אז אממ...

HeineW

New member
אז אממ...

עם כמה אנשים התמזמזתי הפעם? @_@ *סיכום ג'יירוק ווט*

Serf SaN

New member
ואתה עוד פחדת שיאנסו אותך ברחוב. XD

אונד. פייל!!!

chibi ritsuka

New member
אני פוחד מכל מקום שהוא לא תל אביב XD

וגם בתל אביב אני פוחד מכל מקום שהוא לא על רחוב דיזינגוף.

Serf SaN

New member
אם כבר

אני הייתי מפחד יותר מדיזינגוף @___@;;;; זה רחוב ארוך ומלא מאוד הומלסים. ודברים מפחידים בלילה. דווקא בחיפה לא הייתה נפש חיה באיזור של המסיבה. XD;

Serf SaN

New member
....

בהתחלה ספרתי 3, אחר כך הייתי קצת לא מסוגל לספור בעצמי אז..אין לי מושג. XD

Didsy

New member
ברור שהוא שתה

הוא חיכה ל18 שלו רק בשביל לקנות אלכוהול לבד. ._.;

Serf SaN

New member
רק שגם הפעם יצא שקנו לי. :X

לא הייתה פיצוציה בשום מקום קרוב. ><

akane

New member
אני בחיים לא אשתה שוב במסיבות @_@

מאוד נהניתי בסך הכל, וזה היה מצויין להוציא אגרסיות אחרי שבוע עצבני במיוחד~ היו שירים ממש טובים בזמן שאני רקדתי (עד שעה 2 נדמה לי?) ושמחתי לראות הרבה חברים קרובים יותר/פחות מהקהילה. בא לי לרצוח את לירון כי השמלה שלה היתה מדהימה *O* והפופיונים שגאיה הכינה לה היו כ"כ יפים שהחלטתי להכין זוג כזה גם לעצמי
אני גם בחיים לא אגע שוב באלכוהול של רוסים. פעם ראשונה בחיי שיש לי הנג אובר, או הרגשה מגעילה משתייה חריפה וזה פשוט נוראי. אני מבקשת מכל מי שצילם משהו - בבקשה אל תפרסמו בלי לשאול אותי >>; בטוח יש לכם יותר ממספיק תמונות סופר מביכות שלי, ואני אשמח אם רק תשאלו אותי קודם ותכבדו את הבקשה שלי לגבי תמונות מסויימות. מתנצלת בבפני אבי או כל מי שנאלץ לסבול אותי אחרי ששתיתי ~_~
מסיבות ג'יי רוק זה כיף~ D:

CibiHeart92

New member
רוב התמונות שיש לי שלך

עוד היו כשהיית פיכחת P: אחרי זה יש תמונה שצילמתי את המדרגות ואת קפצת ועשית פוזה מצחיקה XDD וגם תמונה שלך ישנה לפני שגיא התחיל להתעלל בך. בקיצור את ממש חמודה כשאת שיכורה XDDD

akane

New member
הווטו הוא על תמונות בהשפעת אלכוהול P:

על הכיעור הרגיל שלי אין מה לעשות XD אז אם תוכלי לשלוח לי/להעלות את התמונות? D: וקפצתי במדרגות? וגיא התעלל בי? @_@;;; פעם ראשונה שאני גם לא זוכרת דברים... חמודה? לא חושבת. מטרידה? מאוד. ראיתי תמונה שאבי צילם שלי מעוכה עם השמלה מצ'וקמקת :/ כל עיניין העלפון היה מגעיל בעיני. בחיים לא שותה שוב במסיבות ג'יירוק.

Serf SaN

New member
D="

סבתאאא
ומה זה 'פעם ראשונה שאני גם לא זוכרת דברים'? את ישנת במשך פאקינג שעתיים שלמות מתוך כל הזמן במסיבה. @__@ לא פלא שלא תזכרי שום דבר מהזמן הזה, במיוחד כשאת בכלל לא היית ערה..

akane

New member
גיא-גיא D:

איך היה לך? נהנית? המשך לרקוד? D: ואבי גם סיפר לי דברים שאני בכלל לא זוכרת שקרו @_@;; מעבר לשינה.

Serf SaN

New member
נהנתי מאוד. XD

היה כיף רצח~ ואני יכול לספר לך דברים גם שאת בטח לא זוכרת וגם אבי לא יודע עליהם. D;

akane

New member
שמחה לשמוע שנהנית D:

עוד דברים? טוב... זה שלב להכנס למירק לדבר :D

Serf SaN

New member
מה זה משנה? :ם

גם ככה אבי בטח יושב על WOW. XD אלא אם כן את בבית? :ס

למעלה