אז היום היה לנו....

taos

New member
מצטער שאני מנהל פה צ'אט

אבל הצ'אט לא עובד (תפוז עושים הרבה בעיות בזמן האחרון) בקיצור כן אני בן 19 מבין זיקני הפורום

אני אישית

מעדיפה ווסטרן כי אני רגילה לזה ואני אוהבת את זה אינגליש זה כיייייף אבל אני עדיין מעדיפה ווסטרן כאילו רכבתי רק פעם אחת! ואני לא יכולה ישר להתאהב בזה כי אני רגילה לווסטרן... וואי והיה כזה מגניב!

תאיר.. את כל הזמן מוסיפה../images/Emo23.gifלחתימה?

כל פעם כשאני קוראת את החתימה שלך יש שמה עוד משהו עם

Sweet SuGaR

New member
אני הייתי מאוהבת בווסטרן

שנאתי אינגליש.... ומה עכשיו? אני מתההה על אינגליש!!!!! רכיבה ראשונה לא נותנת הרבה רושם......

אני.

אוהבת את אוכף הווסטרן.. עזבו פרטים שוליים כמו ארכובות או קרן לי זה לא משנה... אני אוהבת את שתי הסגנונות (אם אפשר להתייחס לשעה על אוכף אינגליש כאל השוואה ל3 וחצי שנים... ואני לא מתה במיוחד עם אוכף האינגליש... הוא לא נוח בטירוף!! ו.. זהו... תמונות של איני יועלו היום אני עוד מעט יילך להוציא אותם מהפיתוח...

חמוטל...

יש לי בחתימה לב... בכל משפט בחתימה שלי יש לב...כי את מה שכתבתי אני אוהבת... לא קשור... סתם כי משעמם לי וזה כן כאב קצת ב*** אבל הרגליים כאבו לי עד היום בבוקר!!!! בקושי הלכתי אתמול אחרי מנוחה לרגליים הרגליים כואבות עוד יותר לא שזה מעניין אבל התמונה היא משנה שעברה כיתה י'ב של אח שלי

טוב כי....

אסור להפעיל שרירים קשה ומייד לנוח חייב לקרר אותם לאט לאט.... ואוליי כאב לך בגלל הקאנטר כי לי לא כאב בכלל...

aolib

New member
עוד מאט ושון לא יצלע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

aolib

New member
חמוטל

גם את רכבת יפה, שמעתי את רותי אומרת שאת רוכבת מצויין.

למעלה