"בחיים לא שותה שוב במסיבות ג'יירוק" לא אמרת את זה גם אחרי המסיבה הקודמת? ^_^
L Lion Paws New member 21/10/08 #26 "בחיים לא שותה שוב במסיבות ג'יירוק" לא אמרת את זה גם אחרי המסיבה הקודמת? ^_^
I innocence New member 21/10/08 #17 אני רוצה תמונות מהמסיבה!! למעשה, דורשת! אני רוצה לדעת איך כולם היו לבושים!
A akane New member 21/10/08 #24 גאיה, הייתי בטוחה שזה בא עם השמלה של בייבי! מאותו הרגע החלטתי שאני מתעלמת מכל הערה חסרת ביטחון שלך >.< זה ברצינות ממש יפה, עם ביצוע נקי ומקצועי ואני לגמרי מכינה לי גם סט פופיונים כזה.
גאיה, הייתי בטוחה שזה בא עם השמלה של בייבי! מאותו הרגע החלטתי שאני מתעלמת מכל הערה חסרת ביטחון שלך >.< זה ברצינות ממש יפה, עם ביצוע נקי ומקצועי ואני לגמרי מכינה לי גם סט פופיונים כזה.
A akane New member 24/10/08 #41 לא להתווכח :ם זאת היתה עבודה נקייה ומקצועית! אני לא סתם זורקת מחמאות כדי לפרגן לך, באמת הייתי בטוחה שאלו פופיונים של בייבי *__*
לא להתווכח :ם זאת היתה עבודה נקייה ומקצועית! אני לא סתם זורקת מחמאות כדי לפרגן לך, באמת הייתי בטוחה שאלו פופיונים של בייבי *__*
S S.Riddle New member 22/10/08 #27 ברור! הם *כלכך* יפים! *__* והם פשוט החמיאו לשמלה בצורה מדהימה, אין לך מושג...!
I innocence New member 22/10/08 #33 אני ממש שמחה לשמוע) איזו שמלה יש לך מבייבי? (אני מניחה שורודה... אבל איזו?)
S S.Riddle New member 22/10/08 #28 בכללי היה ממש כיף. 3: לא רקדתי הרבה כי הייתי עסוקה בלפזז בין הקופות לבין דפנה המסכנה שניסתה למצוא לי אוכל ללא הצלחה. ;; אבל איפה שהייתי היה ענק. אבי שיכור.... זה רשמית הדבר האהוב עלי בעולם כולו. ואני אוהבת את כולכם. (ואת ניצן פעמיים!)
בכללי היה ממש כיף. 3: לא רקדתי הרבה כי הייתי עסוקה בלפזז בין הקופות לבין דפנה המסכנה שניסתה למצוא לי אוכל ללא הצלחה. ;; אבל איפה שהייתי היה ענק. אבי שיכור.... זה רשמית הדבר האהוב עלי בעולם כולו. ואני אוהבת את כולכם. (ואת ניצן פעמיים!)
V Vivi Sparrow New member 22/10/08 #29 מסכימה עם השורה השלישית 3> גם עינב היתה מתוקה, וגם גיא, שכנראה שתה פחות אבל ניכר שהיתה עליו השפעה. D:
מסכימה עם השורה השלישית 3> גם עינב היתה מתוקה, וגם גיא, שכנראה שתה פחות אבל ניכר שהיתה עליו השפעה. D:
H h a r l e q u i n New member 23/10/08 #38 ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif! עכשיו אני מתחרטת שלא באתי =/
H h a r l e q u i n New member 24/10/08 #40 סופר בטלפון... P: למען האמת אולי מזל שלא באתי... הייתי חוטפת הלם מלראות אותך שיכורה XD סתם 3>~ D:
S S.Riddle New member 24/10/08 #44 "וזה בNORMAL MODE, אפילו לא ב-EASY!" "וגם כשאת עולה על הקיר, את מנסה לברוח, אבל הם ממשיכים לאנוס אותך בתחת!!!!!!!!"
"וזה בNORMAL MODE, אפילו לא ב-EASY!" "וגם כשאת עולה על הקיר, את מנסה לברוח, אבל הם ממשיכים לאנוס אותך בתחת!!!!!!!!"
L Lady_Voldemort New member 22/10/08 #30 ../images/Emo77.gifWTF היה טוב.. רוב המסיבה, אבי שיכור זה אכן אחד הדברים החמודים.. גם גיא שיכור זה משעשע למדי..
../images/Emo77.gifWTF היה טוב.. רוב המסיבה, אבי שיכור זה אכן אחד הדברים החמודים.. גם גיא שיכור זה משעשע למדי..