אז חוץ מהמלחמה

אני זאתי שעבדה בבודהבורגר..

זה לא מפתיע אותי שיורים... זה מרגיז אוי ואני חושבת שלמרות כל המאורעות הקודמים האירוע הזה קצת יוצא דופן בחומרתו.

lithium1914

New member
שאלה

הנמכתם את המליחות של ההמבורגרים בחודשים האחרונים? אולי במקרה נשפך אז שק מלח לתוך התערובת במפעל הזה של הכושים העבריים, אבל פעם שעברה שאכלתי שם נדרשתי לליטר חלב סויה כדי לשטוף את העסק במורד הושט.

האמת שעבדתי שם רק ביולי

אבל הם לא מלוחים בכלל.. חוץ מזה שבזמן האחרון הם נורא השתכללו ויש כל מיני רטבים חדשים וחוץ מזה שהבחור האוסטרי לא סופר נחמד לעובדים שלו ושמשתמשים שם בהרבה יותר מידי כלים חד פעמיים זה ממש אחלה מקום.

lithium1914

New member
אכלתי שם בתחילת מאי...

...והיה די דוח. זתומרת, היה מלוח וההמבורגר היה רך ונוזלי מדי בשביל לעורר דמיון רצוי כלשהו לדבר האמיתי. לפי מה שאת אומרת רצוי ביקור נוסף שם. אשתדל.

the mnm factor

New member
מצוין שם למען האמת

קצת צפוף אבל האוכל לא רע והמחיר זול מאוד ביחס לת"א... המבורגר+שתייה ב20 שקל? זה זול בת"א.

אני נהנית שם. :)../images/Emo163.gif

אוכל טבעוני זה מבין הדברים הטעימים שקיימים, לדעתי. :)

iknow

New member
אני חייב לומר שלא ניסיתי אוכל

"צימחוני" מעולם, אבל יכול להיות שאת חושבת ככה רק כי לא ניסית אוכל לא צימחוני מעולם?

pelegs

New member
קצת קשה להנות מאוכל כשאתה יודע מה

עבר על היצור שאותו אתה אוכל רק כדי שתהנה מזה.

חחחח.../images/Emo163.gif

אני צמחונית רק שנה. :) אני מעדיפה את ההמבורגר של בודהא על פני הרבה דברים בשריים.

Ootch

New member
בעיני המפגינים הם פושעי מלחמה לכל

דבר. הרי עם גדר הפרדה נורמלית בגבול, המחבלים לא היו מצליחים לחדור, להרוג ולחטוף חיילים שלנו, והמלחמה הזאת יכלה להיות בעלת מימדים שונים לחלוטין. המחסור בגדר מפקיר את חיי התושבים שלנו והחיילים, ולהפריע לפעילות צה"ל תוך כדי מלחמה על מנת לעודד את ההפקרות הזאת זה לא סתם טירוף, זו פגיעה ממשית.

pelegs

New member
צה"ל מתעקש להפריע לחייהם הנורמלים

של התושבים, ועם כל הכבוד זה הרבה יותר חשוב מהפעילות של החבר'ה שם

למעלה