פיצ כבר אמרתי לך שיהיה לנו ... והיה מזה פצצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היה לנו שתי שיעורים ברץף אחד תאורטי והשני רכיבה התיאורטי היה על הפרסות היה כזה מגניב לרכב אינגליש אבל זה כואב ב*** !!!!!!!!!!!!!!!!!!! כמעט נפלתי! וכואב לי עדיין!! טוב לא להגזים אבל היה לי מזה כואב עד הבוקר... אבל לא נורא... זה היה שווה את המאמץ!וואי ניסינו לקפוץ אם הסוסים שלנו 5 סמ' אולי פחות וכולם הפילו את זה חוץ מלאון בפעם השלישית שהוא הרים ת'רגליים גבוהה בכדי לא לפגוע! היה מצחיק! ודוד רכב על שחר ואני רכבתי על ברוס ובגלל שהוא לא זז לי אז נתנו לי שוט אינגליש כי אני לאיכולתי לדרבן כי רותי אמרה לנו לא לדרבן נורמאלי אלא למאוך את הסוסים אם הברכים ד"א הידעת? הארוזים של הבנים ברכיבה לא משנה איזה היא גבוהה יותר מאשר הבנות גם בחו'ל...
דוקא היה די נוח רק ברגליים קצת כאב כי אני לא רגילה לארכובות קצרות וגם היה לי אוכף קשה כמו אבן ועם מלא בליטות אבל הרכיבה עצמה באמת נוחה לאלללה... וזה בכלל לא כואב ב*** למרות שאני עוד לא עשיתי קאנטר אבל אני מתה לעשות מקווה שבשיעור אינגליש הבא שיהיה לנו (אמן שיהיה בקרוב) גם הקבוצה שלנו תעשה קאנטר....
דוקא היה די נוח רק ברגליים קצת כאב כי אני לא רגילה לארכובות קצרות וגם היה לי אוכף קשה כמו אבן ועם מלא בליטות אבל הרכיבה עצמה באמת נוחה לאלללה... וזה בכלל לא כואב ב*** למרות שאני עוד לא עשיתי קאנטר אבל אני מתה לעשות מקווה שבשיעור אינגליש הבא שיהיה לנו (אמן שיהיה בקרוב) גם הקבוצה שלנו תעשה קאנטר....
חזיה רק מחזיקה ולא גורמת להם לא לקפוץ. למשל בסרט טומבריידר הם חיפשו הרבה זמן חזיה מיוחד שתחזיק לה את הציצי בזמן הפעלולים ומה שמוכרים בחנויות היום לא נראה לי חזיות מיוחדות במיוחד כל הפושאפ שדוחפות הכל למעלה וגורמות לזה עוד יותר לקפוץ
דבר ראשון להסתכל זה לא רע, דבר שני אני מסתכל רק על מישהי שווה (אבל זה לא לפורום) ודבר שלישי לי אין בעיה בכלל ואני גבר ככה שלבנים יש בעיה רק אם הם לא יושבים טוב או שהאוכף קטן להם בגודל וזה לא נוח, בניגוד לבנות שבכל מצב יקפוץ להן
דבר ראשון, שבנים יושבים טוב זה לא אמור להפריע להן דבר שני, יש המצאה חדישה וטובה שנקראת חזיה!!! וכל עוד אני לא עושה טרוט ישיבה זה לא מפריע... גם בקנטר שאני נכנסת לתנועה זה לא מפריע, אבל שצריך לוקחים חזיה יותר לוחצתif you know what i mean...