אז הנה הוולפייפר (הפעם עובד)

Goggle Girl

New member
*נמסה* אני לא יודעת מה לבחור!!!../images/Emo23.gif

כמובן שאחד משני הטראנקסים... אבל איזה?! וגם זה עם גוטנקס חביב... איזה כישרון @_@ *סוגדת... לוולפייפרים, כמובן*

king kazabubu

New member
הצלחתי!!!

ראיתי את הוולפייפר. חביב בהחלט. אבל למה למעלה לא רואים כלום? ולמה זה בצבעים כאלו אפורים חומים? בסך הכל אהבתי מאוד את האמצע. עבודה מאוד יפה

MiCroZiP

New member
תודה...

זאת בערך התגובה היחידה שקיבלתי בשירשור המיותר הזה...להבא אני באמת אשקול אם בכלל לפתוח עוד כאלה...

Goggle Girl

New member
תיראה...

רק בגלל שחבר פורום אחד עשה שגיאה ובגללה תשומת הלב די הוסחה מהוולפייפר שלך, לא אומר שזה היה מיותר. אחרת אפשר לומר שזה שאני וקאזבובו מפרסמים את הסיפורים שלנו כאן זה מיותר. זה על אותו בסיס. תאמין בעצמך. אתה יודע כמה זמן לוקח עד שאמן מתגלה? לפעמים רק כשהוא מת

Goggle Girl

New member
וואו!

למה לא אמרת שזה טראנקס קודם?!?!?!?!?! **_** זה כזה וולפייפר מדהים! קצת אפור מדי לטעמי... אבל עדיין יפה! כל הכבוד!

MiCroZiP

New member
חחח זה ממש עודד אותי..

אחרי שאני ימות יסתכלו על הוולפייפרים שלי... סתםם אני הבנתי למה את חותרת אבל זה הפך למין שירשור וולפייפרים שהוא די מציק שמפרסמים רקעים של אחרים בהודעה שלך ולא מתייחסים אלייך בכלל...זה די מעליב בעיקר כי מישהו מהפורום הזה ביקש שאני יכין רקע ואני הכנתי בשמחה...אבל יש פה אנשים שזה אפילו לא מעניין אותם (ואני לא מדבר על כולם! בודדים ביותר!) ומצידי שלא יעניין אבל שלא יפתחו הודעה חדשה בשירשור שלי רק כי זה לא מעניין אותם וכי הם לא רוצים לדחוק הודעות לעמוד הקודם...זה ממש תירוץ עלוב לדעתי... ואגב,הפיקים שאתם מפרסמים ממש יפים ואני זוכר שלפני איזה שבועיים ישבתי אולי שעה וחצי מול המחשב ונהניתי מכל מילה
...באמת סיפורים מרתקים...

MiCroZiP

New member
עכשיו ראיתי את התגובה ה-2 שלך..

תודה רבה...אגב אני עובד על שיפור של הוולפייפר ולפי דעתי זה אחד הוא יהיה הרקע הכי מושקע שעשיתי בכמעט 4 חודשים שאני על פוטושופ...אז אני מקווה שאז אני יקבל טיפה יותר תגובות

Prophet

New member
to MicroZip

שני דברים: 1. זה שאני פרסמתי הודעה שהייתה חשובה לי זה לא אומר שלא שמתי לב אליך פשוט אחר כך הגבת ואמרת שאתה שונא אותי (חשבתי שזה היה בציניות אבל זה לא היה לפי מה שהבנתי ממך...) ואז זה הסיח את דעתי ובגלל זה לא השמעתי את דעתי מה-WallPaper חוץ מזה אין לי שום דבר נגדך ואני דווקא אוהב את הצבעים של הוולפייפר (מה לעשות? ככה אני) ושילבת תמונות נחמדות מאוד... נ.ב באיזה תכנה אתה משתמש ?

king kazabubu

New member
למיקרוזיפ.

למה אתה לא מגיב על הפיקים אם אתה קורא אותם? אני מבין למה התעצבנת כי מישהו הסיח את תשומת ליבם של חברי הפורום מהפיק שלך. אבל כשאני מפרסם פרק חדש בפיק אז בדרך כלל איש לא מגיב וזה מעצבן באותה מידה.(האמת גוגל מגיבה אבל עדיין נחמד לראות כמה תגובות או ביקורות)

MiCroZiP

New member
האמת...

אני קראתי את הפיקים שלכם אולי שבוע אחרי שפירסמתם אותם...פשוט לא שמתי אליהם לב כל כך ואני מצטער על כך...קיצר השירשורים עברו כמה דפים ואני יודע שזה מעצבן להעלות שירשור מלפני שבוע.... אוקצור: אני אוהב את הפיקים שלכם!!! תמשיכו כך!!!!!!!!

Goggle Girl

New member
לפני שבועיים?!?!?!

@.@ לך תקרא את פרקים 4 ו-5 שפרסמתי אתמול ותעשה עוד וולפייפר של טראנקס! פליז! רק... טיפה יותר צבא, בבקשה o_O חלק ממה שיפה זה השיער שלו *_*

למעלה