אז ככה

moshavnikit

New member
אז ככה ../images/Emo26.gif

נרשמתי לקורס ביואל גבע, למדריך שהמליצו לי עליו. הבחינה היא באוקטובר והקורס מתחיל ביולי. מה אני עושה עד אז? רק לומדת מילים?

RedGrass1

New member
אפשר

גם לקרוא ספר באנגלית וחזור על דברים בסיסים במתטיקה (הסרת חלודה).

לומדת אנגלית.

אין טעם לחזור על חומר בסיסי במתמ', כי יחזרו איתך על זה בקורס וזה לא יתן לך כל יתרון, בניגוד לשיפור יכולות באנגלית.

moshavnikit

New member
מארלי ואני

רציתי לקרוא אותו בעברית אבל השבוע ראיתי את הספר באנגלית וחשבתי לקרוא אותו באנגלית. זה יהרוס לי את הספר? מצד אחד אני לא רוצה להרוס לעצמי קריאה של ספר שרציתי לקרוא ומצד שני כדאי שהספר שאני קוראת באנגלית יהיה מעניין אחרת זה לא יחזיק מעמד

Hagai007

New member
את צריכה כוח רצון...

אבל לדעתי הקריאה באנגלית היא אפילו יותר טובה מפני שבגלל שזה לוקח טיפה יותר זמן זה גורם לך ליותר מתח =] אם מהירות קריאת האנגלית שלך לא משהו...(בואי נגיד כמו שלי כשהתחלתי ללמוד=]) אז תצטרכי הרבה כוח רצון...אבל ככל שתקראי יותר זה יזרום יותר... ואם הספר במקור באנגלית - בכלל לדעתי יותר כיף יההי לקרוא אותו בשפת המקור (ניואנסינים וכו') בהצלחה! Hag-(o) <3-E ד"א אולי כדאי שתקראי גרוזלם לפני לראות מה רמת הקריאה השוטפת שלך...

moshavnikit

New member
המהירות קריאה שלי היא סבבה

ברור שלא כמו בעברית, אבל היא באמת סבבה. פשוט אם אני קוראת ויכולה לדלג על מילה שאני לא מבינה כי מהמשפט אני מבינה את הרעיון הכללי אז עכשיו אני צריכה באמת לבדוק מה משמעות המילה, נכון? אולי באמת אני אקנה מדי פעם גרוזלם, ספרים אני אתחיל לקרוא כר עכשיו.. ומה זה אומר: Hag-(o) <3-E ?

Hagai007

New member
לא לא לא...

את צריכה לעבוד על מהירות קריאה בעיקר...תוספת מילים המקריאה שלך בספרים היא רק טיפ אבל אם זה קורה לך יותר מדיי אז לא...(נגיד אצלי ב"מלאכים ושדים" אם הייתי עוצר בכל מילה שאני לא בטוח בפירוש שלה לא הייתי מסיים ת'ספר גם בעוד 300 שנה =]) ו Hag-(o) <3-E זה בעצם נוסחאת מתמטיקה עליה מתבסס על ראשיתו של החומר הנמצא באנרגיה שלא מוגבלת בחומר עצמו... או שזה סתם חתימת אינטרנט =] (פירוש ארוך...אם תסתכלי טוב תראי שם ת'שם שלי =]) טחינת אנגלית נעימה שתהיה =] Hag-(o) <3-E

moshavnikit

New member
מהירות קריאה

בבחינה נותנים חלקים ארוכים לקרוא באנגלית שצריך לעבוד על המהירות קריאה?

Hagai007

New member
2 קטעים של 20-25 שורות ככה..

לא ארוך מאוד... אבל השאלה היא לא על כמות האורך בלבד אלא על אורך ביחס לזמן שיש לך... יש לך כ6 דק' לקטע כזה...כשיש לך עוד 5 שאלות על הקטע שאת צריכה לענות על הקטע לאחר מכן.. בהצלחה! Hag-(o) <3-E

yanivnivos

New member
חגי..

אתה יודע מה שמתי לב ש ה בהצלחה! Hag-(o) <3-E שאתה רושם בכל הודעה זה בכלל לא חלק מהחתימה שלך!! חחחחחחחח אתה רושם את זה כל פעם מחדש.. גדול

Hagai007

New member
ה"בהצלחה"

די מתפלק לי...פשוט סוג של סיום הודעה... והשני זה חתימה...שאין לי כוח לשים אותה בחתימה שלי...=]] אז עכשיו בשבילך אני לא אכתוב את זה =]]]

dasoona1

New member
היי

אצל איזה מדריך את הולכת ללמוד? שיהיה המון בהצלחה.. עצה שלי: לקרוא ספרים באנגלית וכמה שיותר. להיכנס לאתר בשם "גלילאו" ולהתחיל לקרוא פעם בשבוע ככה מאמר בעברית ולסכם אותו לשלוש-ארבע פסקאות.. ללמוד מילים ועוד מילים ועוד מילים. ואם בא לך- גם המבואות במתמטיקה זה אחלה הכנה, למרות שזה יהיה חלק מהשיעורי בית בקורס, אני סיימתי את כולם לפני הקורס, ובקורס חזרתי עליהם פעם שניה וזה עזר לי נורא אני גם ביואל גבע, אם תצטרכי עצות נוספות, את מוזמנת לפנות אליי במסר. שיהיה יומטוב!

moshavnikit

New member
תודה רבה, ביקשתי בחיפה את שחר.

בקשר למתמטיקה- הבנתי שהם לא נותנים ספרים עד לקורס, מה זה מבואות? מאיפה? ומה המטרה בלסכם את גלילאו?

dasoona1

New member
אז ככה

בלומדה של יואל גבע, יש קישור למבואות במתמטיקה - שימי לב. או לחומרי עזר, לא זוכרת איך בדיוק קוראים לזה. המטרה בלסכם את גלילאו: המרכז הארצי לוקח הרבה טקסטים משם, לפרק המילולי... גלילאו זה אתר שמכיל מאמרים אקדמאים ומשעממים ביותר- אך ברמה גבוהה, ברמה שתראי בפסיכומטרי. זה יהיה חלק משיעורי הבית שלך, לקרוא מאמרים ולסכם אותך..ובגלל זה המלצתי להתחיל עם זה. שיהיה בהצלחה

למעלה