אז ככה....!!!!!

Coral T

New member
גם מהאינטרנט זה כסף

וזהו, אני עם הSMSים לכוכב נולד סיימתי השנה

Coral T

New member
עזבי טוקמן

את צריכה לשמוע את הצרחות של אבא שלי מהחשבון סלקום...

נופר74

New member
שקט שקט

מרינה שרה שם הכי יפהה זה גמר אחד הטובים שלומי בועז ומרינה הם הפיינליסטים הכי טובים שיכלו להיות אם כמובן נדב היה ממשיך אז נדב היה במקום בועז וזה היה מציוןןןןןןןן כי לנדב יש קול מצמרררררר

Coral T

New member
רוקיסט?

רוקיסט זה אדיר. שלומי לא רוקיסט. שלומי זה יותר לכיוון של פוזה...

randu

New member
למה נראית בת 100? היא בת 100.

עינבוש, בחייאת סתמי.

אני יותר לא רואה את התוכנית הזאת

הכל זיוף אחד גדול...גמר גרוע... אין שום מצב שלשלומי היו 60% כי הצבענו לחן בכמויות אדירות ככה שזה ממש לא נראה לי הגיוני

בהפקה הזאת הם עושים מה שהם רוצים תאמיני לי

את בכלל לא מבינה כמה הצבעות היה לחן תאמיני לי שמשהו מסריח פה...

VIVIAN3

New member
אוקיי אם תסתכלי קצת יותר מזווית אובייקטיבית

תראי שגם המון אנשים מצביעים לשלומי באותה מידה כמו שמצביעים לחן זה לא שמשהו מסריח בהפקה פשוט יש אנשים במדינה שמצביעים למשהו אחר זה הכל.

אה סליחה שכחתי שאת המומחית והמבינה פה

בעינייני ההצבעה..די פשוט קבלו את זה שיותר אנשים אוהבים את שלומי שלומי פשוט אכל היום את חן ובכלל כל העונה....עובדה שחן גם עף אומנם הוא לא היה אמור לעוף אבל עובדה שגם אז היו לו פחות קולות משלומי...

א.תירגעי ב.כן מה בדיוק אוהבים בשלומי??

לדעתי הוא מנסה לחקות זמרים מחו"ל וסתם צורח.. נכון שיש לו קול יפה..אבל אני לא בדיוק רואה מי יקנה את הדיסק שלו...

וחן מה מקורי?! טוב שהוא לא בידיוק כמו

הגיים בויז וכל הלהקות הפופ של הבנים..... ואת לא אוהבת את הסגנון של שלומי זכותך אבל יש אנשים שכן...ואת צריכה להבין את זה

Coral T

New member
כל כך לא נכון

יש לו קול כל כך מדהים והוא באמת ילד שיודע לרגש ויודע לתת בדיוק מה שצריך. הוא לא פוזאיסט. בהתחלה נורא אהבתי את שלומי, אבל עכשיו הוא פשוט נהיה פוזאיסט. כל הצרחות, העמידה הזאת עם הפיסוק. אקסל רוז הוא ממש לא, אני לא מבינה איך מרגול אמרה את זה. לעומתו חן הוא נשמה כזה, קשה שלא לאהוב אותו. הוא שר פופ, אבל זה מתאים לו ומשומה כל הביצועים שלו כל כך טובים ונכונים לו.

just טלוש

New member
נכון.

חחח מרגול באמת הרגה אותי... איזו השוואה מחמיאה לאגו שלא שלך! אקסל רוז. חחחחחחחח

אם כינוי כמו שלך לא הייתי בכלל מדברת על חן

עלק גיימבויז טוב שהוא לא מחזיק לבד במה וכל הקהל רוקד למטה...וכולם מתלהבים ממנו ושמעת מה מרגול אמרה לו שהוא בינלאומי... אבל מה אני בכלל מסבירה למישהי שהכינוי שלה זה עוד מתקופת המורדים... ייאללה ביי

כן הוא מחזיק במה אבל שלומי מחזיק אותה יותר..

ומה הקשר לכינוי?!וואי את ממש דפוקה.. סבבה שכולם מתלהבים ממנו אבל העובדות בשטח מוכיחות שיותר מתלהבים משלומי..וכן שלומי אוכל את חן... אז תקבלי את זה

למעלה