לא נראה לי שזו היתה הכוונה
כלומר - אני מסכימה מאוד עם שרשירית שקשה 'לתמחר' את ערך עבודות הבית השוטפות. בדרך כלל אחת (או אחד) מבני הזוג עושה יותר בתחום הזה, ומכיוון שהעבודה הזו לא מקבלת תגמול כספי - היא נחשבת שכאילו-זניחה. אבל היא לא. מצד שני - כאשר עושים במלאכות הבית במשך תקופה ארוכה ולא מקבלים פרגון עליהן - זה בהחלט שוחק. אני לא חושבת שסקס-אפיל הוא ההגדרה הנכונה לעניין, אבל בהחלט ישנו מרמור מתמשך ומצטבר שלא עושה טוב לחיי הזוגיות והמין. אגב, יש תחשיבים לתמחור של אישה (או גבר) הנשארת בבית, מגדלת את הילדים ומטפלת בבית. זה מחושב באלפי שקלים בחודש. הבעיה היא שהחברה החומרית שאנחנו חיים בה לא מחשיבה את זה כעבודה וגם לא מחשיבה את זה כזמן עבודה. אלה שעות שנגוזות במהלך הלו"ז היומיומי בלי לשים לב אפילו. ועוד אגב אחד - אחותי עובדת במוסד רפואי גדול. כחלק מהעבודה שלה היא מעבירה קו"ח של רופאים למחלקות שונות. בשבוע שעבר היא העבירה קו"ח של רופאה, שיש לה "חור" בקורות החיים שלה, כי היא נשארה שנתיים בבית עם הילדים שלה (ילד "גדול" שהיה בן שנתיים כשאחיו נולדו, ועוד תאומים שנולדו לה). קו"ח הוחזרו בצירוף הערה שיש חור ושיבדקו האם לא פספסו שם משהו. היא מילאה את החור וכתבה שבשנים D-F הרופאה הזו עסקה בניהול העסק המשפחתי. במסגרת עבודתה היא הוכיחה יכולות לוגיסטיות מסובכות ועוד פירוט שהיא הוסיפה שם, ושלחה את הקו"ח בחזרה. כמובן שהם התקבלו ביתר ברכה ככה (ועוד יותר כמובן שהאישה שישבה מעבר למייל התקשרה לאחותי ושאלה האם היא היתה בבית בתקופה הזו עם ילדיה, ואחותי ענתה שכן).