אז ככה....!!!!!

האחת15

New member
אז ככה....!!!!!

אם חןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן לא יעלה לגמר....!!!!!! אין סיבה לראות כוכב נולד...!!!!

אם כבר צר - זה על כוכב נולד כולו

כי השנה טמירה ירדני הזנתה את התוכנית ועשתה הכל כדי להתעלם מהצבעות הקהל. תודה רבה לה שקברה קבורת חמור תוכנית שיכלה להיות מוצלחת ביותר, אני ממש בספק אם תוך שנתיים-שלוש התוכנית הזו תצליח לשרוד.

חחח, עליתי על הבעיה

משום שהשנה התכנית זוכה לרייטינג מרשים וכל מבוגר דוד, דודה, אמא, אבא אני שומע, "זאת פעם ראשונה שאני עוקב\ת" מאמץ לו פייבוריט פתאום כוחם של הנערות המטומטמות ירד וסוף סוף יש שלישיה שראויה לגמר... העונה הזאת העם כולו באמת החליט, מי תהיה שלישית הגמר וכל המשמיצות פה הן סתם בנות טיפש-עשרה ממורמרות...

LiRs Lullaby

New member
עלית על הבעיה במדויק ../images/Emo13.gif

השנה, למרות שחלקנו כבר קבר את התכנית עם גמר גברי לחלוטין עם איזו שלישיית יפיופים כדוגמת חן, דניאל ושלומי, הרי שעכשיו יש לנו שלישיה בהחלט מגוונת; האחת פונה לאנשים בוגרים, האחד לאוהבי הרוק הפוזאיסטי והשלישי ל... חובבי בועז. בועז? נו, הוא מרגש ילדות בנות 8 וזקנות בנות 80

ילד רע 16

New member
התוכנית הזו תצליח לשרוד כל זמן שתמשיך להכנס

לפורום, לכתוב את זה, לגלוש כאן, לחפש חומרים באינטרנט, לצפות מידי שבוע בשתי התוכניות ולא תפסיק לדבר על זה. ל'כוכב נולד' יש הרבה רגעים טובים, אבל המון רע. התרבות הישראלית בכל מה שקשור בטלוויזיה פשוט היטמטמה והדרדרה, בשנים האחרונים. וזה מוכר וידוע לכל. המטרה הראשונית הייתה, כעת, וגם תהייה - כסף = רייטינג, כולנו יודעים. מה שנהייה מזה, זה מגעיל. עשרות פרומואים ופרסומים, כתבות בכול חור, העניין היחידי שיהיה קשור במתמודד מסויים יהיה "ההשתמטות מצה"ל" וכמובן נינט אחת ויחידה. 'כוכב נולד' היא אולי אחת התוכניות הראשונות בארץ שבאמת עושות 'תוכניות מציאות', וזו הפקה שדורשת "אירוע מדיה", הרבה כסף - גם הפורמט וגם הצופים, שמשלמים - ובכלל, משהו כאן נהרס לאחרונה. ולדעתי העונה הראשונה הייתה טובה בהרבה. אני לא מתעסק בכול השטויות הללו של כן טמירה, לא הצבעות, כן קונספירציות, לא דניאל בן- חיים, כן שלומי, לא שלומי. כ"כ כיף לי שלא אכפת לי מי באמת בגמר, ושלא מזיז לי שלא באמת צפיתי בעונות השנייה, השלישית וברוב הרביעית. זו סתם תוכנית שמבחינתי מעבירה ערב. אבל זה יצא מכל פרופורצייה אפשרית. אנשים לקחו את זה כ"כ קשה, כ"כ כבוד. והעיתונאים, הכתבים, ההפקה, וכולם - פשוט תופסים על זה טרמפ ובכול ביקורת או כתבה (סתם לדוגמא - "טוקאן כבר לא כאן") הם צוחקים על כולנו, הצופים. כמה דברים שליליים שמענו על התוכנית הזאת? כל זה יימשך ועוד יותר - כל זמן שנמשיך לתת יד בדבר. אני לא קורא לרפורמה בנושא "כוכב נולד", לא לשינוי ולא למהפכה - כי זה לא יעזור, וגם כי לי זה באמת לא מזיז, אבל שמים לב שלא נחמד לדבר על התוכנית בשום מקום, גם לא בפורום הזה. זה באמת נועד להראות שנמאס מכול ה"התוכנית הזאת לא תשרוד, היא לא תצליח, איזה גמר דפוק, טמירה עושה מה שבא לה, הפקה חרא, נקבור את התוכנית", ובינתיים מה אתם עושים? ממשיכים להצביע, לענות על סקרים, לצפות בתוכנית ו... נו באמת.

זהו, שמפסיקים.

רק בעונה הזו באמת התעניינתי, במיוחד בגלל חן אהרוני. אבל משלב לשלב קלטתי כמה לכלוך הפקת טמירה ירדני מפזרת על כל צעד ושעל. כאדם בוגר, אותי זה מגעיל. זה לא משחק פה. משחקים עם נשמות של נערים ונערות שמנסים להגשים את חלומם. וזה מכוער, גב' טמירה ירדני, מכוער ובלתי אנושי.

shoooko

New member
איזה לכלוך? ../images/Emo122.gif

מה אתם רציניים? וואו אז הפייבוריט שלכם הודח. קורה. בסוף רק אחד יזכה מה לעשות חן מעולה גם ככה הוא יצליח כי כישרון יש לו ואת הפרסום שלו הוא קיבל

ילד רע 16

New member
אז למה להתלונן?

גם אני "חזרתי" לצפות לאור העניין שנוצר עוד מתחילת העונה החמישית, משלב האודישנים. ברגע שלא מתאים לך ואתה מרגיש משהו מסריח - מה שלא יהיה, תפסיק לצפות. התלונות וההערות לא יעזרו כאן. טמירה תמשיך לדהור על הסוס ולעשות עוד כמה עשרות אלפים בכול תוכנית, מה אכפת לך עם מי משחקים? שוב, כל זה נמשך ברגע שאתה שם יד בדבר. ולהגיש מחאה או לפתוח כאן בהתנגדות זה לא משהו שיעזור. לכו עם הלב שלכם. לא נוח לכם, לא מתאים, אתם באמת מרגישים שהתוכנית פוגעת בעקרונות? אל תצפו, ויותר מכך - בא לכם לעשות משהו נועז ואמיץ עוד יותר, בתקווה שיעזור (אבל כפי שנראה - לא יעזור בכל זאת, לדעתי) ? - תעשו מה שאתם חושבים. אנחנו סה"כ פורום 'כוכב נולד' בתפוז, גם כאן כבר לא נעים לאחרונה. וטד"י משחקים עם המתמודדים על חשבון הצופים וחשבון עצמם? יש בזה הרבה מן השטויות, אני לא בקיא בעניין לאור העובדה שזה ממש לא מעניין אותי ושאני ממש לא אוהב תככים, תכסיסים ושטויות - אבל הדיחו מתמודד, אז מה? אתם לא יודעים הכול, ואם אתם חושבים כל - אתם מוזמנים להפסיק לצפות. דבר אחרון הוא - ככה זה בתעשייה. השאלה היא אם יש מספיק אנשים חכמים כדי להבין או לנסות להבין מה הולך כאן, אם זה מעניין אותם ובאמת חורה להם. מאז ומעולם - כוכב נולד לא הציקה לי ולא עשתה לי אישית משהו רע, לא הרגשתי זלזול או משהו, מהסיבה שלא צפיתי וכל כתבה שנייה פשוט לא עניינה אותי - ולא מזלזול ראשוני ש*אולי* חשתי, אלא כי פשוט לא התאים לי, לא עניין. אז, "כוכב נולד" בחיתולייה. מקווה שההודעה שלי לא מציירת אותי כאדם תוקפני, סה"כ זה באמת מעכיר את האווירה בפורום, ולא שלא כתבת את זה פעם אחת ויחידה, פעם נוספת ושנייה או פעם שלישית ומעצבנת, זה חוזר על עצמו כל הזמן.

וואו, ילד איזה חפירה../images/Emo70.gif ../images/Emo67.gif|אזהרה|

שמתי לב, אתה תמיד מוצא על מה לחפור... אפילו בפורום נינט, שמדברים על הפונינט אתה מביא אותה בחפירה כזאת... מסתכל על הפוני מהבטים הסציו אקונומיים- חברתיים
תרגיע, תנוח, תשתה ותכתוב הודעות של ילד בן 16 זה סתם מכאיב בעיניים...

dify

New member
מה איכפת לך?

כל אחד שיעשה מה שהוא רוצה. זכותו לכתוב מגילה שלמה על הפוני של נינט אם זה מה שמעניין אותו יש לך זכות מדהימה- אתה חופשי לא לקרוא! וביינתים, אם לך אין מה להגיד לעולם- אל תפריע לאחרים להתבטא.

shoooko

New member
מה אתה רוצה? ../images/Emo4.gif

מה נראה לך שהיא יושבת ומחלקת למתמודדים קולות לפי רצונה? אויש תתבגרו כבר, כל פעם שהפייבוריט שלכם לא עולה אתם מחפשים בכח איפה לא טוב. נמאסתם.

אני כבר כתבתי לא פעם מה התככנות של טמירה ירדנ

והתככנות שלה היא לא בזה שהיא מחלקת קולות לכל דכפין אלא בזה שהכניסה את כל המהלך של החסינויות. וועד בחצי גמר ששלושה מתמודדים בלבד. עדיין יש חסינות של 25 אחוז למקום הראשון שזה פער עצום ובלתי ניתן למחיקה מצד הקהל. ברגע שהשופטים נותנים חסינות בחצי הגמר, הם בעצם מכריזים: "קהל נכבד, אנחנו יורקים עליך על מה שאתה חושב. אנחנו ורק אנחנו נחליט מי יעלה". זה מה שקרה בשני חצאי הגמר. לא ניתן שום סיכוי לאפאחד מהמתמודדים האחרים לנצח. הקהל בבית הפך להיות חותמת גומי של ההפקה והשופטים, וכמו שכתבתי, באמריקן איידול היו תולים את השופטים אם הם היו מנסים להעניק חסינות למישהו מהמתמודדים. בכל שלב. אבל בישראל, מדינת הרמאויות והתככים, מותר לעשות מה שבא. ככלות הכל, הקהל מפגר וימשיך להיות מובל כמו עדר אחרי אנשי הכסף וההון. (ברור לי כמו שביום זורחת שמש, שאם לא היתה חסינות למרינה, חן היה מקום ראשון והיא היתה ראש בראש)

shoooko

New member
אויש כנס כנס

הכל נקבע כבר מראש החסינויות הם מהתכנית הראשונה לא תגיד באמצע העונה קובעים לך חסינויות כדי להציל מתמודד מסוים. 25% כבר נקבעים מראש וזה כבר משלב רבע הגמר. זה מחזק מתמודד מסוים וזה לאו דווקא משפיע. ראה דוגמאת גלגל ההצלה שלאדיר ניתנו 25% של השופטים ובסוף מי שעלה היה חן שדורג בכלל רביעי. לא יורקים ולא שום דבר. אמריקן איידול (שהרבה יותר יפה ד"א) זה אמריקן איידול וכוכב נולד זה כוכב נולד. לא צריכים להעתיק אחד לאחד. ועכשיו משהו בינינו-הבנתי שאתה אוהב את חן אבל אתה לא באמת חושב שהוא יותר טוב ממרינה נכון? מרינה ליגה אחרת (ואני ממש לא בעדה) אבל אני עדיין מודה שהיא טובה. אין מה לעשות. אתה פשוט רצית את חן ועכשיו אתה מחפש מה לא טוב. אל תדאג-חן מוכשר והוא יצליח. יש לו את כל הזמן שבעולם.

הוא לא עלה...אין סיבה לראות תגמר בכלל!!!

שלישייה מעאפנה..... בעעע..אחד שחושב את עצמו רוקיסט, אחת שנראת כמו בת 100, ובועז הכי נורמלי התקווה היחידהה.......

האחת15

New member
מההההההההההההההההההההה

איזה חראאאאאאא יאללה...מה נסגר השנה עם כוכב נולד... מעיפים את דניאל אח"כ את חן...מה....

כוכב נולד נגמר.

מי שמצביע עכשיו (אל תהיו פריירים - רק באינטרנט) שיצביע למרינה, ונקבור את התוכנית הזו סופית.

למעלה