אז למה להתלונן?
גם אני "חזרתי" לצפות לאור העניין שנוצר עוד מתחילת העונה החמישית, משלב האודישנים. ברגע שלא מתאים לך ואתה מרגיש משהו מסריח - מה שלא יהיה, תפסיק לצפות. התלונות וההערות לא יעזרו כאן. טמירה תמשיך לדהור על הסוס ולעשות עוד כמה עשרות אלפים בכול תוכנית, מה אכפת לך עם מי משחקים? שוב, כל זה נמשך ברגע שאתה שם יד בדבר. ולהגיש מחאה או לפתוח כאן בהתנגדות זה לא משהו שיעזור. לכו עם הלב שלכם. לא נוח לכם, לא מתאים, אתם באמת מרגישים שהתוכנית פוגעת בעקרונות? אל תצפו, ויותר מכך - בא לכם לעשות משהו נועז ואמיץ עוד יותר, בתקווה שיעזור (אבל כפי שנראה - לא יעזור בכל זאת, לדעתי) ? - תעשו מה שאתם חושבים. אנחנו סה"כ פורום 'כוכב נולד' בתפוז, גם כאן כבר לא נעים לאחרונה. וטד"י משחקים עם המתמודדים על חשבון הצופים וחשבון עצמם? יש בזה הרבה מן השטויות, אני לא בקיא בעניין לאור העובדה שזה ממש לא מעניין אותי ושאני ממש לא אוהב תככים, תכסיסים ושטויות - אבל הדיחו מתמודד, אז מה? אתם לא יודעים הכול, ואם אתם חושבים כל - אתם מוזמנים להפסיק לצפות. דבר אחרון הוא - ככה זה בתעשייה. השאלה היא אם יש מספיק אנשים חכמים כדי להבין או לנסות להבין מה הולך כאן, אם זה מעניין אותם ובאמת חורה להם. מאז ומעולם - כוכב נולד לא הציקה לי ולא עשתה לי אישית משהו רע, לא הרגשתי זלזול או משהו, מהסיבה שלא צפיתי וכל כתבה שנייה פשוט לא עניינה אותי - ולא מזלזול ראשוני ש*אולי* חשתי, אלא כי פשוט לא התאים לי, לא עניין. אז, "כוכב נולד" בחיתולייה. מקווה שההודעה שלי לא מציירת אותי כאדם תוקפני, סה"כ זה באמת מעכיר את האווירה בפורום, ולא שלא כתבת את זה פעם אחת ויחידה, פעם נוספת ושנייה או פעם שלישית ומעצבנת, זה חוזר על עצמו כל הזמן.