אז היום היה לנו....

היי גם לי היה שיעור והיה פצצה

פיצ כבר אמרתי לך שיהיה לנו ...:) והיה מזה פצצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היה לנו שתי שיעורים ברץף אחד תאורטי והשני רכיבה התיאורטי היה על הפרסות היה כזה מגניב לרכב אינגליש אבל זה כואב ב*** !!!!!!!!!!!!!!!!!!! כמעט נפלתי! וכואב לי עדיין!! טוב לא להגזים אבל היה לי מזה כואב עד הבוקר... אבל לא נורא... זה היה שווה את המאמץ!וואי ניסינו לקפוץ אם הסוסים שלנו 5 סמ' אולי פחות וכולם הפילו את זה חוץ מלאון בפעם השלישית שהוא הרים ת'רגליים גבוהה בכדי לא לפגוע! היה מצחיק! ודוד רכב על שחר ואני רכבתי על ברוס ובגלל שהוא לא זז לי אז נתנו לי שוט אינגליש כי אני לאיכולתי לדרבן כי רותי אמרה לנו לא לדרבן נורמאלי אלא למאוך את הסוסים אם הברכים ד"א הידעת? הארוזים של הבנים ברכיבה לא משנה איזה היא גבוהה יותר מאשר הבנות גם בחו'ל...

לא נכון!!!

דוקא היה די נוח רק ברגליים קצת כאב כי אני לא רגילה לארכובות קצרות וגם היה לי אוכף קשה כמו אבן ועם מלא בליטות אבל הרכיבה עצמה באמת נוחה לאלללה... וזה בכלל לא כואב ב*** למרות שאני עוד לא עשיתי קאנטר אבל אני מתה לעשות מקווה שבשיעור אינגליש הבא שיהיה לנו (אמן שיהיה בקרוב) גם הקבוצה שלנו תעשה קאנטר....

לא נכון!!!

דוקא היה די נוח רק ברגליים קצת כאב כי אני לא רגילה לארכובות קצרות וגם היה לי אוכף קשה כמו אבן ועם מלא בליטות אבל הרכיבה עצמה באמת נוחה לאלללה... וזה בכלל לא כואב ב*** למרות שאני עוד לא עשיתי קאנטר אבל אני מתה לעשות מקווה שבשיעור אינגליש הבא שיהיה לנו (אמן שיהיה בקרוב) גם הקבוצה שלנו תעשה קאנטר....

taos

New member
כן לבנות גם יש בעיות

עם הציצי!!! שקופץ כל הזמן

taos

New member
אני לא לובש כזאת אבל!

חזיה רק מחזיקה ולא גורמת להם לא לקפוץ. למשל בסרט טומבריידר הם חיפשו הרבה זמן חזיה מיוחד שתחזיק לה את הציצי בזמן הפעלולים ומה שמוכרים בחנויות היום לא נראה לי חזיות מיוחדות במיוחד כל הפושאפ שדוחפות הכל למעלה וגורמות לזה עוד יותר לקפוץ

shaililo

New member
אויש שטויות...../images/Emo118.gif

אני לא מאמינה שאתה אשכרה מסתכל על זה...
והבעיה של הבנים יותר גרועה

taos

New member
לא אמרתי שאני מסתכל

דבר ראשון להסתכל זה לא רע, דבר שני אני מסתכל רק על מישהי שווה (אבל זה לא לפורום) ודבר שלישי לי אין בעיה בכלל ואני גבר ככה שלבנים יש בעיה רק אם הם לא יושבים טוב או שהאוכף קטן להם בגודל וזה לא נוח, בניגוד לבנות שבכל מצב יקפוץ להן

דבר ראשון יש אנשים שאין להם

תבעיות האלו (פחחחח) דבר שני יש מלא חזיות ספורט ואפילו חזיות רכיבה שמחזיקות ה-כ-ל במקום! ועל מי אתה מסתכל!?!?

פחחחח

דבר ראשון, שבנים יושבים טוב זה לא אמור להפריע להן דבר שני, יש המצאה חדישה וטובה שנקראת חזיה!!! וכל עוד אני לא עושה טרוט ישיבה זה לא מפריע... גם בקנטר שאני נכנסת לתנועה זה לא מפריע, אבל שצריך לוקחים חזיה יותר לוחצתif you know what i mean...

זה ממש לא אמור להפריע

כל עוד לא קופצים באוכף ומשחחרים את כל הגוף אם מחזיקים את הגוך יישר אז אין בעיות וזה לא כואב....

taos

New member
אעל מי אני מסתכל?

על בחורות יפות שרוכבות והציצי קופץ להן

לא זאת הייתה הכוונה

פחחח אני לא עד כדי כך מטומטמת וחייה עם בנים הבנתי למה התכוונת מההתחלה אבל בגיל שלך או ???? בכלל בן כמה אתה?!?!!?!?

taos

New member
טוב נו

אני בן 19 ואני מסתכל על גילאי 17 ומעלה (מתחת ל17 אין מה לראות פשוט וגם זה קטנות מידי בשבילי)

Sweet SuGaR

New member
אני אגלה לך סוד קטן:

יש דבר שנקרא טופ או בשמו המקורי חזיית ספורט שהיא קצת צמודה אז הם לא קופצים... ואל תגיד שזה לא נכון כי תאמין לי שאני יודעת יותר ממך

סליחה

אתה לא ראית ת'שכבה שלי.. ולא אותי ואין לך מושג אם אתה רוצה אני ידבר איתך באיסיקיו ותבין כבר לבד על מה אני מדברת..

למעלה