אז חוץ מהמלחמה

lithium1914

New member
מזתומרת...

אם זה היה תקין, לא הייתי צוחק על זה. אם זה היה "איש אישה במאבקו\ה\ם\ן", אז זה היה בסדר. להפוך את הביטוי "איש אישה..." לנטול הטיה מגדרית עד גיחוך, זה מה שעורר גיחוך, ואף לצון.

המ,

אתם מנהלים דיון מטורף, משעשע ומלא במתח פנים-פורומי בלי להזמין אותי? אין בעיה, להשתלט על שיחות לא שלי זה דבר שאני יודע לעשות די טוב. לפרוטוקול יאמר שאני מסכים עם רועי וליתיום בכל מה שיאמרו (בלי כל ניסיון להטפל לחסרת כרומוזום ה-Y היחידה כאן, או לאנה באופן ספציפי, אני פשוט מסכים עימם), ואם יורשה לי להיות קטנוני - יש רפנסס למחקרים בדבר המודעות המינית של דוברי עברית לעומת דוברי אנגלית? נשמע לי... הממ איך לומר... פוסט-מודרניסטי משהו?

אם סיימתם את דיון הלוכסנים..

כן הייתי מודעת לעילגות וכן זה היה בצחוק.. למרות שבדרך כלל אני משתדלת לפנות בלשון זכר ונקבה כי כמו שאנה (אנה, נכון?) טוב אני לא אכתוב את זה מחדש אז מה שהיא אמרה.

חחחח

וכן, אני מצטערת, אני לא יכולה. אם הוא לא היה כותב את זה לא הייתי מגיבה ככה. וסביר להניח שהייתי כותבת את התקגובה שלו בעצמי.

סלוניק

New member
כמעט ירו למוות במפגינים בהתנתקות?

ולמי שצפה היום בקלטת הוידאו מהאירוע, מדובר בבירור בירי ללא הצדקה על מפגינים לא אלימים. אין הגדרה פרט לניסיון רצח.

GreatGTM

New member
שמע

בעמונה הכניסו מכות לאנשים שרק ישבו... זה אמור לפעול גם על השמאל בסופו של דבר. כל הזילות הזו בחיי אזרחים מצד הממשלה...

סלוניק

New member
גם בעמונה הייתה הפרת זכויות אזרח.

ועם זאת אני חושב שרבים מן המפגינים באירועי אוקטובר ובבילעין היו מעדיפים שיכו אותם באלות על פני ירי קטלני.

GreatGTM

New member
תראה

כשדופקים לך אלה בראש הנזק ודאי. כדור עוד יכול להחליק על הגולגולת...

GreatGTM

New member
הם היו מעדיפים להמשיך לשבת

מסובך, מה? תצטרך לשאול אותם.

GreatGTM

New member
אמ...

הפנאטים על הגגות היו מעדיפים כדורים כיוון שכך היו יודעים שהגג עדיין שלהם

למעלה