!!!!למהההההההההההההההההההה איזה חארותת יאללה

tali44

New member
בדיוק..!!

הוא גם לא כזה מדייק והכל שלו פחות נעים משל חן. נכון- הוא נראה ממש ממש טוב, אבל לא על זה אני מסתכלת. חן הוא ילד כזה והוא שר טוב, ואני אוהבתת נורא את הסגנון ומאד הייתי רוצה שהוא יגיע לגמר.

למעלה