אז היום היה לנו....

אז היום היה לנו....

שיעור אינגליש!!! מילה לסיכום על האוכפים-אאוווץץץץץ'''!!!! מילה על צורת הרכיבה -דווקא הייה סבבה.... מילה על ניקו- סבבה של סוס אבל אני עדיין מעדיפה את אינדיאנה.... מילה על אינדיאנה- מלכה מלכה אבל תתחילי להשמין!!! אני רוצה שהאוכף אינגליש יעלה עלייך!!!

אה ו....

היום סיימתי את הפילמים שצילמתי את אינדיאנה ואני יפתח אותם מחר ויעלה הנה את התמונות הכי טובות....

או שמה שלא נכון לא נכון....

אני עדיין מעדיפה ווסטרן למרות שהאינגליש סבבה....

את זו את ...אני ודורון דיברנו על

עצמנןו דרך אגב אני הייתי רוכבת ווסטרן ולא מצאתי בזה כלום מה אתם לא מוצאים באינגליש??..... כאילו מה אתם לא אוהבים באינגליש?? לא בכעס זה פשוט מעניין אותי...... אל תחשבו שאני מנסה לגרום לכם לעבור לאינגליש... פחחח

aolib

New member
חמוטל, לא בטוח שהיא תביא את האוכפים

בזמן הקרוב, כי הם לא שלה.

איי נו...אני יודעת....

אבל היא אמרה שהיא תביא אותם שוב מתישהו גם אם זה לא יהיה בקרוב....כי ביקשתי ממנה...

aolib

New member
אל תעלבי,

אבל לא בטוח שאינדיאנה תהיה פה עדין!

אבל היה שיעור סבבה....

וצאלה את רכבת מזה יפה..... אני חושבת שזזתי קצת יותר מדיי בקום שב.. וניקו היה קצת הסטרי כל מה שעבר ליידו הוא נבהל!!! אפילו מיאיר....

כן.. אי נו זיס טו...

אבל היא תישאר לפחות עד ששון יפסיק לצלוע ויש סיכוי שגם קצת אחרי....

פעם אדם אדיוט אמר לי....

שאוכפי אינגליש הם לבעלי תחת גדול. עכשיו אני שואלת אותכם האם לאוכף כזה- מתאים תחת גדול או לספת הווסטרן (לא שיש לי משהו נגד ווסטרן! אני מתה על ווסטרן)...? GO חמוטל GO חמוטל GO GO GO! איזה כיף לך גם אינגליש גם ווסטרן!

גדול?! בקושי יש שם אוכף...באינגליש.

זה כזה אכף פיצי.... כשיושבים עליו זה נראה כאילו יושבים רק על השמיכה....ומי האידיוט שאמר לך שהוא גדול?? ילד בן שנתיים?

Sweet SuGaR

New member
אישית אני אוהבת אוכפי אינגליש

הרבה יותר, זה משפר את היציבות, הרגליים לא מקדימה ואם אתה אף אין קרן או ארוכבה מסיבית שתמנע את זה
חחח

Queen Balat

New member
אני דווקא אוהבת אוכפיי ווסטרן ../images/Emo15.gif

הקרך עוזרת לך להשאר על הסוס, למרות שלבנים ה.... נמעך קצת

taos

New member
נמעך?

מי שנמעך לו זה אומר שהוא לא יודע לשבת, וחוץ מזה הארכובה בווסטרן היא לא מסיבית אלא מפלסטיק מצופה עור ויש גם ארכובות ברזל אם אני לא טועה זה באוכפי קטינג.

שי טלמור!!!! למה את לא עונה לי ב...

אי סי קיו!!!!! את יודעת על מה אנחנו צריכות לדבר..... זה עדיין לא מותר לפרסום.. אבל בקרוב מאוד כן... ושיי!!! אולי תעני כבר יש לי מלא דברים לסכם איתך ולדבר איתך!!!!!!1

חחחח

אני חשבתי שבגלל הקפיצות לא נעים לבנים...חחח חוץ מזה גם לבנות לא חסרות בעיות....! למשל התנועה בקאנטר... חחח למרות שזה בסדר...

למעלה