אז הנה הוולפייפר (הפעם עובד)

MiCroZiP

New member
אז הנה הוולפייפר (הפעם עובד)

מצטער על קודם כי הייתה לי בעיה במחשב (אני לא יכול להעלות קבצים מאיזשהי סיבה..) טוב בכל מקרה אני מקווה שזה יפעל הפעם... http://planet.nana.co.il/ofir2005/mg.jpg

Prophet

New member
שמישהו יענה לי

יש לכם אתר של המון אנימות ולא בשפה אנגלית עד כדי כך קשה כי אני מבין בדרגון בול זי אבל אני רוצה להבין בעוד אנימות כמו יו ג´י הו וטריגאן

Prophet

New member
מה הבעיה ?

אתה צריך להבין שאני חוסך במקום בדף כי מותר שיהיה 15 שירשורים או משהו כזה לא זוכר אבל אפשר כמה הודעות שאתה רוצה בשרשור אחד !!! משהו כזה... בקיצור אני חוסך בזמן שהדף לא יעלם

MiCroZiP

New member
דייי חלאס!!

נמאסו התירוצים האלה על הדפים!!! תפתח מצידי 5 הודעות חדשות כל יום אבל מה שעשעתה פה זה ממש לא יפה כי .פתחת הודעה שבכלל לא קשורה לוולפייפר שלי ואפילו לא הבאת דעה עליו וגם לא התנצלות על זה שאתה פתחתה הודעה בשירשור שלי!!! זאת הבעיה!!!!

Prophet

New member
נמאס מהפורום הזה ומהאנשים העצבניים

מה אתם רוצים ממני כל דבר שאני עושה בפורום הזה מתעצבנים אני פותח שרשור לא כ"כ חשוב אז אומרים למה אתה פותח כזה שירשור, אני מביע את דעתי לגבי משהו מסוים אז זה מעליב, אני לא פותח סתם שרשור אני כותב את זה על שרשור אחר גם כועסים עלי... אז מה אתם רוצים ממני אני מנסה לחסוך אז כועסים עליי נמאס לי כבר אני פורש מהפורום

Son Gohan

New member
ביי ביי

סתם צוחק תשמע אתה פשוט באת ושירשרת הודעה שלא קשורה לנושא היית יכול להגיד מה דעתך על הוולפייפר ואז לשאול את השאלה סתם בשביל הנימוס או לפחות להודיע שזה OFF TOPIC אבל הנה מה שאתה עשית: ----------------------------------------------- שמישהו יענה לי יש לכם אתר של המון אנימות ולא בשפה אנגלית עד כדי כך קשה כי אני מבין בדרגון בול זי אבל אני רוצה להבין בעוד אנימות כמו יו ג´י הו וטריגאן ----------------------------------------------- אין פה אף קשר או אף איזכור לOFF TOPIC דרך אגב לדעתי וולפייפר די נחמד (אני יודע שאני לא הייתי מצליח לעשות משהו יותר טוב) אבל אני לא ממש "מת" על הסוג הזה אני יותר מעדיף את האלו הצבעוניים יותר

roychu

New member
זה באמת היה לא מוצדק

מה הקטע שלך? "מצידיד שיפתחו 5 הודעות חדשות"?! מה הבעיה שלך? א. כל הודעה חדשה תוריד הודעה אחת לעמוד הבא, ולפעמים שלא בצורך ב. לפעמים ההודעות לא קשורות, ויש צורך לרשר אות, ואחד הדברים היותר מעצבנים שאפשר לעשות זה לשרשר, מבחינת המנהל כמובן ג. אתה מתייחס אליו כאילו שבגלל שהצגת עבודה שלך, אלא עם כן זה קשור אליך, אסור לשרשר לפה כלום, חוצפה לא? מה אתה, סוג של קאמי?

roychu

New member
ומצד שני...

זה באמת לא היה הכי נימוסי לבוא ופתאום בלי קשר לשרשר סתם, וזה באמת היה סתם זאת הודעה שיכולה להיות הודעה ראשית, ולגרור אחריה דיון, אז הריב הזה היה מיותר בהחלט חוצמזה, הערות על וולפייפר אין לי ממש, סגנון לעוס ומאוס ביותר, נטחן מכל כיוון, וזהו בערך... ראיתי עוד 100 כמוהו

Prophet

New member
שכנעתם אותי

רויצ´ו די צודק יש שני צדדים ועל אחד מהצדדים לא חשבתי... מצד אחד אני רק ניסיתי להתחשב בפורום שהודעה לא תרד למטה... מצד שני אני באמת לא חשבתי על ההודעה שאני משיב עליה ועל זה אני מצטער... אז שכנאתם אותי אני לא יכול בלי הפורום המגניב הזה... פשוט דיי להתעצבן רק תעירו הערות ואני לא יעשה אותם בעתיד.

roychu

New member
../images/Emo124.gif אני גאה להציג!

את הוולפייפר הראשון של דרגון בול זי שנוצר במיחוד לאקס.פי! קבלו את טראנקס וגוטן! הערות/הארות יתקבלו בברכה, זאת עבודה של שעה+ שימו לב, אפילו את הצל שלהם רואים שם! תתחשבו קצת, ואתם מוזמנים להשתמש, רק לא להוריד את השם עם מישהו רוצה רקע מסויים, על תמונה מסויימת ועם דמות מסויימת, אני אשמח לעשות לו.

Goggle Girl

New member
יש לי וולפייפר חדש! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ואיזה מזל יש לי! האייקונים מכסים רק חצי מגוטן וכלום מטראנקס! @_@ תודה!!!

Goggle Girl

New member
יש לי וולפייפר חדש! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ואיזה מזל יש לי! האייקונים מכסים רק חצי מגוטן וכלום מטראנקס! @_@ תודה!!!

יאקומו

New member
איזה יופי! ../images/Emo99.gif

אני לא ממש יודעת מי זה טראנקס (עונה הבאה???) ולא התכוונת גוהן?

Goggle Girl

New member
לא לא לא. התכוונתי גוטן.

וכמו שאת לא יודעת מי זה טראנקס (ציטוט וג´יטה: "בושה, בושה!") אז גם תדעי בבוא העת מיהו גוטן. ואיך גוהאן ייראה בעתיד. *_* *עמדה להגיד משהו, נזכרה בכמה אנשים שאולי ייתנגדו, עוצרת* אר... מי כאן אוהב יאוי?! ^^;;;

Prophet

New member
הארה

קודם כל נורא יפה אם אח שלי ירשה לי אני ישתמש בו והארה שלי היא שתגדי אותם כי זה לא תופס מקום ורוב הדף רק ההרים הנורמליים...

roychu

New member
לא גוהן, גוטן

הבן השני של גוקו בקשר לשטח שהם תופסים, חשבתי על זה לפני זה... עדיף ככה, כאילו הם במקרה שם, עם הם היו יותר גדולים זה לא יצא יפה בדקתי

יאקומו

New member
אה כן כן כן!!!

שמעתי שלגוקו יהיה עוד בן!!! (שכן שלי... הוא ראה בחו"ל מלא פרקים יותר מתקדמים משלנו) אבל... גוטן?!

למעלה