אז חוץ מהמלחמה

the mnm factor

New member
ברור

הוא רוצה להשלט על ידי עריץ שחושב בדיוק כמוהו הרי כל סטיה קלה מהמחשבה של שרירי היא שמאלנית. לא אחת הוא קרא לימנים קיצוניים כאן שמאלנים ומשתפי פעולה. אז מה ההבדל?

שרירי86

New member
מישהו קרא בשמי ??

חביבי , אני קראתי שמאלנים אך ורק לאנשים שהם בעד פינוי שטחים . אז אל תכתוב דברים שלא כתבתי . הרי, למי בדיוק אנחנו עשינו התנתקות?? לחמאס ?? לחיזבאללה ?? לנשיא איראן ?? לג'יהאד האיסאלמי ?? אסור לנו לחלק שטחים כל עוד אין לערבים : מנהיג שמוכן להכיר בקיומנו !! אפילו את זה אין להם . ואחרי זה השמאלנים המטורפים מדברים על "שלום" .

אני חושבת ../images/Emo163.gif

שאם בהפגנה מסוג זה הייתה של הימין והיו יורים בה על מפגינים, הוא היה מבין הראשונים לקפוץ ולהתעצבן על 'המדינה המחורבנת שלנו'.

the mnm factor

New member
את זאת שעובדת בבודהה בורגר? ../images/Emo12.gif

ואני לא מבין מה מפתיע אותך שככה הם מתנהגים. לא צריך יותר מהפגנה אחת כדי להבין מה הולך שם ברגע שהחיילים רואים את המפגינים הם הופכים מיד לסטיגמה של אוהד בית"ר ורק חסר שיצעקו "יאללה מכות" ואז להכנס בנו.
ולשאלתך- לדעתי לא צריך לנטוש שום עקרון בגלל שיש דברים שלכאורה קודמים לו. נניח, תמיד יהיו דברים ש"קודמים" למאבק לסביבה נקייה- זה אומר שהוא לא חשוב ושצריך לנטוש אותו עד שיתפנה זמן? כמובן שלא.

אין דברים חשובים יותר ממאבק

לסביבה נקייה, זאת מחשבה שגויה שהושרשה וצריך לסרסה. אנשים באים ומתים, אבל כדוה"א יש רק אחד (crowd cheers). הבעיה היחידה בנושא הזה, היא, שהוא, נושא, פשוט משעמם (או לפחות בנים בסנדלי שורש זה טפו). קיצר תשע אזעקות בחיפה בשש השעות האחרונות וששים שנה לשקם את היערות בצפון.

the mnm factor

New member
יפה, זו מחשבה שיש בה הרבה שכל

אבל בתאכלס בכל סדר עדיפויות יש הרבה שכל. לדעתי המאבק הכי חשוב ודחוף הוא שוויון זכויות לנשים ואני יכול לתת טיעונים למה- וזה ישמע הגיוני אז זה בדיוק מה שאני מנסה להגיד- הכל חשוב. לנטוש עקרונות זה אף פעם לא נכון.

../images/Emo45.gif

שיוויון לנשים זה כן. חשבתי שאתה מדבר על פלסטינים יללניים, או פערים בחינוך.

the mnm factor

New member
נו נו, הכל חשוב ../images/Emo9.gif

אולי חינוך יותר חשוב... כי אולי יהיה אפשר לשטוף לילדים את המח שכל בני האדם שווים או משהו יאפי אחר

אני נועל סנדלי שורש

ברגע זה ממש. אין כמו ללכת לים בזמן שהצפון מופגז, והחברים נלחמים בלבנון. כמה בועתי מצידי. נוטה להסכים בנושא כדוה"א. חבל שמי שמוחה כנגד דברים כ"כ חשובים כמו זיהום אוויר, מדיניות הגורמת להתחממות כדוה"א וכו', מתעסק גם באיזוטריה כמו זכויות בע"ח או טימטום מוחלט כמו אנטי-גלובליזציה (מישהו באמת מעדיף שכל המשקים יהיו סגורים? מישהו מצטער על כך שהפועלים נכשלו במאבקם כנגד המיכון במאה ה-19?), במקום לעסוק בשאלה כיצד מתמודדים עם הגלובליזציה, הפגיעה בסביבה, הדילדול באנרגיה וכיו"ב.

gil levi

New member
time flies like an arrow

או בתרגום לעברית: זבובי זמן אוהבים חץ.

lithium1914

New member
בירצי?

אתה מכחיש שיש קשר בין גלובליזציה להתחממות כדה"א\פגיעה באיכות הסביבה?

סלוניק

New member
העובדה שישנו קשר

לא מעידה על שאלת היותה של הגלובליזציה עובדה בלתי מעורערת. המטרה היא ללמוד כיצד להתמודד עם הגלובליזציה בצורה שתאפשר איזון בינה לבין צרכי האדם המערבי ולאדם במדינות העולם השלישי, כמו גם בין האדם לאקולוגיה. כמדומני החבר וינסטון ערער על תנועת האנטי-גלובליזציה, שאיחרה אותנו במאה וחמישים שנה, ולא על התאמת העולם למצב הנוכחי.

lithium1914

New member
צודק, לא הקפדתי בקריאה.

חשבתי, לפני שקראתי את המשפט האחרון, שהוא בכלל מתכחש לפנים שליליים כלשהם של הגלובליזציה.

למעלה