אז הנה הוולפייפר (הפעם עובד)

Goggle Girl

New member
כן. גוטן.

למרות שהשם נשמע לנו מוזר, הוא אחד השמות היחידים בסדרה עם משמעות נורמלית. הפירוש של השם שלו הוא "שומר גן עדן", משהו כזה. באותו מוטיב כמו גוקו, שזה "שומר השמיים". אבל אל תסמכו עלי יותר מדי. היי, עדיף על בולמה! (בולמה= תחתוני נשים)

King Vegeta

New member
קראתי בלאולה

שהמשמעות של צ´יצ´י זה סלנג ל( . ) ( . ) ביפנית.... לא יודע מה איתכם אבל היו צריכים לקרוא לבולמה צ´יצ´י ולצ´יצ´י בולמה.... (זה נשמע קצת חולני אבל היי זה אנימה...) בולמה זה מכנסיי התעלמות לבנות ושמתי לב שלסאיינים יש פירושים של ירקות וג´יטה=וג´טבל(ירק) נאפה=קאבג´(כרוב) קאקארוטו=קארוט(גזר) רדיץ=ראדיש(אין לי מושג אבל היה את זה בחידון הארי פוטר פעם(לאיזה בית אתה שייך?)) גוהאן זה אורז גוטן זה משהו כמו גן עדן וקרירין זה איזה אגוז....

roychu

New member
וקאזבובו סיפר לי פעם

שפירושו של סיאג´ין זה שבט הירקות וטספורוג´ין שבט הפירות

Goggle Girl

New member
הידעתם?

לסייאנים פעם הייתה מלחמה בכוכב שלהם עם עוד גזע. פירוש השם המקובל של גזע זה היה פירות. בסוף הוחלט שהירקות מזינים יותר ולכן הפירות הוצאו מהשוק, אה...

king kazabubu

New member
נכון!!! אני אמרתי את זה!!

טספוריג´ין זה פירות. סייאג´ין זה ירקות. לכן היה קרב מתמיד בין שני הגזעים. אם אני זוכר נכון גוהן זה ארוחת ערב או משהו כזה ולא אורז טינשין האן זה סוג של אורז. צ´י צ´י זה חזה בקר ולא מה שחשבת. אבל מחשבה יפה
טראנקס זה סוג של תחתונים גם בכלל כל משפחת בריף זה הלבשה תחתונה. גוטן זה לך תשתזף!!! בשמות של הסייאנים שכחת את פאראגס- אספרגוס ועוד שניים ששכחתי... אני אברר עוד...

King Vegeta

New member
....

גוהאן זה ארוחת אורז טינשן זה מנת אורז מטוגן... ונראה לי שאתה מתכוון לזארבון(פרי יפני) וקיווי(נחשו)...

roychu

New member
גוהאן, הפירוש המדוייק של זה

הגוהאן הוא האורז שאוכלים בסוף ארוחה יפנית מסורתית ככה שכולם בערך צדקו, ופה אין מקום לוויכוח, בדקתי וגוטן, כמו שגוגל אמרה, זה שומר גן-העדן וגוקו שומר השמיים

Son Gohan

New member
אני גאה (פחות או יותר......) להציג

את הוולפייפר הראשון שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! please, be gentle

king kazabubu

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif אחלה וולפייפר!!

אני אהבתי!!! תמשיך להכין עוד כאלו. מיקרוזיפ אני מצטער שאני לא עניתי לך על האם הוולפייפר שלך יפה או לא. אני לא מצליח להעלות את זה על המחשב שלי. סורי!! כשאני אצליח אני אשלח לך מסר אישי אפילו

roychu

New member
בובו סאמה.... נעלבתי קשות

אתה לא יכול להגיב על שלי גם???

Son Gohan

New member
חזרתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא הייתי יומיים כי האינטרנט לא התחבר אבל עכשיו חזרתי!!!!!!!!!!!!! מישהו רוצה עוד וולפייפרים?

למעלה