אז ככה

nills1

New member
מה אפשר לעשות לפני תחילת הקורס

אהלן מושבניקית. המבואות שעליהם כתבה לך כאן אחת הבנות הם מעיין הכנה לשיעור שהתלמידים ביואל גבע עושים לפני כל שיעור בכמותי. מדובר בחומר הבסיסי המלווה את אותו שיעור (כללים, נוסחאות, וכיו"ב). התלמידים מגיעים לכיתה עם החומר הבסיסי והמורה יכול להמשיך מאותה נקודה, ולעסוק במה שחשוב באמת: הגישה הנכונה לשאלה, החשיבה הפסיכומטרית, וכיו"ב. כל המבואות נמצאים בפורטל של תלמידי יואל גבע. כדי להבין איך את מגיעה לפורטל, מה הסיסמה שלך, וכיו"ב, אני ממליץ שפשוט תתקשרי לסניף הקריון והם ישמחו לעזור לך. פרט לכך, מומלץ כמובן: א.לשנן בעברית ובאנגלית. ב. לקרוא אנגלית (אחד החברים כאן הפנה אותך לרשימה שלי בנושא). ג. לא יזיק גם לקרוא עברית. המליצו כאן על גלילאו, וזו המלצה נכונה. פרט לכך לא יזיק גם לקרוא עברית יפה. מאיר שלו, א.ב.יהושוע, וכיו"ב. לשאלות נוספות, פני אלי דרך הבלוג. בהצלחה! אופיר. נ.ב. לא לשכוח למסור נשיקות לשחר !!!!

moshavnikit

New member
תודה תודה ../images/Emo24.gif

הדפסתי כמעט את כל הרשומות בבלוג שלך :0) היום בערב אני כנראה כבר אוכל להכנס עם הססמא לפורטל של יואל גבע, ואשתדל לא לשכוח למסור לשחר

nills1

New member
בשמחה!!

דבר קטן נוסף לגבי הקניות, אפשר לקנות גם חוצצים, כדי שיהיה לך יותר קל לארגן את האוגדן. לגבי קניית ספרים, כדאי לשקול אופציה של ספרייה עירונית. פשוט יותר זול, ויותר קל להחליף ספר אם הוא לא מעניין אותנו. בהצלחה!! אופיר

moshavnikit

New member
../images/Emo130.gifקניות קניות

היום אני נוסעת לקניון, יש משהו שכדאי לי לקנות? עשיתי רשימה שכוללת בינתיים: -ספרים באנגלית -קלסר ושאר הרשימה לא ממש קשורה לפסיכו'..

Hagai007

New member
הרבה הרבה בגדיייייייים =]]]]]]

כשאמרת קלסר התכוונת לקלסר אוגדן הבחינות של המרכז הארצי? אם לא, תקני אותו כבר על הדרך כי בכל מקרה תצטרכי לקנות אותו ביואל גבע אז עדיף שכבר תעשי את זה עכשיו... תקני גרוזלם פוסט...המדריכים הכי ממליצים על קריאת עיתון כי אומרים שזהקטעים שמה די דומים לקטעים בפסיכו...תראי איך את מסתדרת עם זה... אממ זהו אין משהו מיוחד...רק תוודאי שיש לך עפרונות בבית כי תצטרכי כאלה הרבה בקורס =] בהצלחה! =] Hag-(o) <3-E

nitzan111

New member
סטופר

הכי כיף לקנות סטופר
למרות שיש בחנויות רק מעפנים... אני כמעט הזמנתי מארה"ב אבל עצרתי את עצמי
וכומו שאמרו לך תקני את האוגדן כבר, כי ממילא תצטרכי לקנות אותו לקראת המרתון....

איילפ

New member
שיפור אנגלית ב-24 צעדים

סתם, האמת היא שהכותרת בצחוק. בכ"מ, ההמלצה שלי לשיפור אנגלית: שלב 1: התקיני Babylon, הוסיפי לBookmarks את האתר www.m-w.com שלב 2: ריטואל יומי של קריאת כתבות ב nytimes.com ו timesonline.co.uk למה שניהם? כי לעתים יש הבדלים קלים בין אוצר המילים באנגלית הבריטית, לאוצר המילים באנגלית האמריקאית. אם שני העיתונים משעממים אותך מאוד, תנסי למצוא כתבות בנושאים שמעניינים אותך ב news.google.com, אבל תשתדלי שהכתבות האלו יהיו מעיתונים אמריקאיים / בריטים / אוסטרליים וכו, רצוי ברמה גבוהה. שלב 3: תחדשי קשר אם איזה קרוב משפחה או חבר/ה דוברי אנגלית (מארה"ב או אנגליה, לדוגמא), תדברי איתם באינטרנט, המיומנות של ניהול שיחה באנגלית, והיכולת ליצור משפטים בשפה זרה, היא יכולת נרכשת ולא מולדת!!! היא תורמת משמעותית להשלמת משפטים וניסוח מחדש! שלב 4: כשאת רואה סרטים ב-DVD (או DivX), כשיש לך את האפשרות, תבחרי בכתוביות באנגלית ולא בעברית. תרשמי את המלים שאת לא מבינה ותבדקי אותן אחר כך. בסרטים ובסדרות, בהרבה מקרים מלים מסוימות מייצגות מספר משמעויות שונות, בקונטקסט שקל להבין יותר עקב הפן החזותי של הצפייה בטלוויזיה, פן שלא קיים בקריאת עיתון או ספר (לטוב ולרע).

למעלה